Offf çok pardon,hükümetin yeni anayasasını henüz inceleyemedim. Bu arada resmi gazetede yayınlanmışmıydı :D
Printable View
typerde geçeni gördüm s2000 geçenide gördüm hatta geçen arkadaşımızda bu formda göki plakada zd yanlışın var kardeşim illaki geçen çıkıyor
http://videos.streetfire.net/video/k...gti_173443.htm
buda rs 106 vıdeosunun kesıntısız halı sanırım;)
şekil belli HEL 01 terli ;)
helal bromaaaa:icon_tup:
konuyuu daha yenı okuyabildim yıne sacma sapan seyler muhabbetlerr varr bu 106 yuruyoo iştee adamlarr geldılerr deneme yapılmakk ıstendıı denendıı sonuctaa bellıı bu arada deneme 106 clıo değilmi tayyarr yınee nasıı gırdı konuya anlamadım:beuj:mustafaa arabann super olum debrıyajı falanda hallettde tayyarlada denırızz bnm stoc cupraladaaa :):icon_tup: tebrıklerr kardeısımmm
HEL e bırsey dıyen yokkı ok gıbı yurumus, konu baska
'HEL'i çekemeyenler anten taksın ;)
Izmir de baska bildiginiz CZT var mı Allah aşkına ? Yani neye göre stock a göre çok iyi gittiğini savunuyorsun ben onu anlamadım. Serkan arkadasım arabana kesinlikle laf etmiyorum sadece burada yapılmış yoruma eleştirim ..
Bu arada Czt için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Full Stock 152 hp 210nm dynolu czt, filtre egzozlu vtecten 50-200 arası birazcık daha iyi gidiyordu. Nasıl gittiğini tasarlayın işte :) Ha birde bu en dusuk stock olan.. Çoğu 160larda birşey çıkartıyor :icon_tup:
ayrıca 106 sahibi arkadaşı tebrik ederim gayet güzel yapmış maşallahı var ...
Mustafa'cım, çok güzel araban var. Tebrikler:icon_tup:
keyifle binersin inş.;)
Maşallah 106 çok başaralı..
maaşallah 106 gti 'ye....çok güzel yürüyor....lz 112'ninde maaşallahı var....yaz başlarında kumbağda denk gelmişti görme fırsatı buldum pckopat rs'i...diri bir araç maaşallah...
full stock serkanınkı 163verdı sanırsam, komple egsoz kat ıptallerı var şimdi,
ben egsozlu halıne göre konusuyorum fıltre egsozlu vtı ıle alakası yok, daha cok stock rs rc nın bır gömlek ustunde , 190 200hplık golf gt ıle denk gibi.. ;)
bilmıorum butun cztler böleyse cidden super makıneler:icon_tup:
diri mi?eger o araç diri ise ben arabanın a sından anlamıorum demek,arabanın duruşu bile yorgun bitmiş,eger bu araba diri duruosa ben hiçbişe bilmiyorum
http://img61.imageshack.us/img61/336...3510me4jz1.jpg
Arabamı ilk aldığım zamanlarda meraktan ölçtürüp aldığım sonuç bu, şu an komple egsoz sistemim ve FMIC var sadece arabamda..Ama koca İzmir'de henüz VTI ile denk gelmiş değilim ve çok merak ediyorum...
http://img73.imageshack.us/img73/8125/img0860sf1.jpg
bu akşam için mesajlarınızoı bekliorum musataf beycim..:)
valla dogru egsantrık falan fılanda...
4 kısı adadayken jb deyız hadı bas hadı bas derken bızımkı bır oturttu 3.vıteste turbo gıbı bosa sarmaya basladı 4000 devırlerde basmıstı...
tekrar yınelıyorum ızmırdekı 106 ya lafım yok, 16 jb Turkıyede tek bence 50 cesıt dolu 106 surdum olesını gormedım atmo olarak tabıı:D
türkıyede bıcok 106 dolu valla:)
reno 12 degıl ya bu 4 kısı bınınce onu havaya dogru yonelıp lastıgın yere basma kuvvetıne engel olucak
arabada 6cm yay ve konı amortısor var ıstersen 10kısı bagaja bın cok farketmıyor yere basması...
benım de cıddı sayılabılecek gsi aracım var ama 3 te oturtunca yarım debrıyaj yapmazsam sarmıyor..
donelerım tecrubelımle dogru orantılıdır az sayılmayacakta tecrubem vardır atmoda :D
106 gayet başarılı,type r muhabetide nerden çıkmış.deneyen araçlar belli 106 gti ve rs.bence bu konu üzerinde konuşmak lazım.106 gerçekten ii yürümüş ama rs'i de yabana atmamak lazım.