İki araca da maşallah, çok güzel bir deneme olmuşOrçun, daha yeni başladın bu projeye olur böyle problemler başta
![]()
olm sizde anlama sorunumu var ? o konuda stock alınacak araçlardan bahsedilmiş 106 gti alacağına f7r al dedim nitekim bende öyle yaptım. Araç alacak kişiye öneride bulunmanın bu konuyla ne alakası var Konunun devamını okursan 106 gti ları sevdiğimi dile getirdim bu konuda ise deneme muhabeti geçiyor verilen emeklerden bahsediliyor bu emeklere karşı renoyamı atarlancam diye bir söz geliyor işinize geldiği gibi konuyu çevirmeyin sakız gibi uzattınız çoluk çocuk muhabetine çevirmeyin iki konu arasındaki farkı anlayamıcak kadar sorunlumusun yoksa boş muhabet olsun diye mesajmı atıyorsun anlamadım ama harbiden bırakın boş muhabeti de işinize bakın.
Lan bos herif milyon kere farklı nickle siteye uye olup abuk subuk mesaj yazan sensin ben değil.
Burda bos araba dolu araba muhabetti mi yapılıyor?Adama üslubundan bahsediyosun,mütevazilik öğretmeye kalkıyosun kendi yazdığın mesajlarına bak dedik..ne kuş beyinli adamsın lan sen işine gelmedi dimi.
konu kapanmış saçma sapan sakız gibi uzatıp yırtık dondan çıkar gibi yazan sensin ?kimsinde aradaki muhabete dalıon sen sana batan çıkanmı var bırak boş beleş muhabeti bak kendi dalgana senle muhattap olan yok
Peki bi deneme goremedim mustang tutununca miktirolup gitmis
Yinede deneyen araclara masalah
Selcuk kardeşim ax en son konustugumuz gibi mermi gibi mustang zaten bi amerıkan sesi yetiyor![]()
white SX S14a '98
aVDANLı - SX
Maşallah araçlara..
Zevkle kavgasız gürültüsüz keyifli deneme olmuş. Ne güzel
Mustang sorunu neyse umarım en kısa zamanda kolayca çözer. Tutunma problemide ayrı boyut...
Selçuk kilo verYada denemelerde Alican'ı çağır o kullansın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)