ezmiş.....
Printable View
ezmiş.....
Maşallah çok iyi çok güzel. Sıfırdan kalkışlarda ve ışıklarda azıcıkda olsa kopartmak istemenize rağmen araç genede tutunmaya çalışmış. Açı vermemiş. Lastik ne kullanıyorsunuz. Coilover felan vardı zaten sizde yanlış hatırlamıyorsam ama lastikleriniz baya iyi galiba.
Herkese çok teşekkür ediyorum :) Dışardan video yoktu çekelim dedik, iyi oldu sanırım...
Teşekkürler :) Evet araç epey stabil. Otoban olmayan asfaltta ilk 3 vites sarıyor ama yine de otobanda fena tutmuyor. Pirelli Pzero var araç üstünde. Pilot Sport Cup almam lazım....
Masallah arabaniz cok guzel ses goruntu ve gidis anlaminda. İnsallah ankarada denk gelirsem ciplak gozle de gorurum gaza fazla basmazsaniz :D
Masallah araban gercekten cok basarılı.. Sesıde muazzam yalnız ben bıraz kıl bir insanım sol arka stop mu yanmıyor :D bana mı oyle geldi :D
Maşallah Armi :)
Sol stobun sağ tarafı yanmıyor :D
maşallah eargasm.. :)
Evet arkadaşlar stop lambalarından biri yanmıyormuş ben de videoyu izleyince gördüm, iyi oldu :)
komprasöre binince egzostta mısır patlatıyor beyler=))) , neyse canım mısır çekti patlatıyımda videoyu bikaç kere daha izliyim =(((
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ............................
Maşallah , çok beğendim , nazar değmesin.
Maşallah abi, Allah kem gözlülerden saklasın :)
Herşeyi ile 4 4 lük :)
Amerikanları böyle kullananlara bayılıyorum. Tebrik ederim :)
Armağan pistte ilk çıktığında 2 turda bi soğuttunmu araç ayarsızmıydı anlamadık canlı zaten güzel videolarla dahada iyi oldu. Diğer araç duruyormu
süper sport denince aklıma gelen ilk arabadır ve güzel upgrade'ler ile fevkaladenin fevkinde olmuş :icon_tup:
maşallah gidişi sesi çok iyi.kazasız belasız
Gidişi , duruşu , sesi ile komple bir araç olmuş gerçekten. Kazasız belasız. Maşallah.
Fren kitini de görseydik iyi olurdu :)
MAŞALLAH demek şart :)Kazasız belasız zevkle izledim...
Muazzamm...
abicim maşallaaaah, insan bastıkça basası geliyo :)