maşallah sesi gidişi duruşu 10 numara abi kazasız belasız .
Printable View
maşallah sesi gidişi duruşu 10 numara abi kazasız belasız .
maşallah diyecek fazla birşey yok...
Orgazm sebebi.
Cok cok guzel massallah kazasiz belasiz
Yok böyle bir şey Süper Ötesi :)
sabah sabah uykumu açtı maşallah :D o nası bi kafa çıkarmadır öyle ya allah kaza bela vermesin abi gidişi sesi herşeyiyle on numara..yalnız 2.videoda yanlarken eds'ye girdin abi :D
Trafeo R şart olmuş biraz ısıttıkdan sonra çok iyi yol tutar :)
PSS'e felan hiç bulaşmaya gerek yok :)
çok zevkli olmuş maşallah :)
Tek kelimeyle harika..Gidişi,duruşu,sesi muhteşem.
Nazar değmesin,maşallah.
maaşallah abi gerçekten iyi olmuş bi süre foruma girmediğin :) şu soğuk kış günlerinde içimizi ısıttın :D hep böle güzel günlerde kullanmak nasip olsun ;) ...
maşallah armağan şahane olmuş makina,Allah c.c nazardan kazadan beladan korusun :)
her yönüyle mükemmel güle güle kullanın:icon_tup:
MAŞALLAH mükemmel..
İzledikten sonra ben;
http://inciswf.com/tivorlu-ismail.swf
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tekrardan :)
Piste ilk çıktığımda arada soğuttum da orada fren sorunu yaşamıştım, fren hidroliği kaynamıştı... O yüzden fazla gazlayamadım o gün. Sonra hidroliği çözdük bu kez de diskler çatladı. Ben de komple fren kiti aldım :)
Ne yazık ki trafeolarda benim ebat yok.... 335 benim lastikler. Sadece Michelin sport cup ve şu an üstündeki pzerolar var bildiğim kadarıyla... Sport Cup da zaten carbon editionların orijinal lastiği...
Fren kitinin fotoğrafları var. Bugün montaj bitince fotoğrafları koyarım Project cars konusuna...
Çok çok güzel olmuş. Hızlanması, sesi, çatırdamaları :D mükemmel. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim :)
Ne varsa Amerikan da var.Emeğinize kesenize sağlık.Allah nazardan korusun İnşAllah.
Lastik masrafı çok olacak gibi :)
izlerken çok keyif aldım sesi de çok iyi buarada maşallah