Masallah knka arabanın ciddi yürüdüğünü bir kez daha gostermiş oldun biz anca 600 cc ile asık atarız![]()
Masallah knka arabanın ciddi yürüdüğünü bir kez daha gostermiş oldun biz anca 600 cc ile asık atarız![]()
S2000 turbo
hd izleyince gerçekten geriliyo insan.... maşallah adem abi ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah
SM PERFORMANCE
Son dönemlerin En emek verilen ve en Keyfli aracı, allah sıkıntı yüzü göstermesin maşşallah.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
maşallah nasıl bir ivmelenmedir allah kaza bela vermesin...
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
turbo b16 düşünürken adem abi bizi kötü yollarak sürüklüyorsun valla allah kaza bela vermesın araba 10![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Maşallah adem
Eski kasa busa ve 1000RR dan hiç şüphem yoktu
Tebrik ederim kardeşim
Hilmi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu typeR satma beni diye bağırıyor![]()
maşallah roosteR' a
herkese çok tşkrler saolun
ahmet dbn i sattım şuan bi ölçüm yapmadım bilion arabayı satıcam uğraşmıyorum pek.bazoyla kıyasladığım zaman bi fark yok sanki typer la 3 de 1,68 basıyorum eski nittolarla bile tutunuyor.
bazoyla 1,38 de 4,53 çıkmıştı aradaki kilo farkı dersen typer a fazla basıyorum basınç.
ateşleme alıp 4 de 2,5 civarı baslabilr şuan 2 basıyorum ama bu işleri biraz askıya alıcam 2009 dan beri delikli kumbaraya para atıyorum her 3 taneden biri takılıyor
tr de bu işler boş yapılan işlerin hiç bir maddi değeri yok bu arabayı bugün yapmaya kalksan 200+ harcaman lazım 100 diyoruz daha bi kişi bile arayıp sormadı![]()
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aynen öyle kardeşim.bu işler sade boş değil bomboş.dünyanın emeği dünyanın parası.yeri geliyo bir takdir bile çok görülüyo hatta takdir eden bile eleştiriliyor.adam altında arabası yok seni eleştiriyo bundan önceki video nda yaşandı.artı turkiyenin en hızlı fwd si 100 binlira bile etmiyor oda işin diğer tarafı,insan bu işlere küsüyor bazen işte türkiyenin gerçeği bu.onun için bu modifiye işinde fazla abartmamak lazım kanaatimce.saygılarımla.
zd9000 cupra
hakan abi 2009 da başladık paşa ile 2014 e giriyoruz daha yeni bitti. ben hep para harcayarak öğrendim.tr de fwd yürütmek kolay diğil bunu biliyosun.kimine sattırdım , kimine söktürdüm
kimse geçilmez diğildir herşeyin de bi sonu vardır, bende tadında bırakmanın peşindeyim.
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)