bu adamların yaptığını acaba otomobil firmaları aynısını yaparak mı otomobilleri piyasaya sürüyor , yani aynı hassasıyyet gösteriliyormu diye bir soru geldi aklıma bu videoyu izledikten sonra
bu adamların yaptığını acaba otomobil firmaları aynısını yaparak mı otomobilleri piyasaya sürüyor , yani aynı hassasıyyet gösteriliyormu diye bir soru geldi aklıma bu videoyu izledikten sonra
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Bu kadar başarılı olmaları tesadüf degil elbette yapıyolardır diye tahmin ediyorum tabi bu işte video çekiminde görsellik ön planda kalmış![]()
Tr de bu kadar hassasiyet ile motor toplayan kişi sayısı eminim 1 elin 5 parmagını geçmez
ve bu sekılde motor hassasiyetini bir ustaya gostersen elinin tersi ile ne gerek var diyip geri iter
daha plastik gauge ile yatak boslugu olcumu yapıldıgını bılmeyen rektefeyıcıler var
Erl gerçekten cok ıyı bır fırma
bide olaya şöyle bakın türkiyede bu adamın istediği hakkını vericek kaç tane kullanıcı var şuan modifiye yapanların %90 aç ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Ayrica bu adamların motor toplamak için yazdığı işçiliği burdaki ustalar istese kaç kişi o paraları öder acaba?
BATIKAN
Chn link için teşekkürler.
Video da izlediklerimiz aslında zaten olması gereken işlemler değil mi?
Bizim ustalar; ne olucak yeaaa,sık gitsin kırılırsa kaynatırız,japonlarız mantığında olduğu için bize ekstra bişeymiş gibi geliyor videodakiler..Hangi civatada kaç tork vurulacağını bilmeyen bi dünya usta vardır motor toplayan..
Abi gelir durumumuz aynı degilki ordaki fiyatları istesin burdaki usta, parça fiyatları *****. Ora ile burayı bir tutmamak lazım.
düz mantık işçilik için bi motor toplama işçilik parası 1200 lira azmı ? ayrıyetten sadece adamlar yapılması gerekiği gibi yapıyor. yapılması gereken bu.
Fiyatları beğenmeyenler BRODIX'e bakabilir...
RHS,ERL vs adamlar işlerini gerçekten hakkiyla yapiyor.
valla ben videoda herşeyin olması gerektiği gibi yapıldığını gördüm arkadaşlar... alınması gereken her ölçü alınıyor, burada bukadar hassasiyeti kim yapar diyorsunuzda burada size 10 tane usta sayarım, ha giderseniz klasik bi reno tofaş yapan bi dükkana yapmıyorlardır bukadar hassas iş ancak benim ben motorumu toplatırken dahi bu ölçüler hep gözümün önünde alındı yapıldı....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)