Doğrudur emre ama o vidyolardada 4 saniyede bir hızlanma yokki mümkünde degil zaten
Printable View
Serkan bu işlerle alakasi yok
Hatta şunu diyim serkan subaru ile denemiş gecdim dedi sonrasında ise beni trde geçecek arac yoktur demi diye sordu :) bu lafı kötü niyetinden degil bilmediğinden otur
300-330 hp arabası var ilk defa hayatında binmis oda zamanla ogrenecek
neyse serkan bir rüya aleminde hala yok subaruyu gecmişte subarı 1 barda 550 hp miş falanmış filanmıs burdaki olay biri o arabanın gercekten 1000 hp den 400 hp ye kısılabileceğine inandırması o böyle bir şeyin gerçek olduguna inanıyor o yuzden kendısıne bır ozgüven gelmiş. Kendisine bundan sonraki hayatından bol şans dilemekten başka bir sey demek düşmüyor bize. Onu zaten bu mantaliteyle giittiği sürece bırak tr yi bu evrende kimse geçemez.
Bak isde serkanda demis subaru 1 barda 550 2 barda 1000 beygir diye :)
Sonucda serkan mutlu
Ben ona t25 turbo ile sattim serkan t28 takmış sonuç olarak zaten turbonun maksimum verebilecegi belli o yuzdenbeygirine takilmamak lazim fakat.vidyoda kendiside yazmis 350 hp astra c20let diye
Düz mantık gidyordur 1 barda 500 2 barda 1000
Ama dediğim gibi ilk defa turbo arabya biniyor dalga geçmek yerine ona anlatman daha hoş olurdu.
Oda zamanla ogrenecek
Haha konu burayada sicramis :)) oyle demeyin serkan abi icin bende dedim ona daha yenisin bu heycanin normal.die ama bana kizdi ben kisa donla gezerken miyaforiye m3 e biniyormus :)) benim yasim 28, oda 32 olmasi lazim :))
serkanın astra gsi turbo sunu videodan gördüm baya saglam gidiyordu. 1000 hp dedigine inanmam öyle bişey demedi hiçbirzaman arracın kaç hp diye sordugumda bana 350 hp vs demişti. 1000 hp olayını kim çıkarmış?
dısardan bakınca tabıkıde oyle görünüyordur eminim. Neyse ben bıraz anlatmaya çalıştım,bana ders vermeye kalktı,sonra tatsızlık çıktı bunun gibi şeyler yaşandı. Uzun lafın kısası 1000 hp değil ama serkanın arabası iyi gidiyor diyip,işi tatlıya baglayalım,çünkü öğreninceye kadar baya bir zaman harcaması gerektiğini düşünüyorum.
herkeze hayırlı günler...
dialoglara çok güldüm Allah iyiliginizi versin. :D
serkan berber ehhahahhaha hayellerın adamı :D