Efe bu saat den sonra işimiz olmaz bizim senle. Sen inanmişsin kendine hadi sana bol gazlamalar dikkat et ama elin .... fazla gerdege girme zararli çıkan sen olursun![]()
Efe bu saat den sonra işimiz olmaz bizim senle. Sen inanmişsin kendine hadi sana bol gazlamalar dikkat et ama elin .... fazla gerdege girme zararli çıkan sen olursun![]()
Efe diger denemelerde kac kez vites kacırdın anında serdar durdu basıp gidebilirdi de. Senin gectim dedigim denemelerde arac oksijen sensor arızası verdi haa gectin mi gectin o denemelerde yine bişiy demiyoruz ama bize göre gecenin galibi yok durum 1-1 illaki sonuc belli olsun dersenizde sıkıntı yok bizim için aracınınızı sökün yakıt koyun buyrun gelin yine deneriz DBS'de EVM'de burda.
bu arada 5-6 boy demişsinde senin boylar double sanırım.
☻/
/▌
/ \
sizin yapmanız gereken bizim yapmamız gereken tebrik etmek bu kadar zormu ? typerı sökersen cuprayı söktügünden daha cok fark ediyorsökelim isterseniz birde öyle deneyelim
eğer siz geçildiginizi kabul etmezseniz videolara ragmen siz yarıscak kimse bulamazsınız.yarısmayı zaten siz teklif ettiniz biz degil
mahmut abi sen yasına yakısanı yaptın bnmde bu saatten sonra seninle işim olmaz
sende bundan sonra başkasına verme el elin amcını yırtılıncaya kadar sikermiş
Maşallah güzel denemeler olmuş. İki aracada tebrikler...
Şimdi st type-r 200 bglik ibiza ile denedi ve type-rın geçemediğini gördüm.
Aklıma bir soru takıldı.
Bu gidiş ile Leon cuprayı nasıl geçecek??? Biri anlatırsa sevinirim
Tekrardan 2 araca maşallah. Senenin ilk denemesini yapmış oldunuz![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
araç içine kamera sabitleseniz keşke o zaman tartışacak bişi olmazdı.maşallah ıkısınede keyıflı olmus.ama typerın daha gideri var bence![]()
Masallah deneyen araclara cupraya ayrica masallah
Type-r in speclerini konunun basina yazarsanaiz daha iyi olur
Siz neyin kafasini yasiyonuz ...
bir kerede kabul edin tebrik butun denemelerde st ondeydi bos muhabbet yapmayin herkez gordu. Sonuc belli olcak bsey yok ortada...
Ruzgar serbest diye ilk defa bi denmeye sahit oldum
Ama şuda bi gercek ruzgar en az 4 boy fark eder yinede type r in daha iyi gitmesini beklerdim specler oldukca dolgun
Deneyen araclara nazar degmesin ..
İnstagram:
guven_arabacioglu
Onur um bizim senin arabanla da senle de ilgili sıkıntımız yok. Senin araban gecmistir bizi bizde iddaa etmiyoruz zaten gecildik die ama yazış tarzinizi bozarsaniz bende bozarim. Boşuna kalbimizi kırmayalm.
Aracinin maşallahi var daha iyilerine sahip olursun inşallah. Konuyu uzatmaya da gerek yok.
Slm beyler videolar çok kötü çekilmiş ne b.. Olduğu belli değil ama Cumartesi akşam rövanş düzenleyelim ak g.. Kara g... Belli olur burda tartışmanın sonu yokkk herkes ellerini konuşturmasın arabalarını konuştursun evm Cupra bir tayp. A kafa tutuyorsa tayp da sorun var demektir CUMARTESI AKSAM OLUR SA sbr 42 yi getirecem onlada yarışırız herkese kolay gelsin hayırlı günler ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)