bn rüzgarın lafını etmedim zaten yarısta rüzgar olucagını biliyordum sizin ve bizim diyeceginiz tek şey vardı abim arabanız yüklü iyi gidiyor bizim arabamız bukadar yüklü bukadar gidiyor tebrik ederiz biz saolasın abi diyip gidicektik
bn rüzgarın lafını etmedim zaten yarısta rüzgar olucagını biliyordum sizin ve bizim diyeceginiz tek şey vardı abim arabanız yüklü iyi gidiyor bizim arabamız bukadar yüklü bukadar gidiyor tebrik ederiz biz saolasın abi diyip gidicektik
kardeşim ben size dostane birşey söylicem beni SAKIN yalnış anlamayın..
typeR ' ın cuprayı 1 boy geçmesi bana göre typeR geçildi demektir..
typeR da yolunda gitmeyen birşeyler var , bi el atın derim.
Hahahahahahajaa gitgide daha komikk bir cocuk oluosun..bnm senin gibi milletin arabasini surup prim yapmaya ihtiyacim yok efe akhisarda sure yaptigimda herkez gordu neyin ne oldugunu ve kc tayyar yurudugunde ben surdum kimse surmedi..faruk punisheri rollingte bnden iyi suruor dedim halda solerim bundan gocuncak bisiyim yok araba bnm para bnm oda kardesim bnmm seni nie gerdi bu kadar anlamadim bni tr biliyor efe sen hala dekorla kendini tanitmaya calisiorsun..curpaya 2 boy 3 boy hayal alemlerinden cik bi koydum 6-7 araba wardi zaten fatk etmez fenk geldimi 2 de 3 de 5 te kacta istiosan basariz hatta sen bas brn arkandan basam..
Ayrica asagida bekliom dediginde burda polia wardi insanlik namina cagirmadim gitmelerini bekledim sonra seni aradim telin kapaliydi sonra turgayi aradim ewe eldik abi dedisaglik olsun dedim.laflati cewirip durmayin gari ne olduysa onu soyluom ben.
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Dön oku bak benim yazdiklarima senden de öğrenecek değilim ne diyecegimi hala atarsin hala king olma yolundasın neyin kafaisindasin onu cozmus deilim. Gectiysen nie bu kadar kendini kanıtlamak zorunda hissediyorsun. Onur ve Turgay ne yazmış oku ondan sonra konuşmaya sen devam et.
masallah poloya baska araç hakkında yazmayı pek sevmem ama canlı izlemiştim baska bir videoda bu tarz araçları bilmediğimiz bişey warsa öğreneyim istedim sizin araç sokuk diğeri takılıydı değilmi ep3 devrinde basılınca ne oluyordu ayrıca deneyen arkadaslara masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Arac sahipleri kabul ediyor hala konu uzadikca uzuyor.polemikciler ortaligi karistirmaya devam ediyor hrkez lafta geciyor konu uzamasin yeter...
http://www.youtube.com/watch?v=bQqbIHf56nU
bak sende bunu izle , ben istanbulda aynı stage2 ibiza cupra ile deniyorum..
o zamanda 240 hp lik typeR larla kafa kafaya gidiyordum .
Daha birşey demicem ben. Benim amacım polemik vs değil , uyarı niteliğinde
Ben isterimki HONDA ' lar hep geçsin yani anlayın beni![]()
abi her iki araçta takılı ep3 devrinde vtec acık basıldı ilk başta ilk 2 deneme çok net değil araçta sorunu 3 denemede öncesi cözdük ama sonuçta deneme yani en son bizim koyduğumuz videoyuda arabanın tam anlamı ile gidişi tabi daha gidermi gider eksikleri var ibizanın tamamlayıp araç sahipleri isterlerse denenir görülür
Son eklediğimiz bizim video ya yorum yapiyor adam diger video da da herkes biliyor sensor arzasi verdi araba ve onun uzerine Efe 3-4 vites kaçirdi bizde o videolarimi koyalım 4-5 boy biz onde olalim abim yapmayın. siz Evm cuprayı 4-5 boy gecemediniz. Altdan aliyoruz die de öldürmeyin Onur.
bende specleri bu yuzden sormuştum dün gece
polemik çıkarmak değil olay... şurada çoğu insan birbirini tanıyor
biz burada çok deneme yapıyoruz tsi--typer arasında
bu speclerle typer ın daha ıyı gıtmesi lagzımdı BENCE..
tenekedir bozulur yapılır tekrar yurunur
kaza bela olmasın yeterki ..
ama boyle kalpler kırılırsa yarın kiminle deneyeceksiniz...
hazırlanın tekrar deneyin bitti gitti..
STİ
Maşallah EVM Çupra serdar kardeşim süper yurutmuşsun tebrikler. St bin speclerini hala adam gibi yazan yok okadar malzemeye bu kadar gidiyor yazık günah bir araba yürüdümu ezelden yürüyecek yoksa naparsan yap olmuyor bir kere daha gördük.
Blue print Stg2 billet egz
Ppr head
Velocity stack
11.7 piston
Kidd header
70mm egzoz
Kpro
Rrc emme kelebek pp'li
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)