Araba süren davarlar
Printable View
Araba süren davarlar
izledikten sonra, önce arabamdan sonra memleketimden soğudum :( :icon_wack :Deli:
hayvanlıkları bir yanada gençler adamdaki kamera arkadaşının kulagındakı pislikleri bile gösteriyo :D arabasına 40 50 bin lira harcayıpda hala roolinglerı hesap makınesı ıle çekenlere ne dicez .
o kontağı açıp kapatıp eksoz patlatırken nezaman dreksiyon kitliycekte bi yere patlıycaklar diye tamamını izledim boşyere yaw :)
Herşeyi birakip Izlanda'ya goc basvuru mu yaptim ve nedeni de link yazdim altina..Hadi hayirlisi banko alirlar herhalde.
ya o arada kontak anahtarının orada çevirerek arabaya laga luga yaptırdığı şey, sesten başka bir işe yaramıyor sanırım değil mi? rolemidir nedir o ? öyle elektriği kesip geri veriyor gibi :D
güzel bi gezinti daha = 2 - YouTube
Arkadaşlar burada da sanatsal çalışmışlar.Danslar,koreografi,müzikler benim diyen müzikalleri 99'a katlar.Muhakkak incelenmeli.
Nesilleri tükenmesi lazım... Aldıkları nefes haram.
Yazık ya gercekden egıtım şart.
Bir sevdadır Angara..
Gercekten tam barzolar, son saniyede sordugu soru kendine isabet olmus.
Ulan babaniz Çin mali prezervatiflemi korundu
Boyle tipler ne yazik ki cok baskent te. Fakat hep goc eden kesim.. Yozgat cankiri corum kirikkale.. Bu saydigim illerde ki arkadaslar alinmasin sakin.. Koyden gelip hayat mucadelesi veren cok.. Sonuc boyle.. Ne yazik ki..
Hocam alındığımdan değil ben Çankırılıyım ama sağda solda apaçi demesinler diye yüksek sesle müzik dinlerken bile çekinirim. Bu adamların bu saydığın yerlerden olduğunu nasıl anladınız? Sonuçta bi çok yerden böyle insanlar çıkabilir. Tamam İç Anadolu insanı biraz daha barzo olarak görülüyor ancak bu durum tamamen yetiştirilmeyle alakalı. Anası muhtemelen bunları direk pencereden sokağa doğurmuş. Bi yörenin insanına bunu yakıştırmak hoş değil bence.
Her gun bunlardan bi tane gormezsem isim rast gitmez...
İnsandan insana şükür ki fark var
Oksijen israfı
arkadaşın sağ kolu için fizik tedavi şart
Peçeteden kendi imkanları ile doğup yıllar sonra bir araya gelmişler:D
Bir grupta burda var :D :D
pejo 205 vs doğan slx yarışı - YouTube
Burdan Bütün PEJOculara sesleniyorum. Abi aşın kendinizi ya, adamlar devamlı size bileniyor ahahsajkdhaslkdh :D :D
2005 yilindan 2012 yilina kadar kaldim Ankarada. Ankara nin harbi yerlisi cok dostlarim abilerim var. yeri geldi sirf bu konular uzerine konustuk, bunlar boyle diye sen de boylesin manasi degil guzel kardesim. Biz boyle itle cakalla cok kirdik birbirimizi memlekete bakiyorsun hep ayni.. Arkadasimin aracini caldilar Cankirili bir sebeke cikti buna ne diyeceksin? Ben genelleme yapmiyorum yanlis anlasilmasin ama basima ne kadar olay geldiyse veya arkadaslarimin basina hep bu kesimden insanlarla iletisim bozuklugu sebebiyle agizlari cok kufurlu diye kavga ettik.. Ozelliklede trafikte .. Ben insan ayrimi yapmam aslen Diyarbakirliyim dogma buyume Adanliyim benim memleketimdede boyle insanlardan cok var. Ama Ankara bu tur yerlerden goc aldigindan dolayi boyle tiplere herzaman rastlarsin...
15 yıl tofaş kullandım videoları seyrettim arabaya da acıdım kendimden de utandım.işte bunlar gibiler yüzünden o araçların da sahiplerinin de adı çıkıyor ki çıktı artık :( yemin ediyorum yüzüm gülerek oturdum pc başına şu an boşboş deli koyunlar gibi bakıyorum ekrana..bu nedir hakkaten yazmıcam dedim de 8 dk de 100 küsür kez küfür çıktı ağızlarından...
Tez zamanda aracsiz kalirlar ins
arkadaş Lpg nin Litresi olmuş 3.00 tl , altındaki araba şahin nerden baksan en az 40 kuruş yakar ama yinede adamlar bizden çok arabaya biniyorlar , bende buna tutuluyorum abicim :D :D
Anladım hocam ben kendimi biliyorum zaten sıkıntı yok :) İstanbula gözü kesmeyen buraya geliyor haklısın.
Haha hacı ben bir de sincana yaklaştım şimdi, hafta sonları falan Optimumu görme yani :) Keçiören çok daha iyidir o yönlerden. Ama insan olan her yerde insan, malesef bunlar nasibini alamamış.
8 dakika boyunca duvara patlayıp ölmelerini bekledim.
Sonra diyorlar ki, Ankara'nın Tofaş'ın adı niye çıktı. Bırakalım da bi zahmet çıksın :S Anaları babalarıda evladımız var diye seviniyorlar işte.
Kaç tane trafik kuralı ihlal etti sayamadım. Yazık, çok yazık.
güzelim panadaların nesli tükeneceğine şu yabiklerin ki tükense ya ne var sanki ....
Bir ara kamerayı kulağının içine denk getirdi birikmiş tortuyu çıkarsam 3.katı çıkarım:D:D
en sevdiğim sürüş stili
bi bitmediniz amk
Deeh deh deeeh diye araba kullanannı ilk kez görüyorum :D
Yaa bakın görün Ankara'da nelerle uğraşıyoruz bunlar gibi bir sürü var. Döl israfları...
Edit: Tek güldüğüm bölüm kendi kendine Turbo falan yapıyo Nos'a falan basıyo bi tek orda güldüm :D
Tek ankarada değil bencede her şehirde mutlak var, ben nezaman antepde çıkıp üniversitenin oraya gitsem mutlaka peşime 1 şahin doğan takılıyor. Allah var aşşalamıyorumda sen git önce şaseni düzelttir yengeç yengeç gelip birde sıfırımdan geçmeye taciz etmeye kalkıyorlar.. Allah akıl fikir versin cidden aldıkları oksijen israf...