"ben dıraağfik canavarıyım"
Printable View
"ben dıraağfik canavarıyım"
yer etimesgut istasyon caddesinden elvankent 14. cadde altından sincan yaratıklar sincanlı ve ben elvankentte bunlarla hep karşılaşıyordum adamlar ışıkta altında ki kuşla benim subaruya kafa tutmaya çalıyordu hep :(
Beyler ben tıraaaaafik canavarıyım :D:D:D
bi bitmediler hımmmmnnnaaa :)
"bak nos basıyorum fiyuuuuuvvv"
Valla sadece gülüyorum bunlara ne söylenirki :D
10 dakikadır gülüyorum sonra diyorum ki bu gereksizlerle aynı havayı mı soluyoruz hammınaaa
şahin ve doğanlara tüp takılamaz yasağı gelse bu ibnelerin soyu tükenir .
bu videodan sonra ünal turanı sevmeye başladım :D :P
ankara sincan hem tofas hem kuşcu :D
İkinci el prezervatif kullanmanın sonuçları mı desem, Bim 'den almanın sonuçları mı desem, babası boşalırken aynı anda osurmuş mu desem bilemedim vallaa seçemiyorum.
Eğitimle çok ilgisi yok bunun arkadaşlar, insanın içinde olacak. Ne gençler var aile görmemiş, eğitim almamış ama efendilikte tavan yapmış.
Bunları Allah böyle yaratmış ki böyle olmayanların kıymeti bilinsin.
Sizin yaktığınız benzin-lpg harcadığınız baskı-balata erittiğiniz lastik-asfalt haram lan. Yenimahallede oturuyorum, her an her yerde bunlardan 10larcasını görebilirsiniz. Şentepeden inenler, demettekiler vs vs. Parasız olan tofaşla, az daha parası olan e30la, az daha olan e36yla, biraz daha olan 46yla vs vs diye gidiyo liste. Millet zil gibi e30 topluyo içine 2jz çakıyo, bizim apaçiler bunlarla "depreç" tokatlıyo daha. Ulan koskoca BMW görse altında 36'yı şerefsizim sana 0km M3 parası verip altından alası gelir ya arabayı. Ankara bambaşka abiler, Eskişehir yolunda sağ şeritte vtecin arka tamponuna yapışıp selektör atan şahinlere kadar şahidiz.
insan utanıyor bu yılda böyle eğitimsiz canlıların varlığından Allah akıl fikir versin. Eğitim şart bu ülke evlatlarına:ofk:
Konu ibretlik olarak degistirilip sabit yapilmali :D
Bende şahin kullanıyorum..Etrafımdakı o değişik bakıslar yüzünden sadece mecbur kaldıkça biniyorum aracıma :( hep bunlar yüzünden oluyo
5.dk da adamın kulağına sokuyor kamerayı :D
normal kafa değil bunlarınki.. kim bilir ne kullanıyorlar..