Masallah diger konuya yazdim zaten soledigim gibi olmus.
106 ya conta en az 3-4 boy katar ee bide port polish war deneme gayet normal.
Nazar degmesin araclara.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Kimseye yalancı falan demiyorum ama bu setupta bi 106 nın polo gti geçmesi bana biras zor geliyor anatalyadaki stock pololar çok gidiyo heralde maşallah araçlara
Oncelikle kazasiz belasiz denemissiniz tebrik ediyorum.
Diger konudada yazdim burayada yaziyim
Polo da ciddi bi sorun yoksa bu speclerde (timing,yazilim,kisa yok , ici sökük degil) bir 106 nin boyle gitmesine imkan yok
Kimse beni bu fikrimden vazgeciremez.
Rs flan hafiften ti ye alinmis kendine guvenen varsa gelin deneyelim hazirim her zaman full stock rs![]()
O zaman kusura bakmada hayal gormeye gerek yok.senelerdir bu makinelerin icindeyim.o speclerde gti vts in haddine degil polo gti ile yurumek burun cikarmak falan.
Teklifte bulunan arkadaslarla denemek olaya noktayi koyar.poloda sikinti yok deniyosa soforde is yok diyecegim makine kendi vites atiyo kabiliyetede gerek yok.
Kimse bozulmasin yazdiklarima.gercekleri gormek lazim sadece.
walla en sonunda bu inat yuzunden rollden sonra kapak actırırsınız... kımsenın kımseye yalan borcu yok... ap ile bende ck denedım az cok anlıyoruz yanı neyın olup olmadıgını
ben yazılım filtre egzozlu rs le denedım 1-1.5 boy onde oluyorum.. şimdi sonucu bıle bıle oralara kadar hiç gelemem.. hee olurda yolum duserse veya senin yolun düşerse misafir ederim..
Maşallah canavar gibi
Bak dostum sölediğimi çarpıtma ben 106 da başka bi iş var demiyorum kaçta basılıyor ? 106 sökükmü ? Kameranın önünden 2 araba kafa burun geçiyo biri 180 hp diğer 120 hp yazılı olanlarla 60 hp mi alındıbunları bi söle sadece kapağa mapağa gerek yok baştada yazdım kimseye yalancı demiyorum diye
Pardon yanlış yazmışım![]()
APye kocaman maşallah içten video daha güzel olur
bence bu poloyu farklı 106larlada denemek lazım mesela HZG,AG vs.![]()
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)