daha önceki postlarda veya diğer konuda yazmıştım gliba 106 nın devrınde basılıor....
Printable View
Haklısınız o sebepten sökükmü diye sordum pardon
Benimki sadece bi örnekti öle olmuştur demiyorum :D
Nasıl yorum yapıcamı sana sormucam
Eyvallah öle bi şey demiyorum illa kafa burun gitmesi için eşit güçte olcak diye Poloda 2 ton deil yani
Hahahaha 106 Neki ilk defa duydum
Dün 2 roll izledik geldik burda yorum yapıyoz bizdede var sıkıntı herkeze iii akşamlar :D:D:D
ya yemin ederim tuncay ben fanatiklik olarak yorum yapmıyorum. sadece herkesin kafasına göre yorum yapıp iddaa etmesine takılıyorum.
hayır birde şunu anlamıyorum vtecciler rs ciler dürüst oluyor ama 106 cılar hep kolpa yalancı gizli spec yada 106nın geçtiği arabada kesin bir promlem vardır edasıyla yaklaşılması benim takıldığım nokta.. yoksa benimki fanatiklik felan değil. herkesin her arabanın hakkını vereceksin 106 böyle işte 140 beygir yaparsın 180 beygir arabayla kafa burun yürürsün..nedenini de oturup bir düşünmek gerekir değil mi?
bu telefon modasıda yeni başladı galib bende polo almak istiyorum mesela buray yazamıyormusun çokmu özel illa telefondamı anlaşıcaz ?
cidden eyw bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp saolasın
Araci bundan 5 ay once aldigimda plaka vermiyeyim stage 2 plus sahibi bir arkadas bana s modda gazlamami soyledi
Ok bende s moda alip tanidigim arkadaslarimla bu sekilde gazliyodum
Sonra bir arkadasim kirmizi bir polo gti aldi
İkimiz kendi aramizda deneme yanilmalar yaptik
Denemelerin en sonunda devir 3500-400 arasi manuelde 2 veya 3. Vites farketmiyor aracin daha tepkili oldugunu gorduk 6300-6500 arasi fark etmiyor vites buyutunce maximum verimin devam ettigini gorduk
Birde ornek 106 yi ornek vereyim 106 nin devrinde 2. Viteste dsg 3 te 3000 devirde kaliyor indirsen 2. De 6000 de kaliyor yani devirler uyusmuyor 106 nin devrinde bu videoyu kistas alalim boyle gidiyorsa polonun devrinde 106 2 de 4000 de falan oluyor tahmini soyluyorum
Ozaman polo 106 nin devrinde yanyana gidiyosa polonun devrinde en az 3 boy acar en az
Bu sekilde kullanirsa eger arkadas 106 nin devrinde bile olsa onceki gazlamasini bilmiyorum fark edecektir
Yani 106 nin devrinde bile bassa 6300 ile 6500 arasi manuel vites yukseltmesi gerekir
S te gazliyorsa eger arkadas gaza ilk tepkide arac 1 konum assagiya dusuruyor arabayi buda dakka 1 gol bir modeli oluyor :)