polo gti sanzıman ve beyne yazılım atarsa standartın üstüne cıkar üzücü olur gibi sonucta 106 gti motor yapılmıs portpolıhs 2 vites 42 dişli gaz kelebegi genişletilmiş 2 aracta aynı standart fabrika cıkısı standartında denmez ama zevkli bir yarıs geçirmiş iki kankimide tebrik ediyorum
106 lar gerçekten güzel yürüyen araçlar, polo gti ı pek tatbik edemediğim için yorum yapamıyorum tam olarak, ama benzer bir araç kullanan biri olarak, 106nın devrinde basmak, polo ya ciddi haksızlık, zaten elektronik gaz kelebeği yüzünden ciddi bir kayıp var, üstüne bir de ölü devir denk geliyor, araba twincharger dahi olsa, aşırı beslemenin bir geciktirmesi var. Bunlar bahane gibi gözükebilir, fakat sonuçta burada yapılan olayda , sonuç ahmet mehmeti geçmiş değil, araçların kapasitelerini ölçmek, videoda emeği geçenlerin eline sağlık.
Burda şimdi herkes kafasına göre yorum yapmış ama bu speclerde bi 106'nın polo ile yürüyemeyeceğini bu işlerden az çok anlayan herkes bilir.
zaten daha sonra polonun eksiklerinin giderilerek ve aracın hakkı verilerek yapılan yarışta polo 5 boy geçti.
ayrıca en son yapılan bir yarışta 106 ya 5 boy koyan araca polo 3 boy atmıştır.bu da 8 boy anlamına giriyor.
hani travego muhabbeti vardı ya 8 boya kaç travego girdiğini elinize metre alıp ölçersiniz artık.![]()
içi fesat olanın
işi kesat olur
Üyeliğim nihayet onaylandı 1 ay oldu sanırım?
Polo gti'nin sahibi benim.bu konuda ve diğer konuda gıyabımda çok fazla konuşuldu o dönem çok sinirlenmiştim iyiki üyeliğim onaylanmamıştı ağır konuşcaktım.
şimdi gelelim asıl meseleye.burda bahsi geçen vidyo polonun sabah alınıp akşam hiç bir şeyine bakılmadan hiç bir değer ölçülmeden bodoslama yapılan yarışın vidyosudur.arkadaşa vidyoyu koyma dememe rağmen koydu neyse o konuyu biz aramızda hallettik.
bahsi geçen yarışta poloda motorda 1 litreye yakın fazla yağ,kış lastiği vardı ayrıca orta susturucuda yan sanayi bir malzemeydi.
en önemli sorun da polo vites S modundayken bastım.bu nedenle devir yarışın başında düşüyordu çünkü otomatik modda olduğu için araç kendi kendine biz daha yan yana gelmeye çalışırken vites atıyordu.bunlar bahane değil yaşadığımız gerçekler.
bu sıkıntıları hallettikten sonra 2. vites 50 km hızda polo triptonicde kullanıldığında yani araç tam randımanda kullanıldığında Polo 4-5 boy arası bir fark koymuştur.
daha sonra başka araçlarla yapılan yarışlarda bahsi geçen 106 ya 4-5 boy atan araca polo 2-3 boy atmıştır.
bu speclerde bi 106 poloyu zaten geçemez bu konuda araç sahipleride hem fikir 106 nın çok fark yemeden yürüyebilmesi bile başarıdır ki bahsi geçen 106 Sakarya'nın en sağlam birkaç 106 gti'sinden biridir
sanırım akıllardaki soruların hepsine cevap vermiş oldum.
Kapışmak isteyen bana Gökhan Toker üzerinden ulaşsın.
Sonuç olarak polo 5 boymu geçti şimdi en son güncel denemeyukarda bi ince matematik hesapları var çıkamadım işin içinden :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)