User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
174 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: AP 106 GTİ ve xx POLO GTİ Rolling

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam deneme yapıldı... video araç sahipleri koyar...

ilk denemede polo 2boy ondeydı manuelde polo devrınde basılmış.

ikince denemede kafa burun gidiyorlardı...
    ilk deneme 50, ikinci deneme 60 da yapılmıştı sanırım. Video'yu izledim 60 ta bastıklarında 106 nın kafa cok az önde geçiyolar kameranın önünden. Ama iki araç sahibide basamadık tam anlamıyla bidaha deneyeceğiz dediler. Polis filan gelmiş ortalık biraz karışmış.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

54TK434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti sanzıman ve beyne yazılım atarsa standartın üstüne cıkar üzücü olur gibi sonucta 106 gti motor yapılmıs portpolıhs 2 vites 42 dişli gaz kelebegi genişletilmiş 2 aracta aynı standart fabrika cıkısı standartında denmez ama zevkli bir yarıs geçirmiş iki kankimide tebrik ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 lar gerçekten güzel yürüyen araçlar, polo gti ı pek tatbik edemediğim için yorum yapamıyorum tam olarak, ama benzer bir araç kullanan biri olarak, 106nın devrinde basmak, polo ya ciddi haksızlık, zaten elektronik gaz kelebeği yüzünden ciddi bir kayıp var, üstüne bir de ölü devir denk geliyor, araba twincharger dahi olsa, aşırı beslemenin bir geciktirmesi var. Bunlar bahane gibi gözükebilir, fakat sonuçta burada yapılan olayda , sonuç ahmet mehmeti geçmiş değil, araçların kapasitelerini ölçmek, videoda emeği geçenlerin eline sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda şimdi herkes kafasına göre yorum yapmış ama bu speclerde bi 106'nın polo ile yürüyemeyeceğini bu işlerden az çok anlayan herkes bilir.
    zaten daha sonra polonun eksiklerinin giderilerek ve aracın hakkı verilerek yapılan yarışta polo 5 boy geçti.
    ayrıca en son yapılan bir yarışta 106 ya 5 boy koyan araca polo 3 boy atmıştır.bu da 8 boy anlamına giriyor.
    hani travego muhabbeti vardı ya 8 boya kaç travego girdiğini elinize metre alıp ölçersiniz artık.
    içi fesat olanın
    işi kesat olur

pologti54
    Misafir
    Üyeliğim nihayet onaylandı 1 ay oldu sanırım?
    Polo gti'nin sahibi benim.bu konuda ve diğer konuda gıyabımda çok fazla konuşuldu o dönem çok sinirlenmiştim iyiki üyeliğim onaylanmamıştı ağır konuşcaktım.
    şimdi gelelim asıl meseleye.burda bahsi geçen vidyo polonun sabah alınıp akşam hiç bir şeyine bakılmadan hiç bir değer ölçülmeden bodoslama yapılan yarışın vidyosudur.arkadaşa vidyoyu koyma dememe rağmen koydu neyse o konuyu biz aramızda hallettik.
    bahsi geçen yarışta poloda motorda 1 litreye yakın fazla yağ,kış lastiği vardı ayrıca orta susturucuda yan sanayi bir malzemeydi.
    en önemli sorun da polo vites S modundayken bastım.bu nedenle devir yarışın başında düşüyordu çünkü otomatik modda olduğu için araç kendi kendine biz daha yan yana gelmeye çalışırken vites atıyordu.bunlar bahane değil yaşadığımız gerçekler.
    bu sıkıntıları hallettikten sonra 2. vites 50 km hızda polo triptonicde kullanıldığında yani araç tam randımanda kullanıldığında Polo 4-5 boy arası bir fark koymuştur.
    daha sonra başka araçlarla yapılan yarışlarda bahsi geçen 106 ya 4-5 boy atan araca polo 2-3 boy atmıştır.
    bu speclerde bi 106 poloyu zaten geçemez bu konuda araç sahipleride hem fikir 106 nın çok fark yemeden yürüyebilmesi bile başarıdır ki bahsi geçen 106 Sakarya'nın en sağlam birkaç 106 gti'sinden biridir
    sanırım akıllardaki soruların hepsine cevap vermiş oldum.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pologti54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo gti'nin sahibi benim.bu konuda ve diğer konuda gıyabımda çok fazla konuşuldu o dönem çok sinirlenmiştim iyiki üyeliğim onaylanmamıştı ağır konuşcaktım.
    şimdi gelelim asıl meseleye.burda bahsi geçen vidyo polonun sabah alınıp akşam hiç bir şeyine bakılmadan hiç bir değer ölçülmeden bodoslama yapılan yarışın vidyosudur.arkadaşa vidyoyu koyma dememe rağmen koydu neyse o konuyu biz aramızda hallettik.
    bahsi geçen yarışta poloda motorda 1 litreye yakın fazla yağ,kış lastiği vardı ayrıca orta susturucuda yan sanayi bir malzemeydi.
    en önemli sorun da polo vites S modundayken bastım.bu nedenle devir yarışın başında düşüyordu çünkü otomatik modda olduğu için araç kendi kendine biz daha yan yana gelmeye çalışırken vites atıyordu.bunlar bahane değil yaşadığımız gerçekler.
    bu sıkıntıları hallettikten sonra 2. vites 50 km hızda polo triptonicde kullanıldığında yani araç tam randımanda kullanıldığında Polo 4-5 boy arası bir fark koymuştur.
    daha sonra başka araçlarla yapılan yarışlarda bahsi geçen 106 ya 4-5 boy atan araca polo 2-3 boy atmıştır.
    bu speclerde bi 106 poloyu zaten geçemez bu konuda araç sahipleride hem fikir 106 nın çok fark yemeden yürüyebilmesi bile başarıdır ki bahsi geçen 106 Sakarya'nın en sağlam birkaç 106 gti'sinden biridir
    aramıza hosgeldın kardeşim benı yanlıs anlama ama eksiklerin varsa deneme kımseyle. çok samimi arkadasların hariç kımseyede güvenme.

geçilmissin bunun lamı cimi yok , eksiklerın varsa denemıceksın. sonra bu tip polemıkler oluyor işte.

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ates_54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda şimdi herkes kafasına göre yorum yapmış ama bu speclerde bi 106'nın polo ile yürüyemeyeceğini bu işlerden az çok anlayan herkes bilir.
    zaten daha sonra polonun eksiklerinin giderilerek ve aracın hakkı verilerek yapılan yarışta polo 5 boy geçti.
    ayrıca en son yapılan bir yarışta 106 ya 5 boy koyan araca polo 3 boy atmıştır.bu da 8 boy anlamına giriyor.
    hani travego muhabbeti vardı ya 8 boya kaç travego girdiğini elinize metre alıp ölçersiniz artık.
    Kafasına göre yorum yapan yok o speklerde 106 bende var getir poloyu basalım
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakkal hesabına gerek yok

Bigün 10 boy geçen ertesi gün 10 boy geçilir. bukadar dert etmeyin
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

pologti54
    Misafir
    Kapışmak isteyen bana Gökhan Toker üzerinden ulaşsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapışmak isteyen bana Gökhan Toker üzerinden ulaşsın.
    kanka siz yeterki denemek isteyin ben organize ederim

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ndn bu kadar uzuyo bu konular anlamıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ndn bu kadar uzuyo bu konular anlamıyorum...
    uzamıyor uzamıyor

deneme olmazsa bu işin keyif kısmı nerde

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzamıyor uzamıyor

deneme olmazsa bu işin keyif kısmı nerde
    allahtan uzamamış yanı uzasa dusunemıyorum

pologti54
    Misafir
    kanka siz yeterki denemek isteyin ben organize ederim
    Organization by gtoker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organization by gtoker
    c.tesi akşamı görüşürüz kanka fazla kalabalığa gerek yok

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç olarak polo 5 boymu geçti şimdi en son güncel deneme yukarda bi ince matematik hesapları var çıkamadım işin içinden :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç olarak polo 5 boymu geçti şimdi en son güncel deneme yukarda bi ince matematik hesapları var çıkamadım işin içinden :P
    son denemede polo geçti...

c.tesi akşamı bizim 106 ile deneyecez bakalım o zmn sonuc ne olacak

pologti54
    Misafir
    son denemede polo geçti...

c.tesi akşamı bizim 106 ile deneyecez bakalım o zmn sonuc ne olacak
    Hep öyle diyoz sonra 30 kişi oluyoz sanayide hep

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tahmin etmistim zaten alir almaz bastigini kullanimdan kaynakli bir hata oldugunu
    Bende araci ilk aldigim zamanla simdiki arasinda kullanimdan kaynakli 5 biy kazanmistim dsg deyip gecmeyin onunda bir stili kullanim tarzi var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)