Tabi 140 ta 6. vitesten basıldığını hesaba katmayınca böyle talihsiz bir yorum ortaya çıkmış :D
Bizim burda turbo honda hiç yok zaten, Türkiye'ye gelince görücem kısmet olursa :D
Printable View
olm optık canımı sıkma benım ne dıyorsam onu yap abuk subuk yok bende ıkısıde vardı falan yazarsan oyle derım tabı filozof oldun typer alınca senden once bızde vardı sımdı kendını honda kıng falan mı sanıyorsun yazma dıyorsam yazma hoslanmıyorum senın yorumlarından
saksaganıda en yakın zamanda konusalım ne demekmıs o
Canlı olarak gösteririm karşılaştığımızda, ama önce kendini tanıtman lazım görsem tanımam seni çünkü.
Yorumlarımdan hoşlanmıyorsan okumadan geç, laf sokup ortamı germe.
Videoda hiç vites değiştirme gördünüzmü ?????
Bu durumda:
Seçenek 1 - En yüksek vitesle 230 a kadar basılmış...
Seçenek 2 - Farz edelim 3 yada 4. vitesle 230 a kadar basılmış ( mümkün olmaz ama neyse )
Seçenek 3 - Vitesleri o kadar hızlı atıyorum ki faketmediniz bile :D
Bu işlerden az çok anlayan her insan yüksek vitesle hızlanıldığını videodan rahatlıkla anlayabilir... Heralde 0-200 ya da 100-200 ölçüyor olsaydım bu şekilde basmazdım :icon_tup:
Göz var nizam var, müneccim olmaya gerek yok... 1.6 Vti yi aynı bu videodaki gibi direk 3 ten 6 ya atarak hiç 4-5 kullanmadan yine geçerim, neyin hayaliyle yaşıyosunuz ?
sen konusuyormusun lan hala al satcı degılım sevmem tarzım degıl 1.5 sene kullandım gayette ıyı yuruttugume ınanıyorum her aracmı hadı yaylan dedıkce yazıyorsun dou mogu ben cıddıyım soyledıklerımde senınle konusmak farz oldu bu soyledıklerını yazma daha sorun varsa pm at
LAN (senin yazdığın gibi)
Ben o 1.5 sene kullandığın aracı 3.5 sene kullandım, 2010 yılında aldım.
Kendim atmosferik yaptım, kendim turboladım, bir kere bile senin arabanı görmedim piyasada. Belki 1000 defa denemiş her hafta roll e çıkmış biriyimdir.
Bilgin yoksa fikrin de olmasın, sırf cevap verebilmek için sallamasyon yazıyorsun çünkü.