megane kinggg :D:D:D::D
Printable View
megane kinggg :D:D:D::D
bakın sizin gibi düşünenler için bir başlığımız var
herşeyi insanların kendi zevkine bırakırsan ortaya neler çıkıyor görün
gerçi biliyorsunuz, ben tekrar vereyim linki.
http://www.techturkey.com/forum/body...ir-numara.html
Adamın gözüne sokarsan mecbur yersin cezayı. Bence de haketmiş cezayı çok kötü duruyor birde.
az bile yapılmış bence bağlanmalıydı..stilini tarzını...
Aracın sahibide efendi temizyüzlü bir arkadaşa benziyor..
Allah göstermesin birinin ayağı takılsa kaysa düşse yada bir kaza anında bir şekilde o egzozun üstüne insanın vücudunun her hangi bir yeri denk gelse saplanır adamın vücüduna yüzüne gözünü kaybetmesine yol açar..
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler
Hadi buyrun 54 plaka hahaha kim o acaba
ne cezası ya çük gibi uzamıs zaten altıda paslı görünüyo asılsın kopar atsın bagaja arabamı baglatılır o yuzden 5 dk lık iş :)
hahaha herkez benim gibi megane ye takılmış araç sahibi yeni aldım diyince birden kendi yaşadığım olay geldi aklıma acıdım sahibine bende plaka yüzünden polis abilerle içli dışlı oldum :D
ruhsata işlenmeyen çeki demiri bile yasak.
tam yazacaktımki belirtilmiş.
bazı araçlara sırf görüntü için taktığınız towhooklar yasak mesela.kaza anında haklı dahi olunsa ağır cezası var diye biliyorum.
ön ve arka koltuk arasındaki mesafe bile santimetre ile ifade edilen limitlere sahip.
herşeyin yasal düzenlemesi var.götünün keyfine göre kimse bir şey yapamaz.yaparsa sonuçları açık.
ha takıldığım nokta ehliyet işi.sana ne arkadaş elemanın ehliyetinden.seyir halindemi yakaladın?ehliyet soramazsın adama.artizlik tamamen.ehliyetini ver bakayım bana.PARDON?!? derler adama.üslup fukaralığı resmen.
15 yaşındaki hukuken çocuk sayılacak kişiler yasal temsilcileri yoluyla araç alabilirler.bu ehiyetleri olması gerektiği yahut araç kullandığı anlamına gelmiyor.hukukçu arkadaşlar daha net bilgi verirler.
tamamen polisin şov yapması.bağla götür arkadaş tamam egzoz olayında denecek laf yok.
iyi olmus abı ole eksozmu olur goz var nızam var tamam zevkler tartısılmaz ama olede bı zevk olmaz yanı olsa olsa zevksız olur az bıle yapmıs polis...