körfez pistinde ki organizasyonda hatırlayanlar varsa siyah bir şahinin egsozu dahada ilginçti 81 plaka :)
Printable View
körfez pistinde ki organizasyonda hatırlayanlar varsa siyah bir şahinin egsozu dahada ilginçti 81 plaka :)
araba trafikte yürüyor mu hayır. yolun kenarında park halinde. Sen ne arabaya ne de sürücüsüne bişey yapamazsın. Ehliyet neden istiosun park halindeki arabaya. Her arabası olanın ehliyeti olma zorunluluğu mu var. Arabayı kullanmadıktan sonra kimse sana ehliyet soramaz. Polisin tipinden belli zaten artist redkit kibi. Silahın kılıfına bak. Çocukta korkudan ne yapacağını şaşırmış. Dediğim gibi yol kenarında duran arabaya ceza kesemezsin egzosttan dolayı. O zaman bisiklet taşıyıcıya da ceza kesmen gerek arabanın orjinalinde olmayan aksesuar nedeniyle. Benzincilerin yol kenarına koydukları süs formula arabalara da ceza kes o zaman. Farı yok camı yok diye. Kamerayı görünce ego tatmin moduna geçmiş hemen.
Egsoz gereksiz olmus ama polis sov pesinde
Benim arabayi silencer takili vaziyette bagladilar,bu egzoz ile baglanmasi cok dogal bir durum,ama polis show yapmis bariz
Megani 50 kere baglamasi lazim dönüp bakmiyo bile :D
Burda bu egzoza laf eden abiler hic o hayvan gibi fiber tampon, ucak kanadi gibi spoyler, yuruyen disko gibi ses sistemleri, lamborghini gibi yana acilan kapilar donemini hic yasamadi tabi ..
Oem doneminin sonuna geldigimizin farkinda olan bir tek ben miyim? Yoksa site olarak geri mi kaliyoruz yeni trendlerden merak ediyorum..
Egzoza o durumda ceza yazabilir mi bilmiyorum ama ehliyet soramaz.
Eleman heyecan yaptı ben sürmüyorum deyip ehliyeti yanında olan biri kullanabilirdi.
Zaten park yasağı olan bir yer değilse polis ne karışır, kaldırmıyorum arabayı dersin gidip evden ehliyeti alırsın basar gidersin.
Kaç kişi tanıyorum ehliyeti yok ama arabası var.
Eşi dostu götürüyor sağa sola.
polis arkadaşların yuzde 99 unda boyle artis havası neden olur acaba karşısındaki insana emirler verme ters düz konuşma felan? Kimsin ki? Sende diğer memurlar gibi aylıklı bir memursun
Muhabirle anlaşmışlar berberden çıkıp gelmiş polis :D Kesin muhabirin işi bu...
Arkadaş mercedes i sattı bir tane megane 2 alıp aynı egzozdan yapıcak :D :D
izmir mithatpaşa caddesi, özellikle güzelyalı civarı yol kenarına sağlı sollu park eden araçların yanına bir de ikinci sıra park yapıyorlar. yılan gibi kıvrıla kıvrıla ilerliyoruz, karşıdan gelenlere yol veriyoruz sırayla geçiyoruz vb. 3 kere polisi arayıp şikaet ettim yine aynı manzara. yol bounca bir tane trafik polisi yok. sonra sen git yol kenarında duran, kimseye zararı dokunmayan arabaya egzosu çıkık diye ceza kes. sizin yapacağınız işin ta...