Cok guzel olmus masallah kazasiz belasiz emeginize saglik
Cok guzel olmus masallah kazasiz belasiz emeginize saglik
olmuş kanka bu tamam begendim hızlanmayı 200 sonrası.. tam hersey bitince dahada hızlı olacaktır eminim..
TeamPASAOGLU
hahaa habibi dün onun için aradı beni
-reis. hadi çıkıyormuyuz
-yaa habibi hadi bitir aarabanı çıkarız sonra,yarımyamalak araçlarla denemiyorum (küstahküstah)
bu haliyle denemek istiyorum uzman ilet kendisine![]()
TeamPASAOGLU
Masallah Cem.Saglam sıkı bir mini yaptiniz .Cae shifter diyorum .Bu hizliligi icerde gorsellerlede senlendirmek lazim .
maşallah luai cok ıyı olmus valla
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Maşallah hayalimdeki setup inşallah bu sene bitmeden bende yaparım.1.8 Stroker'da var o yüzden benim merakım root tip den centrafuge tip charger a geçilince az da olsa kaybedilen alt devirler artan 200 cc hacim ile telafi olur mu onu merak ediyorum. Dyno grafiğinde alt devir eğrisi nasıl olacak acaba.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Cok iyi maasallah mini ztn cok zevkli makina bu sekildede yurumesi dehset zevkli olmustur eminim. Kazasiz belasiz ins.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Luai 1 Mini parası daha harcadı ama çok güzel oldu araba güle güle kullansın![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)