User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Sierra Rs Cosworth Kadran Videosu

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya bende dahil oldum ama bizim zeka seviyesi sizinkine göre yere daha yakın ama şu WRC ne oluyo bir anlatırmısınız.
    Kaç defa sordum cevap vermediniz '' Benim arabam WRC diye bir yazı yazdımsa yayınlayın ''

Yayınlamazsanız yalancı ve iftiracısınızdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosworth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zekan tartışılmaz ona şüphe yok zaten. İnsanlığın dersen bizim ulaşamayacağımız seviyede, ama nedense kimse adam yerine koyup parasıyla bile işini yapmıyo sence bunda bir gariplik yok mu? Çalışmam seni neden bukadar ilgilendiriyo cebime parayı sen mi koyuyorsun yada sana borcum mu var?
    Kıskanıyorumda o yüzden sene 1978 Kasım ayı ben 15 yaşındayım Babamı kanserden kaybettim 1 annem 4 kardeş en büyük bendim mecbur inşaatlarda çalışmaya başladım dile kolay tam 35 sene geçti benim cebime kimse para koymadı ...

Bazen Feriköy mezarlığına gidip istediğim olmuştur fakat ses gelmedi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç defa sordum cevap vermediniz '' Benim arabam WRC diye bir yazı yazdımsa yayınlayın ''

Arabam 380 beygir dedin 192 beygirlik arabaya geçildin bilek yürek vatan millet sakarya diyerek pisti 2:12 ile dönerim dedin beceremedin sonra tuttun ben yapamam ama ustası kullanırsa arabam döner dedin madara oldun. Şimdi hangi yüzle milleti iftiracılıkla suçluyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıskanıyorumda o yüzden sene 1978 Kasım ayı ben 15 yaşındayım Babamı kanserden kaybettim 1 annem 4 kardeş en büyük bendim mecbur inşaatlarda çalışmaya başladım dile kolay tam 35 sene geçti benim cebime kimse para koymadı ...

Bazen Feriköy mezarlığına gidip istediğim olmuştur fakat ses gelmedi..
    Dün gece Paris Hiltonla beraber yatakta pişpirik oynarken bizde senden bahsediyoduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabam 380 beygir dedin 192 beygirlik arabaya geçildin bilek yürek vatan millet sakarya diyerek pisti 2:12 ile dönerim dedin beceremedin sonra tuttun ben yapamam ama ustası kullanırsa arabam döner dedin madara oldun. Şimdi hangi yüzle milleti iftiracılıkla suçluyorsun?
    Doğrudur F1 pistinde herkes beni geçti Kapalı garajda olsaydım kimse beni geçemezdi fakat zekam senin kadar iyi çalışmadığı için ermeydanına çıktım keşke senin gibi garajda saklansaydım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece Paris Hiltonla beraber yatakta pişpirik oynarken bizde senden bahsediyoduk
    Size katılmak isterdim fakat dün 6,5 ton hammadde yüklüyordum.. Ter döküyorsun kolay değil sen yatakta ben tezgata..

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu atanlar yalancı oluyor demek mi şimdi?? Atış bir tek size mi serbest.
    Yazdıklarınızı hatırlamıyorsanız ve bu kadar adam da aynı şeyi söylüyorsa bu sefer zekanız sınıfta kaldı demektir. Yazdıklarını hatırlamayanla işim olmaz.

Her yerde araba 380 beygir ve wrc diye söylüyorsunuz. Bence siz sabah başkasının arabasına binip gidiyordunuz. Adam da arabayı sattı şimdi ondan durum bu vaziyette.

Paris e söyle Beyonce de bende görmek isterse gelin buraya.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size katılmak isterdim fakat dün 6,5 ton hammadde yüklüyordum.. Ter döküyorsun kolay değil sen yatakta ben tezgata..
    Takdir-i ilahi yapacak birşey yok. Kimin nerede ne şekilde dünyaya geleceğine biz karar veremiyoruz fakat kaderimiz kendi elimizde okuyup araştırıp öğrenebiliriz başkalarının hatalarından yada başarılarından ders alabiliriz bunun için zengin yada fakir olmaya gerek yok. Senin insanlığını sorguladığın kişiler sağolsun hiçbir yardımı esirgemediler benden üstelik 1 kuruşluk alışverişim olmadı hiçbirisiyle buna ne buyuracaksın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takdir-i ilahi yapacak birşey yok. Kimin nerede ne şekilde dünyaya geleceğine biz karar veremiyoruz fakat kaderimiz kendi elimizde okuyup araştırıp öğrenebiliriz başkalarının hatalarından yada başarılarından ders alabiliriz bunun için zengin yada fakir olmaya gerek yok. Senin insanlığını sorguladığın kişiler sağolsun hiçbir yardımı esirgemediler benden üstelik 1 kuruşluk alışverişim olmadı hiçbirisiyle buna ne buyuracaksın?

Ben ters bir insan olduğumu kabul ediyorum bunda problem yok.. Hatta herkes derki senin eşin cennetlik ..

Fakat İnsan gibi İnsanım.. Bunuda herkes bilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur F1 pistinde herkes beni geçti Kapalı garajda olsaydım kimse beni geçemezdi fakat zekam senin kadar iyi çalışmadığı için ermeydanına çıktım keşke senin gibi garajda saklansaydım..
    Sana bin defa söyledim benim yolla ve pistte turlamakla işim olmaz tek amacım sadece ve sadece drag aracım trafikten çekme belgeli sadece yarıştan yarışa çıkar ve garajıma geri döner. Seni rakip olarak görseydim yada geçmek isteseydim günlük bindiğim dizel aracım 200 beygir istediğim an rahatlıkla geçebilirim bu benim için sorun değil. Birgün pistte turlamak istersem onun için ayrıca bir araba yaparım sen kafanı yorma bu işlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ters bir insan olduğumu kabul ediyorum bunda problem yok.. Hatta herkes derki senin eşin cennetlik ..

Fakat İnsan gibi İnsanım.. Bunuda herkes bilir..
    3 yıldan fazla oldu galiba tanışalı ben yüzyüzeyken bi yanlışını görmedim ters olduğunu da düşünmüyorum fakat bilgisayar başındaki halini anlatmama RTÜK izin vermez kanal kapanır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıldan fazla oldu galiba tanışalı ben yüzyüzeyken bi yanlışını görmedim ters olduğunu da düşünmüyorum fakat bilgisayar başındaki halini anlatmama RTÜK izin vermez kanal kapanır

Yaşlanıyorsun dikkat et 2007 yılında tanıştık meşhur ProjeCar o zamanda vardı..

Hatta senin ProjeCar başladığında İsmet İnönü yaşıyordu diyorlar doğrumu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşlanıyorsun dikkat et 2007 yılında tanıştık meşhur ProjeCar o zamanda vardı..

Hatta senin ProjeCar başladığında İsmet İnönü yaşıyordu diyorlar doğrumu..
    Doğru şubatta 37 olucam 2007 de tanışmamız imkansız o zamanlar Atilla ile tanışmıştık senle daha sonra 2009 da falan tanıştık.

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbrenin az gösterdiğini ilk defa duyuyorum.
    Genelde fazla gösterir bir çoğu. Kalibrasyonu o şekilde yapılıyor ki insanlar hızlı gittiğini düşünüp daha fazla hızlanmasın diye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)