Kıskanıyorumda o yüzden sene 1978 Kasım ayı ben 15 yaşındayım Babamı kanserden kaybettim 1 annem 4 kardeş en büyük bendim mecbur inşaatlarda çalışmaya başladım dile kolay tam 35 sene geçti benim cebime kimse para koymadı ...
Bazen Feriköy mezarlığına gidip istediğim olmuştur fakat ses gelmedi..
Bu atanlar yalancı oluyor demek mi şimdi?? Atış bir tek size mi serbest.
Yazdıklarınızı hatırlamıyorsanız ve bu kadar adam da aynı şeyi söylüyorsa bu sefer zekanız sınıfta kaldı demektir. Yazdıklarını hatırlamayanla işim olmaz.
Her yerde araba 380 beygir ve wrc diye söylüyorsunuz. Bence siz sabah başkasının arabasına binip gidiyordunuz. Adam da arabayı sattı şimdi ondan durum bu vaziyette.
Paris e söyle Beyonce de bende görmek isterse gelin buraya.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Takdir-i ilahi yapacak birşey yok. Kimin nerede ne şekilde dünyaya geleceğine biz karar veremiyoruz fakat kaderimiz kendi elimizde okuyup araştırıp öğrenebiliriz başkalarının hatalarından yada başarılarından ders alabiliriz bunun için zengin yada fakir olmaya gerek yok. Senin insanlığını sorguladığın kişiler sağolsun hiçbir yardımı esirgemediler benden üstelik 1 kuruşluk alışverişim olmadı hiçbirisiyle buna ne buyuracaksın?
Sana bin defa söyledim benim yolla ve pistte turlamakla işim olmaz tek amacım sadece ve sadece drag aracım trafikten çekme belgeli sadece yarıştan yarışa çıkar ve garajıma geri döner. Seni rakip olarak görseydim yada geçmek isteseydim günlük bindiğim dizel aracım 200 beygir istediğim an rahatlıkla geçebilirim bu benim için sorun değil. Birgün pistte turlamak istersem onun için ayrıca bir araba yaparım sen kafanı yorma bu işlere.
İbrenin az gösterdiğini ilk defa duyuyorum.
Genelde fazla gösterir bir çoğu. Kalibrasyonu o şekilde yapılıyor ki insanlar hızlı gittiğini düşünüp daha fazla hızlanmasın diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)