Emeğe saygı diyorum
fakat hep aynı efekt iyi olmamış
mac donalds da geri geldi kola içti gitti tamamda
niye 4 arkadaşta hep geri geliyor o gereksiz olmuş
Emeğe saygı diyorum
fakat hep aynı efekt iyi olmamış
mac donalds da geri geldi kola içti gitti tamamda
niye 4 arkadaşta hep geri geliyor o gereksiz olmuş
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Fikir güzel , teknik imkansızlık aşılırsa daha başarılı şeyler sunabilirsiniz.
Oynayan arkadaşlarda biraz bu konu hakkında çalışırsa daha sürükleyici olacaktır.![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
bu ilk deneme
oyuncuların hepsinin ilk deneyimi
bu gerçekten çok aceleye geldi
bir hafta içinde oldu bitti
amaç 2 şubattaki buluşmaya davetti
şu teknik imkanları bi çözelim sürükleyici şeyler çıkacak İnşallah
çok şükür araba çeşidi ve sayısında sıkıntı yok
ama gerçekten çok yorucu bir iş
özellikle videoyu çeken kardeşimiz çok yoruldu
eleştiriler için teşekkürler
Orjinal vti jantı arkadaşta var
sanırım 1500 tl falan istiyor
çok pahalı gerçekten
Bu videoyu özenerek yapmadınız zaten söylemişsin 1 saatte toplandık diye , güzel bir video bekliyoruz bu video sayılmaz.
İnşallah daha iyileri de olacak bu acemilik
bu video 1 haftada çekildi hazırlandı
başka bir durumda 1 saatte 60 honda biraraya gelebildik
çok şükür ortam iyi sağlam arabalar var ama bu tür teknik konularda acemilik var tabi
birde araç içi kameralarda ne önerirsiniz
kullanan varmı![]()
Arkadaşlar araç içi kamera kullanan varmı
marka ne önerirsiniz
fiyat ve memnuniyet hakkında bilgi istiyorum
teşekkürler
Ben gayet başarılı buldum insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ellerinden geldiği kadar
Montajda eksikler var o konuda size yardımcı olabılırdım ama üniversite hazırlıkları nedenıyle pek vaktim olmuyor
Ama videonun giriş bölümüne grupla alakalı güzel bir intro hazırlayabilirim
Amatörce yapıldı,elimizden geldiği kadar,eğlendikte çekimler sırasında![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
ne desem bilemedim video yu daha iyi hazirlanir konu daha iyi hazirlanir eksikler var giderilir herkesin dedigi gibi Ama demeden gecemeyecegim sirf honda vti turbo yu satma sebeplerinden biri duz yolda giderken önüme makasla gecip sacma sapan hareket pesinde olan kisilerle trafikte katil olmamak icindir Arabanin icinde esim var herif sagdan silme geciyor aynama vuruyor 07GT plaka mugen vti di gtx turbo setup yapmistim hatta sizin forumda var di konu insanlari bilinclendirin genc kisi cok o olayda direk polise havale ettim o araba kapidan vursa idi polis yerine ben ilgilenirdim ki aracin cani cehenneme esim zarar gorse idi umursamazdim yatacagim cezayi neyse Antalya da 1.4ies i olan Ferrari sahibi yada f1 pilotu sanip hareketler yapmakta adam gibi surenler de var elbet ama özellikle dedeman ile 100. Yil sehir icinde millet sehir bagirtirip makaslar atip tehlikeli hareketleri yapan cogu arac honda ha arabanin sucu yok markaninda bu tarz suruslerde olan insanlarda suc insanlari vasifsiz beceriksiz gorme değil konu herkes imkan ve bilgisi çerçevesinde birseyler yapar ama bilincsiz cahilce hareketler icin uyarin
bunun disinda arac ici kamera bende go pro hero2 var arac ici ve araca baglanabilen kameralar farkli fiyatlarda en ucuz 100 tl ama görüntü kalitesi berbattir go pro alirsaniz her türlü getirisi var kalite ses su bu o
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)