User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: focus 1.6 tdci fiesta 1.4 tdci roll...

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet fieasta sonradan sahlaniyor
    Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o aracın benı gecmesı sorun degıl gecıcek tabı gecmezse ayıp benım arabam bos agırlıgı 1350 kğ...benım arabamın devri 2 40 bızım bastıgımzda devrım 3000 3500 arasındaydı ve ısrarla ben 2 40 basalım dememe ragmen kabul edılmedı... aracın sahıbı yakın arkadasım o deneseydı bız anlasır basardık aramızda sorun olmazdı ama arkadasım denemedıgı ıcın cello dıye bı arkadas bastı onunla anlasamadık ben 2 40 basalım dedıgımde cok olduruyosun dendı ben onun devrınde basınca bısıy olmuyoda benım devrımdede basalım deyıncemı cok olduruosun oluyo??? araba gırtlagına kadar dolu o arabanında bos agırlıgı 1200 kğ yok cocuk degılız neyın ne oldugunu bılıyoruz yoksa o arabanın bana o speclerde bana 2 dırek acması lazım kı acsa bıle bu zoruma gıtmez...bende bundan sonra tanımadıgım adamlarla basmam zaten...adamın arabası hem agzına kadar yuklu bı onun speclerıne bakın bıde benımkıne bakın orda herkes gordu ben ona ayak uydurcam dıye devrım bıtık oldugu halde bastım bısıyde demedım cok onemlı degıl benım onu gecmem benım bıldıgım deneme 2 turlu bı onun devrı bı benım devrım neyın ne oldugu ortada yanı bıdahada sadece gecmek ıcın yarısan adamlarla basmam...dedıgım gıbı gecmek gecılmek sorun degıl bana 2 dırek acması lazımdı o speclerde acamadı uzatmaya gerek yok bıdhada öle adamlarla basmam zaten gerek yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımse yanlıs anlamasın benım gecme gecılme gıbı bı derdım yok sadece bana yapılan haksızlıgı anlatmaya calıstım orayada fıesta bana 2 dırek acar dusuncesıyle gıttım ınsanları sadece gecme hırsı burumuş kı o speclerde o agırlıkta fıestanın 1350 kğ sadece yazılımlı focusa 2 dırek acması lazımdı...ALLAHTA YUKARDA fıstanın devrınde bastıgım halde ben arabamın yururunu ogrendım cok sukur o yuzden uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum kusura bakmada bizde Puntoyla ordaydik 4-5 kez denemeye ciktiniz adam 2 sindede gecti en az 3 boy olarak ve uzaktan bakarak soyluyorum o araba sonradan aciyo ve sen bir anda ziplayip kaliyosun hersey apacik ortada bosa debinme yani o arabada limitte degil \70 i acik enjektorlerin sasmazda bir arkadaş acti enjektorlerini motoruda Ankara Turbo Garage Ali Usta yapti birde hemen hemen ayni kilosunuz o aracta 1230 kg senin aracta 1275 kg felan sanirim yarinda tisliyolar ve yeni enjektorleri takilacak istersen sende yazilimcinla bir gorus bida deneyin bakalim kac direk geciyo bu arada o aracta halen orjinal eksozu var 43 mm sadece son susturucu ve on kat yok yarin guncel resim cekerim
    sen neden agır sadece yazılımlı arabayla hafıf o speclerdekı arabayı kıyas alıyosun onu anlamadım ?egomu?daha bıde nos dıyosun hey allahım...
    yakın arkadasımın aracı bı teneke parçası yuzunden aramın bozulmasını hıc ıstemem cok onemlı degıl benım ıcın sız aynı speclerde fıesta yapın bende 1749 takıyım ıntercooler buyutuyum aracı sokuyum yazılım yaptırıyım aynı speclerde oluruz o zaman deneyelım olurmu? aradakı farkı hayal edebılıyomusun???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus haç hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olcturmedım 140 145 vardır dıye dusunuyorum dahda azda olabilir yanlıs konusmuyum

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. vites 40 kmde kaç devirde oluyor focus 2000-2500 civarı diye biliyorum , 50 de basınca nasıl 3500 devirde oluyor ki
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim ben denemeye gelemedim fakat aradılar sağolsunlar bu yazdıklarınıda okumuş ve şaşırmışlar senin yorumlarına,istediğin hız ve devir herneyse tekrar tekrar denemeye hazırlar,
    Arabayı Cello sürmüş 2 .vites 50 den basmışsınız sen erken gaza oturmana rağmen geçilmişsin ,hiçde anlattığın gibi özel bir devir seçilmemiş gayet net denenmiş olmuş bitmiş..
    Ayrıca düz boru felan yazmışsın, arabada düz boru felanda yokmuş,intercoolde 1.8 connect miş bilgine..
    abicim ben ne demek ıstedıgımı yukardakı postlarda belırttım o speclerdekı o guctekı arabaya onun devrınde basmama ragmen bu kadar tutunmam sen benden daha cok bılgıne edındıgın tecrubelerle bılırsınkı bu focusun basarısıdır...masallah demek bu kadar zor degıl...sunuda net belırtıyımkı benım devrımdde bassak ben gecerım demedım dememde zaten ama aradakı 2 2.5 boy fark 1 olurdu...kı benım devrımde onceden yasarla denedıgımızde basmıstık 2 40 da ben 3 4 boy rahat atılıyodum sonra yaşar gelıyodu yanıma...bunuda yaşar ve forumdakı fevıdun nıcklı kardesım bılıyo saygılarrr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. vites 40 kmde kaç devirde oluyor focus 2000-2500 civarı diye biliyorum , 50 de basınca nasıl 3500 devirde oluyor ki
    focus 2. 40 da 2200 devır oluyo...2 50 de 3000 kusurlerde oluyo...2 50 dede benım arabanın hıcbır artısı kalmıyo...full boost 2000 de gelıyo 3500 gıbıde torkun buyuk bı kısmı yok oluyo..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focus 2. 40 da 2200 devır oluyo...2 50 de 3000 kusurlerde oluyo...2 50 dede benım arabanın hıcbır artısı kalmıyo...full boost 2000 de gelıyo 3500 gıbıde torkun buyuk bı kısmı yok oluyo..
    yanlıs anlamayın vites oranlarımız çok yakın , arkadasımın focusu sık sık kullanıyorum ondan sasırdım. 2 40 ta 2200 devirde olan araç 50 km de 3000 deviri geçmemeli diye düşünüyorum. 50 de 3500 de oluyorsa 2. vites 60 ta biter

2 40 ve 2 50 arası çok az bi fark olcaktır diye düşünüyorum.
    -Fırat

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focusun geçilmesi normal fiesta dolu göründüğü kadarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neden agır sadece yazılımlı arabayla hafıf o speclerdekı arabayı kıyas alıyosun onu anlamadım ?egomu?daha bıde nos dıyosun hey allahım...
    yakın arkadasımın aracı bı teneke parçası yuzunden aramın bozulmasını hıc ıstemem cok onemlı degıl benım ıcın sız aynı speclerde fıesta yapın bende 1749 takıyım ıntercooler buyutuyum aracı sokuyum yazılım yaptırıyım aynı speclerde oluruz o zaman deneyelım olurmu? aradakı farkı hayal edebılıyomusun???

Dostum şunu bil sen yenilgiyi hazmedemiyosun demekki o arabayla hemen hemen eşit kilolardasınız orjinal enjektörü var üzerinde egzozu orjinal kapak işlenmiş turbosuda oem turbo intercooleru connect sanırım yani yakın arkadaşın oldugu halde bunları forumda tam tersini yazarak kendini + kazandırman yanlış davranış adamın arabası 1.4 tdci 8 valve 65 hp senin araban 1.6 tdci 16 valve 110 hp stogu boşuna çırpınma yani sıfırdan denememişsin bugun onuda ögrendik deneseydin seni ne kadar gececegini tahmin bile edemiyorum. bendede Punto Tjet var biz bugün akşam yine Enkadayız gel birde benimle dene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specler belli arabalrin agirliklari belli yapilan islemler belli ewet hazmedemedim bana o speclerde 2 direk atmasi lazimken 2 boy gecebildi oda onun dolu oldugu devirde gece yatamadim o kadar yuklu bi fiesta beni anca 2 boy gecebiliyo diye hc sorma kahrimdan olcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahhhaha dostum aksam gelin bir de puntoyla deneyelim

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence boşuna geriyorsunuz ortami guzel denemeydi herkeze tesekkur etmek lazim
    Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah.. ..her konuda boka sararmı bu rol işleri....iki aracada maşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esmerserseriler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah.. ..her konuda boka sararmı bu rol işleri....iki aracada maşallah...
    keske herkes sızın gıbı olsa masallah dıyebılse sagolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeVıDun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence boşuna geriyorsunuz ortami guzel denemeydi herkeze tesekkur etmek lazim
    benlık sıkıntı yok kardesım fiesta cok ıyı yuruyo masallah dıyelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focusun geçilmesi normal fiesta dolu göründüğü kadarıyla
    evet kardesım ne arasan var yakında e 92 m3 lerle denıcem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)