User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: focus 1.6 tdci fiesta 1.4 tdci roll...

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahhhaha dostum aksam gelin bir de puntoyla deneyelim
    ya allah askına sen yazma bu konuya daha yasın gelmıs kaca abım yasında adamsın saygımdan bısıy demıyorum daha puntoyla basalım yok fıestaya nos takcaz ole araya dırek gırer fln demıssın...madem cok guvenıyodunuz focusun devrınde neden basmadınız???sıızın dedıgınız devırde bastım kac kere araya 2 dırek gırcekken 2 boymu atabıldınız... orda 500 kere 2 40 basalım dedım kendı devrınıze cektınız 2 kere bastırdınız aptalmı var karsınızda mılletıde ınandırmaya calısıosunuz madem cok ıyı yuruyo aracınız neden benım devrımı kabul etmedınız ??? k bakmayında sızın karsınızda cocuk yok senden cok roll kosturmuslugum var kendınıze yem aramayın geldıgınız ıcınde tesekkur ederım aracımın nasıl yurudugunu oğrendım sayenizde dha uzatmassanız cok memnun olurum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracının nasıl yürüdügünü gördük evet kendi devrinde basmalar filan adam sana kaç defa söylemiş o devirlerde araç ivmelenmiyor diye sen halen basalım diyosun bugün sıfırdan neden kalkmadınız diye aradım Turbo Garage onu kabul etmemişssin yani sen yenilmeyi sevmiyorsun o araçla sıfırdan kalksaydın seni çok geçerdi ama sen hiç bir yola gelmemişssin Ama bir gün denk geliriz inşallah Enkada birde tjetle basarız Bakalım onda ne dümenler yapacaksın hani uyanıksın yaa

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçta araba deniyorsunuz bu işin içinde geçmekte var geçilmekte var. Hırs yapmalara falan gerek yok bence. Dostluk çerçevesinde gelin deneyin olsun bitsin.

Ayrıca focusu olan arkadaşı tebrik etmek lazım geçildiği videoyu koymuş. Herkes iyi niyetli olmaz bu arkadaş kadar. Birde şu var keşke bi focusun istediği hızda bide fiestanın istediği hızda deneseydiniz.. Neyse iki tarafada bi kez daha maaşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=SR20DE;7293859]Sonuçta araba deniyorsunuz bu işin içinde geçmekte var geçilmekte var. Hırs yapmalara falan gerek yok bence. Dostluk çerçevesinde gelin deneyin olsun bitsin.

Ayrıca focusu olan arkadaşı tebrik etmek lazım geçildiği videoyu koymuş. Herkes iyi niyetli olmaz bu arkadaş kadar. Birde şu var keşke bi focusun istediği hızda bide fiestanın istediği hızda deneseydiniz.. Neyse iki tarafada bi kez daha maaşallah..[

fıestanın devrınde basıldı zaten benım devrımde denemedıler tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Resimler kendi facebookundan alıntıdır

Önden arkaya kadar Egsozu olan arabaya bakın... ferroo bey yalan söylüyorsunuz her defasında buda kanıtı size

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10kere dedik hala orjnal egsozlami gazlio o adam

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdkai kimseyi tanımam ama fiestanın gecmesi cok normal ve koltuk sçkük demek 1 buçuk boy demek bunu unutmayalım hepimiz biliyoruz. ayrıca dizelin devri her araçta az cok yakındır 2 de 50 tam turbonun dolu devridir iki araçta atılır 2 de 40 da iki araçta biraz daha zor atılır .bence focus için 2 de 50 daha şanslı bi rakam iki aracada maşallah iki arkadaşın arasını bozmaya hiç gerek yok bizde biliyoruz ki focus biraz daha oynasa cok rahat geçer
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebooktan alınan fotoğraflar ne zamandan beri 2048x1536 boyutlarında oluyor ? Linki de bi upload sitesi. Hayret.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Resimler kendi facebookundan alıntıdır

Önden arkaya kadar Egsozu olan arabaya bakın... ferroo bey yalan söylüyorsunuz her defasında buda kanıtı size
    kat iptali ve son susturucu iptali var bu önden arkaaya kadar boş eksoz olduğu anlamına gelmiyomu ankarada?
    ve aynı kilolardasınız deniliyo baktınızmı ruhsatlara? fiesta 1165 kilo koltukluyken. focusta 1295 kilo. neden bunu kimse söylememiş hayret bu adamın bence fazla üstüne gidiyosunuz hiç gerek yok adam geçildim diyo zaten sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdkai kimseyi tanımam ama fiestanın gecmesi cok normal ve koltuk sçkük demek 1 buçuk boy demek bunu unutmayalım hepimiz biliyoruz. ayrıca dizelin devri her araçta az cok yakındır 2 de 50 tam turbonun dolu devridir iki araçta atılır 2 de 40 da iki araçta biraz daha zor atılır .bence focus için 2 de 50 daha şanslı bi rakam iki aracada maşallah iki arkadaşın arasını bozmaya hiç gerek yok bizde biliyoruz ki focus biraz daha oynasa cok rahat geçer

kardesım ılk oncelıkle sunu belırtıyım benım aracımda 2 40 la 2 50 arasında kısaca 4 5 boy farkedıyo bunu oncekı denedıgım araclarlada gordum...benım aracımda kat ıptalıyle yazılımdan baska hıcbırsey yok bos agırlıgı 1295 denmıs ama degıl gıdelım kantara gırelım kac kıloymus gorelım ben 2 farklı kantara gırdım 2 sındede 1320 kğ cıktı bunu ford focusun teknık ozellıklerındende gorebılırsnız...fıesta bos agırlıgı 1165 kğ aramızda 150 kğ fark var kı o gece fıesta on koltuk harıc sokuktu buda -70 80 kğ demek... fıestanın speclerınıde herkes bılıyo turbosundan tut ınterine eksozundan tut fıltre kıtıne delı gıbı duman atan yazılımına kadar var ben bu speclerde bılerek 2 50 de bastım benım 2 50 de basmam kesın ve net olarak 4 boy gerıye dusmem demek...bu konuyuda okuyan herkes bılırkı benım devrımde basılsaydı benı 2 boy gecemezdı bunuda herkes bılıyo...ben orda 550 kere 2 40 basalım dedım cok olduruyosun dendı basılmadı ben o kadar yuklu aracla kendı devırlerınde bastım malım o zaman ben...gecıme gecılme benım ıcın sıkıntı degıl bana o speclerde o hafıflıkte 2 dırek acması lazımdıkı acsaydıda bu zoruma gıtmezdı... fıestayıda gecmek ıcın 14 sac jant takıyım yeterlı benım ıcın iyi dıleklerın ıcın tesekkur ederım keske herkes senın gıbı olabılse...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yönden haklısınız ben aracıma güvendiğim için kim ne devir isterse deniyorum onlarında güvenip denemesi gerekirdi. ben 1.6 sport yapılı clio la 90 da bastım dizel benim araçla yani ama yinede aracım kendini gösterdi bunun için bu roll işlerinde kavga yerine birbirimizi tebrik etmeliyiz. düne kadar beni bi boy geçen bi aracımız vardı şimdi 8 boy geçiyo yani bu işler paraya bakıyo sonuçta onlar bi enjektör yapar 5 boyda geçer ha sende yazılım arttırıp düz boru yaparsın onları geçersin kırılmaya üzülmeye gerek yok. kul yapısı bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kat iptali ve son susturucu iptali var bu önden arkaaya kadar boş eksoz olduğu anlamına gelmiyomu ankarada?
    ve aynı kilolardasınız deniliyo baktınızmı ruhsatlara? fiesta 1165 kilo koltukluyken. focusta 1295 kilo. neden bunu kimse söylememiş hayret bu adamın bence fazla üstüne gidiyosunuz hiç gerek yok adam geçildim diyo zaten sıkıntı yok
    kardesım bılıyorum fıestanın bos agırlıgının kac kılo oldugunu ben sen bakma ona onların deyımıyle susturucuları sokmek duz boru olmuyomuş ben yınede sıldım speclerden...speclerı azalsın dıye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yönden haklısınız ben aracıma güvendiğim için kim ne devir isterse deniyorum onlarında güvenip denemesi gerekirdi. ben 1.6 sport yapılı clio la 90 da bastım dizel benim araçla yani ama yinede aracım kendini gösterdi bunun için bu roll işlerinde kavga yerine birbirimizi tebrik etmeliyiz. düne kadar beni bi boy geçen bi aracımız vardı şimdi 8 boy geçiyo yani bu işler paraya bakıyo sonuçta onlar bi enjektör yapar 5 boyda geçer ha sende yazılım arttırıp düz boru yaparsın onları geçersin kırılmaya üzülmeye gerek yok. kul yapısı bunlar.
    benım gecme gecılme derdım olsaydı zaten o kadar yuklu hafıf aracla onların devrınde basmazdım...benım devrımde basılsaydı benım gececegımı mınımum ıhtımal yanyana yuryecegımızı bıldıklerı ıcın basılmadı yapcak bısıy yok ben yınede tebrık ettım kendılerını benden yana sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan söylemeye gerek yok dostum Ferro burda yalan söylüyor araç sahibi üye degil bugün gün içerisinde araç sahibi ve Turbo garage ekibine bu yazılanları ve dediklerini okutturcam bakalım onlar ne diyor bu konuda Birde arka koltugun nerde görülmüş 70-80 kg oldugu Bmw mi sandın bu arabaları hahahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam dostum arka koltuklar 30 kğ olsun seni kırmayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferat ben cello benım anlamadıgım kantara cıkardın fıestayıda bızımmı haberımız yok ıkıncı deneme senn devrınde basıldı sıfırdan deneyelım dedık onuda kabullenmedın bu arada aracın std 110 hp bence daha fazla batma forumda mesur olmak ıcın ugrasma bu kadar

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelecem angaraya ikisinide geçicem o olacak
    fiesta eksikleri var tam haddiyle yürümüyor speclerine göre o yüzden specleri abartmaya gerek yok. focusda gayet iyi gitmiş yazılımla. sonuç normal yani nie uzatıyonuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater buyrun buda ılk bastıgımız...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)