User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: GS saxo vts - CHL 106 gti - ZN 106 gti

Throttle
    Misafir
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet biliyorum,ama sormak istedigim su.Sadece pistonla ornek veriyorum forged 11.5 olur wiseco 12.7 olur en azindan 51 egz.olmadan nekadar guc alirsin.Taktigina degermi degmezmi.Bir cok 106'mizda setup bozicagimiz zaman ilk egzantrikleri cikarttik piston kaldi ustunde gayette filtre egzos conta timingli 106 kadar yuruduler.Yani demek istedigim bence zaten egz siz pistonun bi anlami yok.
    serhan forged pistonun yapısı wiseco markası bi çok marka var piston koymanın egzantrikle alakası yok aslında egzantrik koyarsan bence piston yapmalısın yani şahsen ben öyle düşünüyorum yüksek sıkıştırma piston koyarsan aaracın orjinal sıkıştırmasını arttırırsın buda ztn başlı başına gücü arttırmak demek bunun için ekstra yazılım şart değil ha çok aşırı sıkıştırma olursa zaten avans vuruntu olaylarını çözmen için yazılım yaparsın pistonla uğraşmak istemeyen contayı koyup kapatıyor ama tabiki bir piston kadar verim alamassın contadan ama maliyetine bakarsak çok beklentisi olmayan için conta konur fakat contanında sakıncaları hararet vs vs karışık bu işler

denizcan.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chl91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar uzatmanın anlamı yok bence kardeşimiz gelir yine deneriz conta koyar bide öyle deneriz tüm bu sorular cevaplanmış olur
    Aynen guzel kardesim benim.yolumuz duserse gelir yine deneriz aklinizda soru isareti kalmamis olur.yoksa bizim buralarda senin speclerinde 106 cok sen iyi bile yururudun
    Soru isarelerine bogulmamak icin yolunuz duserse yada bizm yolumuz duserse gelir tekrar tekar deneriz sıkıntı yok guzel kardesim
    Sinir stres bize gore degil aga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada arkadaslar iyi dilekleriniz icin tsk ederim

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhan forged pistonun yapısı wiseco markası bi çok marka var piston koymanın egzantrikle alakası yok aslında egzantrik koyarsan bence piston yapmalısın yani şahsen ben öyle düşünüyorum yüksek sıkıştırma piston koyarsan aaracın orjinal sıkıştırmasını arttırırsın buda ztn başlı başına gücü arttırmak demek bunun için ekstra yazılım şart değil ha çok aşırı sıkıştırma olursa zaten avans vuruntu olaylarını çözmen için yazılım yaparsın pistonla uğraşmak istemeyen contayı koyup kapatıyor ama tabiki bir piston kadar verim alamassın contadan ama maliyetine bakarsak çok beklentisi olmayan için conta konur fakat contanında sakıncaları hararet vs vs karışık bu işler
    yav virgul koymamisim okan araya biliyorum ozaman butun yuklenen sti larin tabani forged marka,o uretiyo wossner wiseco farketmez,egz olmadan tat vermez.
    Simdi ben gercekten varsayima gore konusmuyorum kactane 106 da denedik az cok sen tahmin edebiliyosundur beni tanidigin icin hangi 106 larda oldugunu vs vs demek istedigim piston son susturucu degil orta hallisi 300 lira falan olsun.Stock aracta hicmi hic gerek yok.Conta olayina gelincede yapicak bisey yok soz konusu guc almak ise her yol mubahtir.Bunu en iyi bilenlerdensin Dikkat edilmesi lazim
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

halil kmrc
    Misafir
    Alıntı Coco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen guzel kardesim benim.yolumuz duserse gelir yine deneriz aklinizda soru isareti kalmamis olur.yoksa bizim buralarda senin speclerinde 106 cok sen iyi bile yururudun
    Soru isarelerine bogulmamak icin yolunuz duserse yada bizm yolumuz duserse gelir tekrar tekar deneriz sıkıntı yok guzel kardesim
    Gercekten konu cok uzamış herkesin dedigi gibi tekrar dostça deneriz bu kadar soruda cevap bulmus olur

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah araclara ayni yurutmeye calissan bukadar olmaz yani ikiside giderli
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla araclara maşallah da ben pek inanmıyorum stok olupda böyle araclarla yürüceğine şimdi siz kapak hiç acmamış diye böyle yürüyo diceksiniz peki conta koycaksınız kapak acılcak o zaman hiç ilerleme olmıcak madem öyle sonuçta kapak acılıyo ya
    kapak acılmadıgı ıcın bu araba böyle yuruyor dıyen cıkmaz burada sanırım. onu bılgısız ınsanlar der burda okadar bıgısız ınsan olucagını zannetmıyorum.aracın fıltresıde bırkac dırsek aracılıgıyla fardan çıkartılmıs denızcan arkadasıma zaten gördugumde guldum aku bagajda fln deıl o fıltreyı duzeltse dahada ıyı olucak aslında. ayrıyetten conta tımıng yapıldıgında esas ozmn sasırılıcak bu duruma.sımdı conta var dıyen ozmn egzantırık var demeye baslar

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah deneyen araçlara ama videolar tam anlaşılır olmamış yarım bitmiş basmalar

stock muhabbetleri başlamış yine allahtan sattım 106yı stres yok artık
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşımın arabasına bı kocaman maşallah gerçekten cok gıderlı en kısa zaamanda benımlede denıcek vıdeoları paylaşıyo olcağaız
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapak acılmadıgı ıcın bu araba böyle yuruyor dıyen cıkmaz burada sanırım. onu bılgısız ınsanlar der burda okadar bıgısız ınsan olucagını zannetmıyorum.aracın fıltresıde bırkac dırsek aracılıgıyla fardan çıkartılmıs denızcan arkadasıma zaten gördugumde guldum aku bagajda fln deıl o fıltreyı duzeltse dahada ıyı olucak aslında. ayrıyetten conta tımıng yapıldıgında esas ozmn sasırılıcak bu duruma.sımdı conta var dıyen ozmn egzantırık var demeye baslar
    Orasını bilemem de pistonlu arabayla stok arabanın aynı gitmiyceğinide bilende cok kişi var burda
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zn nin sikintisini giderin yada o speclerde baska bi aracla deneyin o zman anlasilir stockmu degilmi , varsa birsey adamlarda bilmiyor olabilir
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşımın arabasına bı kocaman maşallah gerçekten cok gıderlı en kısa zaamanda benımlede denıcek vıdeoları paylaşıyo olcağaız
    Tesekkurler metincim en kisa zamanda luleburgaza bekliyorum

halil kmrc
    Misafir
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zn nin sikintisini giderin yada o speclerde baska bi aracla deneyin o zman anlasilir stockmu degilmi , varsa birsey adamlarda bilmiyor olabilir
    zn nin sıkıntısı gideriliyor hafta sonuna hazır insallah

Throttle
    Misafir
    Alıntı Coco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkurler metincim en kisa zamanda luleburgaza bekliyorum
    denizcan haftasonu bi çıkartma yapalım şu istanbula yine

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşAllah kardeşimin arabasına aslında kimse bilmiyor kardeşimin kalbi temiz ondan arabası böyle yürüyor

denizcanım teche girdiğim yok sırf senin için aktif oldum, kazasız belasız başarılarının devamını diliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizcan haftasonu bi çıkartma yapalım şu istanbula yine
    Araba boyada Bro kismetse cikinca yapariz cikartmayi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşAllah kardeşimin arabasına aslında kimse bilmiyor kardeşimin kalbi temiz ondan arabası böyle yürüyor

denizcanım teche girdiğim yok sırf senin için aktif oldum, kazasız belasız başarılarının devamını diliyorum
    Cok tesekkur ediyorum o senin guzelligin abim allah gostermesin cumlemiz kazasiz belasiz kullanalim

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araclara
    Bİ BAKIP ÇIKICAM

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakımlı saglıklı stok motorunda neler yapabilicenin kanıtı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)