User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: 2013 ibiza cupra 0-200 denemesi

ibizacupra34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örnek değil örnekler vereyim sorun değilde. Niye hem aile sedanı vereceğim hemde 1.4 olacak? hemde 180-190 hp olacak?

Bu konuyla alakalı kısıtlamamı var genelgemi?
    karşılaştırma yapılıyorsa aynı motor hacmindeki başka bir araçla karşılaştırma yapılması gerekiyor.motor hacminin 1.4 olduğunu unutuyorsunuz..ayrıca bu gönderdiğin videolarda sadece 3.20 dizel var ve kaldıki bu araçları rahatlıkla geçebiliyorum.benim aracımdan kullanan arkadaşlarda biliyordur.saygılar

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdan hatırladığım kadarıyla stock Polo GTI ın 100-200 dbn verisi 21-22 sn civarı idi 2013 cupralarda farklı değildir

Aynı güç civarındaki sedan dizel veya benzinli araçların 100-200 süreleri genelde 30 sn ve üstü veya az biraz altındadır
    20 sn gayet iyi bi süredir zaten altına indikçe ciddi araçlar sınıfına yaklaşmaya başlanır
    Kadrana bakmak bişey ifade etmez *****
    Zaten reel dede bakarsanız bahsi geçen sedan araçlar , Cupra veya GTI dan genelde min 5-10 boy civarı fark yerler..

1.4 TSI ın 200 km den sonraki gidişinin o hıza kadar olan gidişiyle pek alakası olmadığı fikri mevcut ise ona ben şüphesiz katılırım..

ibizacupra34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdan hatırladığım kadarıyla stock Polo GTI ın 100-200 dbn verisi 21-22 sn civarı idi 2013 cupralarda farklı değildir

Aynı güç civarındaki sedan dizel veya benzinli araçların 100-200 süreleri genelde 30 sn ve üstü veya az biraz altındadır
    20 sn gayet iyi bi süredir zaten altına indikçe ciddi araçlar sınıfına yaklaşmaya başlanır
    Kadrana bakmak bişey ifade etmez *****
    Zaten reel dede bakarsanız bahsi geçen sedan araçlar , Cupra veya GTI dan genelde min 5-10 boy civarı fark yerler..

1.4 TSI ın 200 km den sonraki gidişinin o hıza kadar olan gidişiyle pek alakası olmadığı fikri mevcut ise ona ben şüphesiz katılırım..
    abi ağzına sağlık , bende bu şekilde kendimi ifade etmek istemiştim teşekkür ederim , 200 den sonraki gidişi bile beni tatmin ediyor gerçi , en son yeni kasa e250 cdi 4matic ile 70 den 225 e kadar çıktık ama sonuç e250 için yine hüsrandı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren aynı motora sahip CC kullanıyorum bende kardeşim :d Ben bu 1.4 tsi fanatikliğini anlayamıyorum.

Bu videoya bakarken takometre değerlendirmesi yapıyorsak tabiki diğer araçlar içinde aynı videolardan dceğerlendirme yapacağım.

Accord, 320d 184 (e90 ama, f30 daha iyidir), calibram hepside 100-200 civarını 20-21 sn ekseninde koşardı. dbn verisi değil tabi. Bende kendi öz kullanımıma dayanarak zaten bir yorumda bulundum.

Şimdi 0-100 sn sine çok çok güzel derken böbürleniliyorsa 100-200 biraz zayıf geldi denildiğinde homurdanılmıyacak. Ona atalarımız "Lahanayı yerken kütür kütür, sapına geldinmi meeee" demişler

Kaldıki 2013 model cupraların özellikle şu ana kadarki tüm cupralardan ve hatta gti lardan iyi süre yaptığı konuşuluyordu. Ek olarak bu araçta birtakım artılarda mevcut. Şimdi tüm bunları toparlayıp yorum yapıyorsak bence beklenenin gerisinde.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi de abisi küçük bu küçük küçücük
    1.4 e alttan üstten aşırı besleme veriyosunda anca oluyor bu veriler

Neyse bence 100-200 veriside harika ama 200 km den sonra tırt a doğru uçarak gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren aynı motora sahip CC kullanıyorum bende kardeşim :d Ben bu 1.4 tsi fanatikliğini anlayamıyorum.

Bu videoya bakarken takometre değerlendirmesi yapıyorsak tabiki diğer araçlar içinde aynı videolardan dceğerlendirme yapacağım.

Accord, 320d 184 (e90 ama, f30 daha iyidir), calibram hepside 100-200 civarını 20-21 sn ekseninde koşardı. dbn verisi değil tabi. Bende kendi öz kullanımıma dayanarak zaten bir yorumda bulundum.

Şimdi 0-100 sn sine çok çok güzel derken böbürleniliyorsa 100-200 biraz zayıf geldi denildiğinde homurdanılmıyacak. Ona atalarımız "Lahanayı yerken kütür kütür, sapına geldinmi meeee" demişler

Kaldıki 2013 model cupraların özellikle şu ana kadarki tüm cupralardan ve hatta gti lardan iyi süre yaptığı konuşuluyordu. Ek olarak bu araçta birtakım artılarda mevcut. Şimdi tüm bunları toparlayıp yorum yapıyorsak bence beklenenin gerisinde.
    Tarkan 177'lik 320d ile dbn olcmeye calisan bi arkadas aynen sunu soyledi "bazi yerlerde olcemedim bile en iyi 30 saniye civari olcebildim."

Yani anlayacagin stock bi 320 isterse f30 olsun 20 saniyeyi goremez. 90'dan 210-220'ye kadar olan kadrandaki sureye bakarsan dbn'yi gormus olursun. Senin verdigin videoda bu sure 30 saniye gibi arada nerdeyse 10 saniye var. burdan cupranin 100-200 unun kotu olmadigi anlasilir sanirim.

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle masallah cupra'ya ancak kat ustundeyken orta iptalinin bende geri dusurdugunu dusunuyorum.
    Serhat abi ben aylardir her seklini deniyorum hala bisey anliyamadim.Ama S modunda denedigim zaman daha hizli oldugu soyleniyor.
    bence S de daha iyi devir çeviriyor ben çok denedim manuelde bir tık sanki geri benim görüşüm

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 motor üst devirde yetersiz kalıyo olabilir,

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites kolunu sağa çekip manuel moda alıp hiç denediniz mi? acaba yine aynı hızlanma mı olur?
    evet daha önce hem öyle deniyordum.sağa çekip kendisine bırakıyordum.Ama şuanda s modunda deniyorum ve evet daha hızlı triptronik'e göre
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock 3.20d ler stock Scirocco ile yürüyemiyo kaldıki F30 3.20 ile denedigimde ben istanbulda 180e kadar kafa kafaya gdiyoduk sonra beni 1boy geçiyodu 210a kadar
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)