16EC813 Nickli Üyeden Alıntı yakında gelecem istanbulaa ,görcem hızını Bursa kamyon pazarina benzemez aksaray kopru alti ona gore
hayatın film bursadan kafanı cıkaramassın sen gelde seni tuncay obey nişantaşına götürsün insan gör biraz esmer ile tanıştırsn )) 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı yakında gelecem istanbulaa ,görcem hızını
DRİLL Dr.Ecu
Gürsel abi , istanbul'ada beklerız
Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Gürsel abi , istanbul'ada beklerız Ula atarli ergen nerelerdesin bak hortletirim senide ha
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Bursa kamyon pazarina benzemez aksaray kopru alti ona gore orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı hayatın film bursadan kafanı cıkaramassın sen gelde seni tuncay obey nişantaşına götürsün insan gör biraz esmer ile tanıştırsn )) bekle beni nişantaşı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Gürsel abi , istanbul'ada beklerız sen götürcen ama beni
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bak telefonumu yZdirmayin bana )) Sonra reklamcilar ariyo
Cik gel günah larindan gurcel aga
Tuncay abi hep buralardayız Gürsel abi olmamı ya show must go on !
Orhan abi birde bu bagaj nıe hep dolu benzın bıtık ama bagaj dolu . 3 de 100 üzerim seni :d
Bagajda + 18 anladin sen Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Orhan abi birde bu bagaj nıe hep dolu benzın bıtık ama bagaj dolu . 3 de 100 üzerim seni :d
adamı aksraya goturcem sözüm var :
Ara beni boya beni Ferri sende yazma nan bu masi nick bulasik deterjani gibi degistir kardesim
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Bagajda + 18 anladin sen yollukmu yaptırdın sonunda
güraydan henüz bi teklif gelmedi ,beklemedeyim
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı güraydan henüz bi teklif gelmedi ,beklemedeyim Senı aksaray yenikapı duragında bırakcaz abi , sonrası sana kalmıs kalbının goturdugu yere
Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Senı aksaray yenikapı duragında bırakcaz abi , sonrası sana kalmıs kalbının goturdugu yere paralı askerlerle işimolmaz benim
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı paralı askerlerle işimolmaz benim Farklı bir bakış açısı farklı bir dünya
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı güraydan henüz bi teklif gelmedi ,beklemedeyim ben sana barış çubuğu yapıcam gürsel abi aksaray piyasasına Şavki bakıyor
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
laynn burayıda fregrupa çevirmeyesiniz ha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları