Masallah araclara. Astrayada ayrıca masallah. 3.vites te cok daha ıyı gıdıyor. Kazasız belasız.
Gündüz çekimi,
kaliteli çekim,
net videolar.
Elinize sağlık...
Astra çok güzel yürüyor, Maşallah
Cuprayı da çok beğendim... ona da ayrı bir maşallah...
araçlara maşşallah s3 sanırım alican abinin aracı biraz daha iyi gider diye bekliodum onu.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Hepinize maşallah. Bende ufak hacimli bir rakip olabilirim sanki sizlere![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
İbo maşallah. Allah tekerinize taş değdirmesin.
Astra gtc Görkem'in elinde çok daha kıymetli bir arabaya dönüştü, s3'ün 320 hp olduğu düşünülürse GTC mükemmel gidiyor, cupra 350hp+ gibi tahminimden çok daha iyi gidiyor, hepsine maşallah.
Ankara bulvarı büyük nimet oldu vallamaşallah araçlara
sagolasın erdı
tesekkurler
tesekkurler murat abi.Bu eski hali ama
tesekkurler
tesekkurler
alttan basınca f430 u gecer
sağolasın abi.
tesekkurler
tesekkurler
teşekkurler hakan abı
sagolasın kadır abi
tesekkurler
ıbo cok guzel yuruyor masallah
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
maşallah çok güzel denemeler olmuş Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Görkem abi s3 le durumun nasıl oluyor 1 boy ondemi oluyorsun. Çok güzel gidiyor araban maşallahı var. Dahada hızlandırırsın artık100 - 200 beklıyorum
![]()
doğuştan araba manyağı
çok teşekkürler evet en zevkli vitesim 3 sanırımgerçi araba baya bi zevki oldu bu haliyle ilk günler vitese ben bile bakıyodum 3 ü 2 gibi 6 da 4 de gibi felan hissettiriyodu
çok teşekkürler ,,
senden ufak hacimli ama büyük bir rakip olur bize Muratımteşekkürler
hahahahibo vermiş cevabı 1000 devirden basarım
günlük kullanımda en güzel hali bu pampa
çok sağolun evet gerçekten zevkli bir deneme oldu ,,,
açıkcası Alican abinin s3 daha stock ken bile harika gidiyodu yapıldıktan sonra iyi ötesine geçtiikimizin arabasınıda boosterperformans Erhan yaptığından hep gözümüzün önündeydi,,,,,,bende daha ufak ufak uğraşırken bile s3 le yürürmüyüm ne kadar güzel olur öle olsa diye aklımdan da geçiriyodum itiraf edeyim
Allah a şükür bu günlerede geldik
eyvallah sağolasın Hakan abi ,,,yukarda da dediğim gibi S3 hedeflediğim yerlerde yer alıyodu,,,bizde değeri binilememiş bir Astra GTC lerin nereye gelebilceğine iyi bir örnek olduk diyebiliriz
Kadir abim çok teşekkürler,,,ben cuprayı tavada severim zaten sadece
sağolasın Emre,,,S3 le aşağı yukarı aynı gidiyoruz 2. denemede az bişi öndeydim evet,,, şimdilik bu hali yeterince keyifli ,,,
100-200 ölçmedim ama bi kadran videosu yaparım bende merak ediyorum kadranda nasıl hızlanma diye![]()
benim için çokta anlam ifade eden bir değer oluşturmuyo aslında 100-200 ler süreler felan ama şöle söleyim RUR golf tsi le de aynı gidiyoruz o aralıkta zaten Hakan abi bol bol ölçüyor saolsun +- 12 sn ler civarındayızdır diye düşünüyorum
ben arabayı kendime göre yapar keyif almaya bakarım sadece herhangibir iddam yok ,,,ama bu specler de ve güçlerde TR de ki tek GTC benim şimdilik![]()
maşallah görkem abi ciddi hızlanma biraz daha biseyler yapıp dbnde 10 11 lerı gorursun yanıkazasız belasız kullanmak nasıp etsın. Hakan abiylede denemenızı beklıyorum
![]()
doğuştan araba manyağı
Gorkem araba gayet iyi bence seninkini hayirlamayi atladik kusura bakma maşallah arabana
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık