Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
abi 80lbs 36.2 kg yapıyor, aklıma ilk gelen en basitinden şanzıman farkı bu olabilir gibi ama ben canlı görmüş (arabanın yürüyeni aktarıldığı sırada her saniye başındaydık, değmediğimiz parça kalmadı) söyleyebilirim ki wrx oem şanzıman sti şanzımanı yanında oyuncak gibi kaldı sırf görsel olarak 2 katı neredeyse![]()
Cok dogru soyluyorsun ben de gordum STI sanzimanin masallahi var bayagi besili bir arkadasimiz...R180'de R160'dan toplu... Herhalde sadece sanziman farkidir o kilo... Eger en az 100+kg agirlasmissa GT zaten bence performansindan bir sey kaybetmemis demektir. Cok guzel gidiyor gercekten.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
100 kilo 200 kilo dediğiniz rakamlar baya geriletmesi lağzım bu arabayı jantlarda 17 Rs yakıtla 1 boy alsa gc8 2 boy mu geriledi. ben bu kilo boy kavramını bi anlamadım gitti zaten.
eğer böyle bir ağırlık farkı var ve hala böyle gidiyorsa helal olsun. ama hiç mantıklı gelmiyor benim görüşüm.
ben bu postunu gormemisim , gc8 yuruyen ile sti yuruyen arasindaki kilo farkini sormussun , bende assagi yukari 200 vardir yazip degisenleri siralamisim , nesini anlamadin bunun ? yakit olarak E10 oldugu soylendi dedigin gibi varsin 1 boy versin , ilk video ile kiyaslarsan aracin ne kadar geriledigini gorebilirsin . video : Prodrive gc8 vs Clio Rs - YouTube
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
doğrudur bro bişey demedimde 200 kilo baya ciddi rakam az yavaşlamış yani
ben yalan dolan var demiyorum yada başka birşey vardır demiyorum farkındaysanız. 200 kilo eklenmiş arabaya 1.5 boy önünde giderken yürüyen değişiyor sonra rs 1 boy hızlanıyor subaru 1 boy gerisinde gidiyor.hadi 3 boy yavaşladı diyelim. 200 kilo=3 boy mu yani bu kısmını anlamadım.Bana göre pekte yavaşlamamış bu 200 kiloluk ağırlığa rağmen demek istediğim altında art niyet aramıyorum ben.
Boşa tartışıyoruz bence, tıc aynı tıc, en fazla 1 boy hızlanmıştır diyelim. Gc8 de 3 boy yavaşlayacak kadar ağırlaşmış demekki, arabada yürüyen dışında bi değişiklik yapılmadı çünkü.Kaç kg ağırlaştığının önemi yok, Komple sti yürüyen kaç kg ağır bakmak lazım.
Hay masallah ses on numaramasallah araclara
Sti yuruyenin agirligini hesaba katiyoruzda sanziman oranlarindan dolayi belirli sekilde artisi da olabilir. Bunuda goz onunde tutalim
maşallah ibo rs fenalarda son halini çok beğendim harika yürüyor![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)