maşallah okan abi arabanın gidişini de gördüm ama kadran çok ayrı olmuş inşallah sıkıntısız bir şekilde devam edersin abi çok maşallah![]()
maşallah okan abi arabanın gidişini de gördüm ama kadran çok ayrı olmuş inşallah sıkıntısız bir şekilde devam edersin abi çok maşallah![]()
saolasın
valla dynoya hiç çıkmadım ayarımda aslında dynoda yapılacak şuan sadece magic murat ın yol ayarıyla yürüyorum. Bu kadran ile bir kaç araçla denedik bizi gayet tatmin etti hatta bu kadar açıkçası beklemiyordukYakında tekrar ayar için muratın yanına gidecem sihirli parmaklarıyla dyno üstünde dahada ilerleriz bu kadrandan sonra kapağı işledim afr 1 kademe arttı yeni ayar lazım
geriye bir headers atıp aracı hafifletmek kalıyor aracın orjinal ağırlığı 1090kg + sunroof 1150 lere yakın. Yan koltukla arka koltuğu söksem anca 1100 civarlarına düşüyor. Fiber olayı şart gibi. bunlardan sonra kadranda 9 saniyeleri görürüz diye tahmin ediyorum..
saolasın kardeşim inş dahada iyi olacaz![]()
Kadran videosu herzaman ,çeken kişiyi yanıltır o yüzden ben hiçbizaman kadran videosu çekmedim koymadım![]()
Kadran videosu çekenleri geçmeyi pek severim
F7r'a gelince , daha çok taze ,aynı benim Fak gibi yapılacak o kadar iş varki,hepsini bir anda yapmaya kalksan cebin delinir..
Ayarlı kasnak,düzgün bir itb,headers,70mm ara boru+son susturucu, vs.vs. bir sürü işi var
100-200 10sn olayına gelince Dbn ile o rakamı yakalaman için enaz 850kg/260hp olman lazım
Maşallah..........
hazırım okan. benimle deneyerek güç hesabı yapabilirsin :P
Maşallah
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Eksiklerimiz var abi ztn aslında bu işlerde eksik hiç bitmez hep daha hızlı olmak için bişiler eklenebilir şuan kafamda bi headers olayı kaldı birde hafifletme olayı bunlardan sonra pek dokunmucam ztn şuanda yeterince tatminkar istanbuldada bir kaç deneme yaparak gidişini test edecez yakında inş.
Kadran olayına gelince işin eğlencesi benimki dbn de kaç çıkar bilemem tabide sitede bir çok kadran videosu mevcut bir tanede bizim olsun dedim yanılma payı hata payı vs artık onlar nasıldır nedir bilemem kadranda çıkan değer bu yapcak bişi yok
hardcore yapacam diorum bak hala gaza getiriosun beni git yazılımını yap bekliyorum![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)