Maşallah Levent emeklerinin karşılığı ortada diyecek söz yok,Güle Güle kazasız belasız kullanman dileğiyle![]()
Maşallah Levent emeklerinin karşılığı ortada diyecek söz yok,Güle Güle kazasız belasız kullanman dileğiyle![]()
Levent maşallah emeklerinin karşılığını alıyor olman güzel. Allah keyifle binmeyi nasip etsin.
Maşallah güzel kadran videosu. Dbox ile ölçüm alma fırsatın oldu mu? Foruma koyalım.
Failure is not an option.
Maşallah harika gerçektende
Motor harici görselide çok güzel geçenlerde Tem tekstilkent civarında gördüm bayıldım harikaydı.
Güle güle kullanın..
Maşallah kardeşim gerçekten güzel bi golf r yaptın herşeyiyle..
Hilmi abi tesekkurler. Bakar soylerım ben hep 0-100 100-150 ve 100-200 aldıgımdan hıc bakmadım 100-250 sıne..
Sagol Birkan, sanada sıddetle tavsıye ederım
Tesekkur ederım Kursad abı...
Tesekkur ederım. Lastıklerımız yenı 1. vıteste bıle sarmıyo araba, sehir ici keyifli oluyo baya
Tesekkurler. Bu setup a ılk gectıgımde aldıgım dbn ı (7.75 sn ) ozgun abı ye yollamıstım ama henuz zaman bulamadı heralde
Cok tesekkurler, o yolu sıklıkla kullanıyorum. Her zaman ıcın yuruyen motor ve gorselı bı arada yapmaya calıstım. Begenmenıze sevındım, yakında gorselı de bıraz daha gelıstırıcem...
Cok sagol Ugur, bu setup ı da senden gorduk valla![]()
Cok istekli ceviriyoR ciddi bi sure nazar degmesin kazasiz belasiz ins.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Tebrikler Levent aracın gayet güzel yürüyor istekli gidiyor keyifle kazasız belasız binmen dileklerimle![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Maşallah, çok iyi yürüyor, Allah kaza bela, herhangi bir tatsızlık vermesin inşallah..
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)