stock typerın 241 çıkarması imkansız. stock egzantriklere işlem filan mı yapıldı kapaktan alındı mı hiç?
stock typerın 241 çıkarması imkansız. stock egzantriklere işlem filan mı yapıldı kapaktan alındı mı hiç?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
CvL typer speclerine göre gerçekten çok atarlı maşallah ama UF typer"ın bi iddası yoktu deneme talebi açılmış gelen giden olmamış hikmet'te biz deneriz dedi eksikleri olmasına rağmen bende uf typerın dün gece için çok hard yürüdügünü düşünmüyorum sadace araçlar denendi çay içilip sohbet edildi dosthane bi şekkilde basıldı
Her iki araca ve araç sahiblerine maşallah
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Uf typer 11.5 cr conta kelfort179a ile stack yok avans biraz cekik 227 hp verdi...
Yanliz izmit ile ordaki dyno arasinda 12 hp civari farkediyor.
bunu bi aracta gorduk..
yani stack ve avansi biraz actigimizda ve ist.dynoya girdiginde uf ta sanirim 245 falan verir diye dusunuyorum.
Ertugrul kardesimin de dedigi gibi uf la zaten bi iddiada bulunmadik.
denemeden cok sohbet ettik..
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Orcun ben hani herkez biliyo diye birde cvl nin speclerini tam bilmedigim icin ole konu actim.
Hatta biri sorarsa tek postta yazariz dedim serkanda yazar dedim..
Muhareem sordu)..
Ama dedigin gibi verdigi specleri bilmem ama dyno verilerine gore sonucta normal gibi..
masallah typerlara...herkesin emegi buyuk bilirim...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Direk ben yaziyorum speclerini isteyen inanip inanmamakla serbest herkezin kendi gorusudur.Bu setupta iki araba yapildi ikiside dyno dynamics ayni guc sadece cvl tork olarak fazla.
Oem egzantirik 1 mm regrinding lift var
Cnc race kapak
Oem conta
Oem pistonlar motor ici yok
Bu isler herkezin kendi teknigidir o yuzden ayrintili kimse anlatmaz sole yaptik bole yaptik diye ama gorunen bunlar iki aracada basarilarin devamini dilerim uf a da emek harcayanlara ellerine saglik
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
2typerıda çok beğendim emekleri geçenlerin ellerine saglık, dün o konudan 2 tayyar mı çıktı sadece,
PowerTune
hıkmet kardeşim her zaman bekleriz guzel denemeler oldu ..
fakat sendeki videoları çeken araba bıraz arkada kalmış bizim çekim yaptıgımız araba baya
öndeydi sizin 5.vıtesınıze denkgeliyoruz assağı yukarı
yorum yapan arkadaslar o yuzden yanılıyor..
senınlede kavacıkta konustuk senın onde oldugun bır vıdeo var oda sekonun makas attığı
vıdeo onun harıcınde cvl 2.3.sarıyo zaten az one cıkıyorsun 4te geliyoo5 te gecmeye baslıyor
ben vıdeyu tlf yukleyemedim arkadasıma rıca ettim yukler beraber goruruz zaten...
uf de cok ıddıalı değil diyorsunuz ama hafıf jant koltuk bıle vardı hatta yanılmıyorsam
mapperınız bıle yanınızdaydı stack ayarı için
sonuçta herkesin emeği var hepsine maşaallah..
gayet guzel oldu denemeler..
davetimize icabet etmeyen arkadaşlarda burdan seyretsin artıkk...
orçun senınde bıtsın artık su muharrem fetişin söyleyecek bırseyın varsa zaten
aynı ortamlardayız hep gelirsin konuşursun ist.kocaeli gebze vs.gerek yok
ayrımcılıga
STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)