yalnız sıfırdan diktiklerinde çok iyi kalktı viper sora zıçtı, GTRla ilk anda öne viperda atladı
yalnız sıfırdan diktiklerinde çok iyi kalktı viper sora zıçtı, GTRla ilk anda öne viperda atladı
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Viper dan çıkan sesler çok iyi ya canlı dinlemek isterdim o sesleri.
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
3dk boyunca bekledim son ana kadar belki adam gibi yürütür viper cı diye ama olmadı , sinirlendim burda
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Aynen, viper biraz daha güzel atsa şu vitesleri daha çekişmeli olacak gibi..
ig: erayender
düzgün denemeler 1.34 ten sonra baslıyor.
Beyler ben GTR ın seslere bittim o ne bicim sound tur öyle uçak gibi namussuzviper sahibi arkadas biraz pasif kalmış katılıyorum ama her iki tarafta saglam sürücü de olsa nissan alır gibi geliyor bana
1-2-3 nedirAğırlık yapmasın diye kornaları sökmüşler galiba
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
gözden kaçan nokta gtr iki kişi viper tek. Viper boost gelmeye başladığı anda sarıp geriye düşüyor. O güçte ve torktaki bi arabada type R gibi çatır çatır vites atmaya kalkarsan arabanın g.tü başına geçer. GTR hem 4 çeker olduğu için hem de şanzımanından dolayı daha avantajlı.
IN BOOST WE TRUST
çiğersiz viper onca bu kadar![]()
![]()
![]()
yollar güzel araçlar güzel denemeler 0 ah Türkiye de olacak öyle yol bebek arabaları bile rolle çıkar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)