Ciddi tehlike atlatılmış çok gereksiz hareket olmuş, bunla geçmiş olsun.
emekliden temiz jeepben bi le bilgisayar başında içim içimi yedi sahibi çok cool
![]()
Fast
Eğer yan yattığı durumda araba çalışıyorsa büyük ihtimalle yatak sarıcak kısa zaman içinde motor. Elektrik tesisatından bahsetmiyorum bile.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sahibinden çok temiz jeep![]()
34SHT16-Fiesta S ------- 34UC4234-EVO IX
34ALG11-Type_R ------- 34HU5362-GOLF VII
34EB9126-S2000(06)
34DP3666-S2000(08)
34DN1806-MCS
BMW X5 ve Rezillik - YouTube
aklıma direk bu video geldiaraba suya kapılınca içerdeki ortam nasıldı acaba birde iç kamera olsaymış
![]()
oncelıkle medenı cesaretıdn ötürü tebrık edıyorum snrasında cahıle kursun işlemez dıyorum . bide arac bence cok ıı o kdr suya o kdr zorluga ıı dayanmıs bı x5 x6 range rover olsydı asla bu kdr dayanamazdı
su off-road nasıl bır zevktır anlamıyorum ya.hele bu sekılde cahılce yapılanını hıc anlamıyorum.
edit :
patlatın hemen.
-anlayamazsın dıye![]()
ben korktum valla izlerken aracın yan döndükten sonra tekrar düzelmesi oraya takılması büyük şans araç gitti amam dua etsin kendisine bişy olmadı
evox
bunu offroadcı biri yaptıysa cidden enayilikten başka bir şey değil. Hani 100 bin euro verip range alan ben dağı taşı delerim diyen bi hanzo olsa normal karşılardım.
Link atabilir misiniz?
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
geçmiş olsun kendisine birşey olmadan atlatmış..
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)