maşallah iki araca da böyle dosthane denemeler görmek güzel canlı izlemeyi yeğlerdim actionu kaçırmışız :D
Printable View
maşallah iki araca da böyle dosthane denemeler görmek güzel canlı izlemeyi yeğlerdim actionu kaçırmışız :D
iki aracada maaşallah,,ikiside gitmesi gerektiği kadar iyi gidiyor bence,,rx 8 le atmosferik pek uğraşan yok,,,yinede bence yeterli ve keyfili bir araç ;)
son zamanlarda hatta belkide 1-2 yıldır benimde sürekli sölemek istediğim konuyu çok güzel özetlemişsiniz sizede ayrıca teşekkürler tamamen katılıyorum :icon_tup:
bence aynı zamanda araç içi video o heyecanı o sesleri o atmosferi her zaman aynı keyiflede yaşatan güzel bir anıdır,,kii yine bence kimin geçtiğinden de bin kat değerlidir :heyoo:
konudan çıktık biraz genel olarak sölemek istediklerimi yazdım sadece deneme yapan arkadaşlar kusura bakmasınlar ;)
her iki araçta yürümesi gerektigi gibi gitmiş maşallah ikisinede
her iki aracada maşallah...fatih hiç gaz kesmiyorsun maşallah...:)
Fatih abi maşallah aracına her vites arası kesici şeklin yeter:icon_tup:
Masallah s2k ile rx8 sonuc normal :)
Bu arada DE s2k'ya maşallah.
Berk'in araçta güzel giden bir RX. Klasmanının ciddi anlamda üzerinde.. Onuda tebrik etmek lazım. Ama nitekim, denediği s2k'nın yanlış olduğunu daha baz speclerde daha güzel sonuçlar alabileceğini düşünüyorum..
Bu rxler ne zaman yürüyecek
DE s2k ya maşallah :) Muharrem bey in de eline koluna sağlık :) .. Düşman kuvvetler de büyük cesaret örneği göstermiş bu da bişey tabii ;)
Videosu elimde benim aracımdam çekildi cooperın araya nasıl girdiği hatta plakasına kdr çıkmış yarın vakit bulursam eklerim rx8 ler tamamen arkadan izlediler öne atlayan olmadı .
Tıra girmek yerine sağ şeride yada frene basabilirdiki roll yapan aracon yanından gitmeye çalışmak yerine arkalarından izleyebilirdi rx8 lerin yaptığı gibi... Berkin önüne kırmak çok mantıksız ve tehlikeli bir hareketti .
birşeyi merak ediyorum
rx8 alana mazda hediye gopro mu veriyor.
ee nerde gopro görüntüleri.
Hatta son video benim araçta çekilen 35 nci saniyeden itibaren izlerseniz görürsünüz ... Benim bildiğim 2 araç roll yaparken araya girilmez bu saygıdır ... Hızlı isen sıranı beklersin sonra sen yaparsın.
Geçmiş gitmiş dediğiniz orda berk fren yapmak zorunda kaldı ... Neyse yapılan hareket yanlış ztn kendise anladıki bitince geri gelmedi ataşehire