:icon_tup:
Printable View
yasin anlamıcak birşey yok kardeşim.
de s2000 süren benim. arkadaşda sormuş sen neden sürüyorsun bunun sebebini gösteren bir video koydum.
Yani s2k merakımdan v.s den değil fatih rica ediyor bende sürüyorum . sende biliyorsunki s2k ile 6 yıl önce falan gazlıyordum typeR keza öyle.
rollingde sıkca rastlanan şeyler bunlar isteyen arabasını istediği kişiye sürdürebilir.
Yok de s2 süren sensin ondada sıkıntı yok, herkez istediğine aracı kullandırırr ona da saygım sonsuz dediğin gibi olağan birsey ama bu işte eski olduğunu ve bilinçli olduğunu çatara patara video ile değilde acıklayıcı bi dille alaysızz gibi yorumlasan Alper veya alperinn gibi düşünenlere böyle izlenimler vermessin bence. Algısı farklı oluyor keza senin. Kullandığın zaten belli değil gibi. Bu işte yeni olanlara veya yeni rol video işine giren arkadaslara alçak gönüllü davranırsak dostluk daim olur diye düşünüyorum.
Fark bana da normal geldi. Hatta uzunda yurunse s2k daha da acardi. Bende Rx8 olsa nossuz cikmam. Ucana kacana NOS basarim :)
Masallah her iki araca da. Muharrem olm acsana genclerin onunu ne kapatiyon? Yeter artik birak su rolling islerini evlen coluga cocuga karis parklarda bebek gezdir :D
2 aracada maşallah
maasallah araclara ve efendiligini bozmadgi icin rx8 in sahibine
Orçun AB yi ben aldım ve komple söktüm
motorunu falan sattım gitti
artık o mevzuyu kapatsak rica ediyorum kardeşim uzatmayın artık
Ortada araba kalmamış hala mevzusunu yapmanıza gerek yok
Muharremin kendi vteci yakında çıkıcak aksların 1 parçası orta şaft dediğimiz eksik onu bekliyoruz gelsin
ozaman denemek istersen muharremin kendi aracı ile denersiniz
abi konu vtec konusu değil aslında adamın herkesi aşalayıcı yorumları beni benden alıyor
herşeyin söyleme uslubu vardır
onun arabası hazır olsun zaten deneyecek benle o zaman sadace 2 kimiz çıkar basarız benim yapacaklarım var biliyorsun abi
sanada saygım sonsuz kapat dedın benim için bitti kapattım gitti
ama benle bir kerede olsa deneyecek s2000 turbo ile
Masallah fatih abi DE s2k cok keyifli
2 aracında masallahı var.:icon_tup: