Çok güzel bir süre gerçekten. Moral bozucu. :) Deneme yakıtlı mı ?
Printable View
Çok güzel bir süre gerçekten. Moral bozucu. :) Deneme yakıtlı mı ?
Hilmi masallah kanka soluk almamis. EKK24 iz birakacak.
Maşallah allah kaza bela vermesin inşallah mermi gibi çok sıkı belli
maşallah alet gergin :D
Benzin bidonu iimiş D:D:D
Keyifle tekrar tekrar izledim, Allah kaza bela vermesin.. Maşallah.
Maşşallah zımba gibi.
maşallah süre güzel sesler pilotaj herşey yerli yerınde allah nazarlardan saklasın :icon_tup:
Maşallah çok çok iyi, atmo king:)
Saolsun beyler..daha iyi süre gelicek inandım :) :)
Güzel süreler tebrikler..
Maşallah çok güzel :)
zaten ben sadece denemek isterim dedim geçip geçmeme gibi bir derdim yok.
100-200 süremi ölçmedim. Bazen sonucu bilsende aracını o araca göre görmek istersin bunu istemenin neresi acayip onuda anlamadım ama neyse foruma göre sanırımsadece geçebilecek araçlara deneme teklif ediliyor bana göre öyle değil :icon_tup:
Anlamadığım nokta illa geçebilecek bir araçlamı denemek gerekiyor sizdemekki öyle yapıyorsunuz ben denemek isterim diyorum ha birgün denk geliriz deneriz vs başka araçla denerken oda olur ben yine görürüm aracımı hepsi o yahu şu küçük görme huyunuz yokmu bitiyorum..
düzgün typer dediğin ne oluyor anlamadım tam ? yamuk typer dediklerin hangileri bende bileyim ona göre ayırt ederim ha bu düzgünmüş ha bu yamukmuş diye ? Sonra deneyince sen yamuk typerla denemişsin demeyin :)
fn2 ep3 ap4 gb6 fb5 gs9 farkedermi ? :) benimkide klavye tuşu f7r ;)
vay be uçak uçak :)
aynen :icon_tup:
Arkadasim illa gececegin aracla dene demiyoruz veya biz olede yapmiyoruz
Atla deveyi yaristirma mantigini cozemiyorum.kendine es deger bi aracla dene demis arkadaslar alinmana gerek yok
Kucuk gordugum yok. Sen bi kuslari sikiver sonra keylege goz dik. Denedin mi iyi bi typer la ? Cek videonu bi gorelim. Kusura bakma da k24 benim olsa senin icin marsina basmam. 8sn kosan araclarla denerim. E60 m5 m6 gibi. Denk gelemedik bu araclarla deneme yapamadik. Typerlar icinde cikarmadik. Sen diosun ki denemek isterim. Herkes ister. Aracina DBOX bagla sureni al. 8 sn kosuosan mantikli deneme talebi olur. Ama tutup typer kadar gidiosan araci cikarmanin anlami ne ?
En basiti Ertugrul un ZZ İES ile deneyebilirsin mesela. O arac 9-10 sn arasinda kosar. Birbiriniza yakinsiniz. Yoksa emegini kucumseyen yok.
AHMET
MaŞallah emeklerinizi karŞiliĞini almak gÜzel.. Ben İzmİre geldİĞİmde bİnmek İstİyorum erol abi haberin olsun :)
Maaşallah çok güzel sesi gidişi flan.
Roll videolarını ne zaman izleriz bu canavarın :)
tamamda ben geçilsemde denemek istiyorum dedim sadece
ben geçerim saplarım diye bir şey yazmışım muamelesi görüyorum
ayrıca bir aracın nasıl yürüdüğünü görmeden nasıl atla deve diye ayırabiliyorsunuz ?
Ben burda 300hp üstü turbo civicle deniyorum beni geçiyor bende aracıma birşeyler yapmaya eklemeye devam ediyorum yine deniyoruz falan.. sonuç olarak bu araçları denemek için yapmıyormuyuz ha k24 sahibi derse ben benzin yakmam boşa diye zaten dedim denk geliriz denerken bende basarım yine görürüm bir gece dedim yani bu küçük görme tavırları olayları çok saçma..
bu arada bu k24 videodaki araç turbo civic ies ten dahamı güçlü ? merakımdan soruyorum