3 tane farklı beyin taktım
ms2 başta iyi gibiydide yok yaramaz
şuanda ms3 var (mapped magic murat)
3 tane farklı beyin taktım
ms2 başta iyi gibiydide yok yaramaz
şuanda ms3 var (mapped magic murat)
kadrana bakıyorumda bu araba kaç hp şimdi
biz miniye boşuna c30 rotrex takmışız bide üzerine 1.8 bar basıyoruz bu kadar gidiyor ancak
2.vites te basılıyor birde sanırım 2 de sarmıyor 3 le 4 ü 350-400 hp araba gibi bitiriyor enteresan
Team PAŞAOĞLU
2. vites orta devirlerden basınca sarmaya meyillenio arada kaçırıo ama üst devirden basınca sarma gibi bir dert olmuyor
Kadran böyle sonuçta bende 100-200 ün 8 saniye olabileceğine ihtimal vermiyorum gerçek olarak kadran bunu gösterio biz nabalım şimdi yani benim suçum neha kadran hatalı derseniz oda kabul oda olabilir
Vala bende konusulanlari anlamadim.
Sariyo sarmio cok hizli dewirio falan.
Olay sarmaksa konunun basinda bi video war 2 de gaz saliyo sarmasindan dolayi.
Yolun durumuna gore deisiyo sarip sarmamasi.turbo araba deil ki guc bi anda geldigi gibi sarmaya baslasin.
İnstagram:
guven_arabacioglu
ben performansa birşey demedim izledim forum üyesi olarakdoğal hakkım yorum yapıyorum öyle gitmeyeceği atmosferik renonun ***** kadran hatalıdır dedim kendi fikrim
Team PAŞAOĞLU
he yani 2000cc 4 silindir, hiçbir aşırı besleme yok, yakıtta yok sanırım
8 saniye gibi bir ihtimal var diyorsun yani Renonun üstün pist tecrübelerine istinaden...
Arkadaşta diyor zaten kadran hatalı diye, bu süre ile ilgili konuşmanın anlamı yok.
He F7R için güzel mi ? kesinlikle güzel...
bence çok başarılı bir araba olmuş
ama 8 saniye RÜYA...
10 saniye yaparsa F7R büyük başarıdır ki ben onu da yapabileceğini düşünmüyorum 2000cc hacim ve aşırı besleme olmadan nos, turbo, charger vs...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)