Arac ilk ciktiginda bi video var disardan.
2 150 3 220 de biten 1.9 dizel sanzimani ile cektigimiz
SS megane F7R - YouTube
İnstagram:
guven_arabacioglu
maşallah bu araç çok yakar walla... 100-200 de 9 saniye civari... maşallah maşallah
Çok iyi hızlanıyor maşallah.
RACE WERKS
helal okan masallah cok cok iyi olmus
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Otobana cikarken cektim bunda bonus olsun.
Aracta tutunmaya yer bulamayinca istem disi kufur etmisim kusura bakmayin
Ss F7r- YouTube
170-180 gibi birakiyorz.
İnstagram:
guven_arabacioglu
maşallah çok fena bir araç bu renoların harbi kıymeti bilinmiyor aslında biyandan iyi piyasaları uçmuyor :. ve çok kişiyi aşırı şaşırtıyor trafikte :-D. arabayamı küfür ediyorsun yavaşlasın diye ne güldüm ya :-D :-D
Masallah okan araban zimba gibi olmus istanbula gelmeyi ne zaman planliyosun bi typer denemeside biz cikartalim isterim...
imza...
Eyw çok saol..
saolasın inş dahada iyi olacak eksiklerinden sonra
olm senin yerin benimkinden daha rahattı 5 yıldızlı otelde gibi yayıldın arabanın içine dötü yaydın 2.80
bana küfür edio pezobende o ara kaptırmışım duymuyomki ne dediğini daha sonra videodan izlerken duydum
saolasın valla inş haftasonu zaman bulursak gelecem bide hava durumu iyi olursa tabiki inş![]()
oooooooo barzo ne yapmışşsın sen öylelan oglum ne koydun depoya gene 250 hp gibi gidiyo araba
maşşallah ok gibi olmuş kanka
![]()
ulan seçkin gene başladınız yakıt olaylarına bildiğin barzo 97 oktan benzin var PO
bu arada yokmu hayrına bi dbn makinası yollucak hayırsever ölçelim 100-200 ümüzü![]()
olum 8 falan kadranda tamam görüyoruz ama dbn 100-200 aynıysa geçecek atmosferik çıkmaz türkiyede arabayı
kadranda mutlaka yanılma payı var biz zaten navigasyondan ölçtük belli bir yanılması var her araç gibi
ama dbn de ne çıkar bende burdaki arkadaşlar gibi merak ediyorum
Owww maşallah okan aracın ciddi hızlanmış şimdi zz ies ile güZel bi deneme olucagına kanaat getirdim hbr bekle benden okanım güzel denemeler olucak allahın izni ile
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)