3 te bastırırsan sen gene sttirolup gidersin :D
2 de zevkli olabilir :)
Printable View
hey maşallah ayarla avansla dahada gideri var beli.hızlı typerlar ile zevkli olur. :)
okan maşallah araca cok güzel olmus kazasız belasız bol gazlamalar bitir eksiklerini dahada iyi olucak eminim :icon_tup:
maşallah okan cok emek harcadın karsılıgı guzel olmus kazasız belasız kardesım
maşallah abı benım farklı bı sorum olacak stock halde hıc bı 106 gti ıle denedın mı weya denense ne olur ?
tebrikler.. şaka gibi.. çok güzel hızlanmış..
Oncelikle masallah araca guzel hizlaniyo
Fakat burada karistirdiginiz bir nokta var 80 bastiginiz zaman 100-200 sure olcumu alamazsiniz. Yada kadrana bakip sayamazsiniz.100-200 olcumu 100km sabit bekledikten sonra gaza oturulur 80 km de ivmelenmesini aldiktan sonra sure olcumu yapilmaz arkadasalr lutfen bunu bi ogrenin :icon_tup:
saolasın can biliosun az çok ne emekler verdik yüzümüz gülmeye başladı saolsın f7r yarı yolda bırakmadı bizi :)
ben 3 te basarsam zaten 8.5 sn den baya bi fazla çıkar yani 3 te 100 civarı bastırırsan bana 11 saniye kadranda zar zor çıkartırız heralde o şekildede zaten eğer sen 10 saniyede çıkıosan geçmen çok normal olur neyse sorun değil ya 2 dede 3 dede basarız önemli olan zevk almak ;)
hd poloyla falanda zaten kadran videolarında hep 2 de basmışsın bana neden 3 diosun atmosferik olduğum halde anlamadım ama nese :)
teşekkürler saolun :icon_tup:
Okan masallah SS'e gercekten cok hizlanmis.Ama madem bukadar hizlandi ve iddaali bir an once dbn diyorum:)
aynen typer lara hırçın bir rakip çıkardık inş dahada iyi olacak saolasın :)
güzel oldu güzel saolasın fıratım e hadi şu turboyuda görelim artık yollarda güzel denemeler yaparız :)
aynen dbn si olan yokmu lan koca trakyada :D
1.4 tsi motordan artık adamlar 300 rakamlar güçler alıyor öle deme :D turbo değilmi haram beygir ver basıncı gitsin :D biz gıçımızı yırtıoz 5hp cik daha alalım die :D
ee ozaman 100-200 dbn alıp buraya süre bölümüne koyanların hiçbiri bilmio bu işi :D