bende sasırdım :D acıkcası
Printable View
arkadaşlar şöyle bişi açıklayım kafalarda soru işareti kalmasın yani dbn ölçümündeki tabiki 8 sn gibi bir rakam en azından bu speclerde ve daha aracı doğru düzgün sökmeden imkansız bide 2 kişi doğal olarak kadran yanılgısı var. Bizde bunun için dbn imkanımız olmadığından navigasyonla 100 ve 200 ü navigasyonda gördüğümüz yerleri kadrana bakıp o hızlar arasında ölçüm yaptık aslında 225 e kadar basmamın nedenide bu yüzden..
Navigasyonla zaten hiç bir aracın kadranı tutmaz ölçenler bilir ama dbn ile navigasyon yakındır diye navigasyondaki hıza göre baktık.
tam net kmh ı ölçemesekte
kadranda 114-115 gibi olduğunda navigasyon tam 100 civarı oluyordu.
kadranda 223-224 gibi olduğunda navigasyon tam 200 civarı oluyordu.
Bu şekilde bakınca 10.8 falan yakaladık en iyi değer. Eldeki imkanlarla anca böle hesap yapıoz biri dbn versin yahu :D
birde bişi soracam dbn mi daha doğru navigasyon mu :)
bazısı navigasyon daha az gösterio dio ama neye göre ?
Doğru ya da yanlış,
Dünya üzerinde araçların süresini ölçmek için kullanılan cihaz vbox, performancebox ya da halk arasında söylediğimiz üzere; DBN cihazıdır.
Dolayısıyla bizler dünya ve ülkemizle karşılaştırmak istiyorsak süremizi, DBN alıp ölçmeliyiz...
navigasyon 1km az ölçüyor, dbn 3km çok ölçüyorun hiçbir anlamı yok yani :)
kıstas o sonuçta, nasıl ölçtüğü önemli değil
ki zaten GPS üzerinden ölçüm yapıyor ve ona göre üretilmiş bir cihazdır performance box lar, gps hızı, işlemcisi ona göre tasarlanmış cihazlar.
bu arada maşallah araca, emeğinize sağlık...
Kendi gorusumcede DD yada DF typer speclerinde bi typer ile gidemez bu megane. İhtimal vermiyorum ben. Dbox ile olcum yapilinca asil gideri belli olur
okan yanına arabayı alacaksın çekeceksin 2 ye ahanda sana dbn devam :)
Maşallahh okan çok hızlanmış eksiklerini bitirde gel buralara canlı canlı izleyelim :)
öle yapcez artık yapcak bişi yok :D
eksikleri bitirmem için oralara gelmem lazım zaten burda yapcak bişi kalmadı :)
mapperım magic murat güncel bir ayar çekecek avans açıcaz biraz daha sökebilirsek sökecez gerekirse yakıt ve üstüne bide headers yaptıkmı yemede yanında yat uyu zıbar :D
masallah okan süre güzel ama bunu dbn ile yapmak lazım type r konusund a sahsi fikrim hepsini canlı ızledim bu f7r benim araba kese kese giderken bujı patlatmıstım ve bobınler gitmişti o gece arkadan basıyordum farkında olmadan kendiside cok sağlıklı olmadıgı halde güzel gidiyordu f7r sanırım 170 gibi oda kesiyordu ve sağlıksızdı yani oyle type r kopup gidemez yanından diye düşünüyorum sağlıklı f7r'ın ama tabi denemek gormek lazım ***** rakıplerde ciddi güzel araclar
denemeden tabiki bişi sölemek anlamsız. Ama şuanda bu haliyle denemekte isterim headers atıp söküp ayar yakıt falan bekleyemem sabırsızım biraz bu tarafa çorluya kadar gelen olursa bu akşam bile denerim bu arabaları garajda paslansın diye yapmıyoruz özelden pm atabilir gelirim diyen ;)
Ya sen amma uzattın he
Çık gelsene
tüm lüleburgaza gider
PT52 li 106 ile denicez
onu bir geç önce
hadi laf salatası yapma gel akşama köfte yiyelim