:):) kadam
Printable View
olayı kendinize döndürmeyin nerde yazdım ben k24 ten hızlıyım diye ?
kadran çektik koyduk sen kendin söylemedinmi kadranla dbn arasında 200 ken kadran 240 gösterio die hesabını sen yap ozaman benim araç 13-14 saniye falan senin kendi hesabına göre benim hesapla işim yok 13-14 sem ztn k20 bana 2-3 direk sokar oke :icon_tup:
Abi bahsedileb 106 zaten bizim yakin arkadasimiz bildigimiz bi 106 her zaman deneriz gunay'la sikinti olmaz.
Okan kadrana gore konusuyo dbn'de 10-11 gorurum diyo k24 ten hizliyim yada k20 yi gecerim diye bsy kesinlikle cikmadi agzindan.
Allah emeklerinizi boşa cikarmasin... masallah . Herzaman leke atan olucaktir.
la bu ms neymıs konu dondu gene ona
sen vipecmı taktın arabaya
AEM i niye soktun
3 tane farklı beyin taktım
ms2 başta iyi gibiydide yok yaramaz
şuanda ms3 var (mapped magic murat)
kadrana bakıyorumda bu araba kaç hp şimdi
biz miniye boşuna c30 rotrex takmışız bide üzerine 1.8 bar basıyoruz bu kadar gidiyor ancak :)
2.vites te basılıyor birde sanırım 2 de sarmıyor 3 le 4 ü 350-400 hp araba gibi bitiriyor enteresan
2. vites orta devirlerden basınca sarmaya meyillenio arada kaçırıo ama üst devirden basınca sarma gibi bir dert olmuyor
Kadran böyle sonuçta bende 100-200 ün 8 saniye olabileceğine ihtimal vermiyorum gerçek olarak kadran bunu gösterio biz nabalım şimdi yani benim suçum ne :D ha kadran hatalı derseniz oda kabul oda olabilir
Vala bende konusulanlari anlamadim.
Sariyo sarmio cok hizli dewirio falan.
Olay sarmaksa konunun basinda bi video war 2 de gaz saliyo sarmasindan dolayi.
Yolun durumuna gore deisiyo sarip sarmamasi.turbo araba deil ki guc bi anda geldigi gibi sarmaya baslasin.
ben performansa birşey demedim izledim forum üyesi olarak :) doğal hakkım yorum yapıyorum öyle gitmeyeceği atmosferik renonun ***** kadran hatalıdır dedim kendi fikrim
he yani 2000cc 4 silindir, hiçbir aşırı besleme yok, yakıtta yok sanırım
8 saniye gibi bir ihtimal var diyorsun yani Renonun üstün pist tecrübelerine istinaden...
Arkadaşta diyor zaten kadran hatalı diye, bu süre ile ilgili konuşmanın anlamı yok.
He F7R için güzel mi ? kesinlikle güzel...
bence çok başarılı bir araba olmuş
ama 8 saniye RÜYA...
10 saniye yaparsa F7R büyük başarıdır ki ben onu da yapabileceğini düşünmüyorum 2000cc hacim ve aşırı besleme olmadan nos, turbo, charger vs...
şuan sadece güzel bir headers egzos yakıt ve avansla hafifletme olayınada girersem 10sn altını görmek zor değil kimin ne düşündüğünün pek önemi yok zaten yurtdışında yapılan daha hard f7r motorlar var sürelerini biz biliyoruz emin ol şaşırtır :)
tabi bunların hepsi zaman para ve uğraş isteyen şeyler yoksa yapılacakların sınırı yok
8 sn ihtimali var gibi bir şey demiş miyim? Bence kadrana bakarak dbn alınsa 12 sn civarı ancak koşar diyorum.
Sadece değeri pek bilinmeyen, verimli bir motor olduğunu belirtmeye çalıştım.
Eski Opel kullanıcısısınız, C20XE ne ise F7R da ona benzer, aynı gruba sokabilecek olduğunuzdur.
Konu ms oldu bana 2ile 3 arasındaki farkı gösterin ms3 takayım bosa para harcamam boylece😃 ankarada adam war ms 2war arabası 400 hp bu işleri tunerlere bırakalım okan bladerkin gazabından koru kendini 😅
Deneme varmi aksam simdi ondan haber verin
boşverın Ms i deneme saat kaçta kaliteli fidyo çekin
Okan dün sana bi uyarı yapmıştım en hızlı halin olmadan deneme yapma diye hatırladın mı bilmem:)
bu akşam bu dediğim şeyin acısını yaşabilirsin, pişmanlık anlamında diyorum.
2 boy geçilsen ulan headersı ayarıyakıtı yapsaydım keşke öyle deneseydim diceksin
2 boy geçsen yine aynısını diyeceksin yukarıdakilerin.
tecrübeyle sabit kardeşim bu dediklerim. SS 306 ile nerden nerelere geldik ilk hali ile son hali arasında inanılmaz fark vardı ki sende biliyorsun.
akşam başarılar, kazasız belasız gazlayın.
barzo kaliteli videolar istiyoruz güldür yüzümüzü :)