Abi ben kadran yada cep. Tel cekimlerinden cikarmiyorum biri versin olcsun
Ben dusuncem 10 sonu en kotu 11 basi cikacaktir diye dusununuyorum
Printable View
Ben pbox getiriyorum yanimda okan isterse suresini gormek olceriz
100-200 konusunda, ölçüm sırasında alınan yol uzunluklarına baktım da aşağı yukarı öyle görünüyor abi :)
mesela ekk24 374m de 100-200 ü 8.7sn de koşmuş
murat'ın rocco 590m de 100-200 ü 11.7sn de koşmuş
tabi süredeki farka göre mesafedeki fark sabit kalmaz, lineer olarak değişmez yani bence de orası ayrı konu :)
arkadaslar yoldaym suanda guzel kazasiz belasiz gecer ins herhangi bi iddiam yok cem abiylede okonuda hemfikiriz ins guzel gecer pbox olursa baglarim tabiki cem abinin egk20 nin godisi tartisilmaz bu halimle denemek bile gurur verici ins cok fark yemeyiz :p herkese selam
Masallahi var arabanin. 2 gundur ust uste izliyorum yeminlen. Ama bencde 10 saniye hayal yanlis anlamayin ama e92 m3 9.8 yuruyo :)
ya bu süreler böyle agızdan cıktıgı gibi kolay cıkmıyor beyler :)
biz draglara felan nice arabaları görüyoruz 10-11 snyede koşarlar vs diyoruz adamlar bi giriyo 13-14 :D
yani bu 100-200 işide öyle ekk24ü herkes 8.5luk koşusunu izledi aa bunda bişiy yok bnde yaparım ya diyorlar kendi kadranlarına bakarak agzından cıktıgı kadar kolay degil bu işler.
hele birde 1sn yi kolaymıs görenler var onlar tam bir komedi :)
8.5 sn ile 9.5 saniye arasında cok para farkı var NA hondada.
Yola ciktik agir agir geliyoruz maslak kilit macmi ne var
http://i60.tinypic.com/2vm7adj.jpg
Silivri'ye vardik bekliyoruz.her seyden once kazasiz belasiz insallah.
okan neler söktün :))
Plaka bile sökülmüş :)
muayene yok polis davasinda kacalim die :) bisi sokmedm arc koltuk haric full takili sunroofumu acip hava tazeliyorum hatta ahahaha :)
kazasız belasız denemeler...
Haber varmi?
gecio k20 masallah iyi gidiyor tebrikler emegi olanlara gelenlerinde ayagina saglik
video yokmu okan ?
Video yokmu
Video yok ama tadimlik foto var:)
http://i1133.photobucket.com/albums/...E6C25483AE.png
ben en çok dbn merak ediyorum. kadran ile dbn nin gerçeklik farklını bi görelim anlayalım.
Yok ole cok fark olmuyo yanimizdan gecerken tahminim 200 gibi 3 boy onde top speedte aciyo k20.
Herkesin eline ayagina saglik samimi dawrandi herkes.
Denemeden sonra konusmalarimiza gore egk20 ile ayni guclerde type r la denk f7r diye tahmin ediliyor.
ya beyler makara bi tarafa takdirde edin ama. adam 200 km geldi denedi. geçsin geçilsin. biz zrvkşi denem öğrenmiş olduk
suan yoldayim pek yazaniorum ama gelenlerle sohbetimiz guzeldi ayak ustu sagolsunlar ordada soyledm 200 220 aralignda aramiz 2 3 araba boyu kdr oluo cok yuksek suratlere cikmadm daha dogrusu sagda oldugmdan trafoge cok takildim ama masallahi var benim f7r da suan yuzumu guldurdu yalan olmasin baya gecilcem sandm :)
yanliz konu 52 li 106 dan swap K20ye gelmesi bile okan icin basaridir diye dusunuyorum.. ayrica foruma hareket getirdiginiz icinde ikinizede tessekuru borc bilirim keselerinize bereket kocaman maasallahlar araclara
Tebrikler her iki aracada. k20 zaten muhteşem giden bir makine. f7r'da bununla kıyaslanınca bence tebriği hak etmiş.
Valla helal olsun f7r iyi gitmis.
Egk20 nerden baksan en assa 240 hp dir.
deneyen 2 aracada maşallah.Okan egk20 gerçekten hızlı bir araç f7r için sonuç çok iyi tebrikler:)
Dbn olculduyse merak ettim dogrusu videodan 9-10 sn olculmustu.Ki keza cem abinin egk20 10 sn di sanirim
dynodynamics 247hp sanirim ole solediler emin deilim ama o kiloda o guc iyi gerckten ben kendimi merak ediorum birazda agirlik atmam sart :)
maşallah 2 aracada.
okan senin araca ayrı maşallah. eksiklerini giderirsin umarım biran önce.