telefonu iyi tutun
i-phone la el hızı denemesı yapan ilk kişiler oldunuz aman diyim elınızden kacırıp ılk i-phonu pert eden kişiler olmayın
100-0= 0.00sn![]()
telefonu iyi tutun
i-phone la el hızı denemesı yapan ilk kişiler oldunuz aman diyim elınızden kacırıp ılk i-phonu pert eden kişiler olmayın
100-0= 0.00sn![]()
inat ettim azim ettim ve basardim
0-10mph: 0.27 sec
max speed: 11.8
max acc: 2.62G
peak hp: 149
gelsin butun 106 lar 206 lar simdiii tek elimle alirim akillarinii
iynn-RS, harbi sen ole dedin die bu sefer korku girdi icime bole her yaparken ulan firlarmi falan oldum ole bi siktim ki telefonu kirilicak sandim
BATIKAN
yaticam simdi yarin bahcede denerim ben de , artik elimden firlarsa sizin kiyilara kadar da gider![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
daha ilk denemem yarin gecerim ben senial sana direk ss
![]()
bu arada screenshot nasil yapiosun iphone la?
BATIKAN
ustteki kapama tusuyla yuvarlak menu tusuna ayni anda nerde istersen bas ekran anlik beyaz oluyor, sonra photos a git orda goruceksin ss i
abi sen biraz daha zorla ben 250+ dayim![]()
BATIKAN
Yaa iphonum sapıttı..Appledaki free uygulamar bile açılıp kapanıyo direk 10kere denedim aynı.Crackedlarda aynı off:S
dier hiç bi program çalışmamaya dewam ederken dynolicius çalışıyo=)Ama ayarda anlamıyorum hiç yahu=)rx8 e göre ayarları nası yapıcam biri bi el atsında deniyim=)
aracin kilosunu lbs olarak giriceksin altindaki drive train loss uda 0 olrak gir tamam
ha bide configurasyonunu yap . zaten gosterio saga cevir sola cevir die . sona koy kadranin oraya cift tarafli bant ile . bos bi yolda start tusuna bas , ve gazla ses gelene kadar . o daha sonra sana verior sonuclari .
ben peak 279hp yaptim daha da yapmam tel firliyodu az kalsin elimden
BATIKAN
ipod touch ile calisiyor mu bu uygulama bilen var midir ?
ewet yazılım 2.0 weya üstü ise çalışıyor
2.0.1 yazilimim ama,
mesela hiz olcen programlar calismiyor bende.
bu da o mantikli olctugu icin sordum.
neyse yinede sagol.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)