http://dynolicious.com/
sitesindede söylüyo apple storedada çalışıyo yani
http://dynolicious.com/
sitesindede söylüyo apple storedada çalışıyo yani
evet dedigin gibi itunes store`da yaziyor, ancak yazip da calismayan programlar oldu.
$imdi yukluyor, calismasini temenni ediyorum =)
yukledim,
program calisti. ancak testten sonra sonuclara baktigimda peak horsepower not available diyor. gerci kolumla yaptim =) dairesel hareket oldugu icin acaba birsey yapamadi mi ki?
bu arada max speed 10.3 km\h![]()
ben yükledim ilk gün oynadım soora ööle kaldı...km/h ye geçiyo mu yaw?
geçmiyo , ilerde yapıciiiz diyolar.
Bence kolpa bu olay,
Dun gece bahceye ciktim, yuruyerek 238 km\h hiz yaptin dedi bana.
E haliyle hadi bi kop git diyor insan![]()
aracın ağırlığı falan önemli şeyler. bende arabaya sabitlemeden denedim pek tatmin edici sonuçlar çıkmıyo. çünkü elimle tuttuğum zaman arabanın bütün fiziksel tepkisini abzorbe etmiş oluyorum. bütün değerler tam girildikten ve arabaya düz bir şekilde sabitlendikten sonra illa düzgün sonuçlar verir diye düşünüyorum.
evet o konuda haklisin, ancak biraz komik bir$ey yuruyerek 238 yapmam..
birde mesela kayiplarin % kac oldugunu kesin olarak nasil bilecegim ki ?
az önce programı indirip otoparkta ufak bir deneme yaptım.. 0-30 kmh hızlanma 2.37 sn sürüyormuş..
max acc 0.57 G's,
peak HP 65..
araba MB E320.. toplam ağırlığı 1650 kg girip drivetrain loss'u %0 yaptım..
kafama takılanlar var..;
settings kısmındaki rollout(speed tests' ve rollout(distance tests) ve trigger kısmına hangi değerleri girmem gerek ? calibration'ı falan hepsini yaptım..
bu arada kmh yok demiştiniz, yeni versiyonlara eklemişler sanırım..bende km/h ve kg olarak girebiliyorum verileri..
update i geldi , km , kw ve kg eklendi .. kendimdeki degerleri vermek gerekirse ; rollout ( speedtest) 0" rollout ( distance test ) 12" seklinde trigger ise 0.10G ama ben bu degerlerle hic oynamadim . indirdigim sekildeki degerler .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ya ben bir kere olctum oda saglikli degildi , aracimdada problem vardi . bir dahda olcme firsatim olmadi . ama denemek istiyorum , bugun yagmurlu aksama dinerse sti ve evoda deniyecegim . kendimde denerim . cekebilirsem video ceker yine koyarim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Yani proje çok hoşuma gitti gerçekten. Fakat çalışma mantığını tam olarak anlayamadım. Iphone nasıl ölçüm yapabiliyor?
ok anladım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)