money talks :) para önemli tabi ama her 15bin dolar harcayanın arabası en hızlı olmuyo ;)
Printable View
money talks :) para önemli tabi ama her 15bin dolar harcayanın arabası en hızlı olmuyo ;)
daha geçen konuda 1 saniye ara 2-3 direk 50 metrelerden bahsediliodu şimdi 5-6 boy 2-3 saniye oldu her 2 boy 1 saniye yani :D ha aramızdaki farkın en fazla olduğu denemenin videosu bu zaten k20 devrinde basıldığında en babası 4 tü zaten diğer bastığımız videolar nedense dıştan bir türlü gelmiyor kaç kere bastık videodan resim alabiliyorda resim aldıkları videoları neden yayınlamıyorlar hala anlamış değilim bu videodan resim alınmış ama videosu yok koysun bakalım şu resmi alan kişi videoyu arada 1 boy mu var 4 boymu karar versin herkes :icon_tup:
http://i1133.photobucket.com/albums/...E6C25483AE.png
Maşallah araçlara tebrik,ederim Okan seni ve,diğer araç sahibi arkadasları
3 saniye 5 boy vuuuuuu cok iyimis :D
öncelikler ıkı tarafıda tebrık edıyorum.
kımse darılmasın ne goruyosam ne dusunuyosam onu yazıyorum.
dışarıdan çekilmiş videolar herzaman oldugu gıbı burdada ben dahıl herkesı yanılttı.
ben fark yavas yavas acılıp 3-4 boya sabıtlenıyo dıye dusunmustum ama oyle bı durum yok.
şu videoya bakarak konusuyorum. ıkı araç arasında 100-200 de en az 2 sanıye fark var.
yan yana bastıklarında egk20 nın bırden kopması, arkadan bastıgında tutunma ve yakalama hızı bariz hızlı oldugunu gosterıyor.
egk20 tahmını 11 sanıyelerde yuruyo, f7r ı daha oncede soyledım 13 den assagı dusemez ki vıdeoya bakılırsa dusememıs.
Bu fark bencede eksikleri gidermekle yada sökmekle kapanmaz.setup değişikliği lazım f7r a.
kardeşim ben ordada dedim ama yanlış hesap bir saniye 8 boy olabilirmi olamaz daha yanlış bir hesap var orda ben tecrübelerime ve hesaba göre söyledim tabi
hala öyle düşünüyorsanız ben birşey diyemem tabi
ama araban güzel gitmiş bencede bende 10 boy falan beklerdim
abi zaten 10 saniye altında bir araçtan saniye almakla 15 saniyelik bir araçtan saniye almak arasında uçurum var :icon_tup:
araçların arasındaki kilo farkı ikimizin arasındaki farktan (60kg) çok daha fazladır bence sen ayık ol ;)
Tahminle konusmiyalim.bulusma noktasina gelindiginde dbn zaten k20 de takiliydi.
Cem abi solesin net alarak ne egimde ne cikardigini bitsin artik bu saniye muhabeti !
k20 nin şanzımanı benim şanzımandan çok fazla kısa ben 3 ü bitirmeye uğraşırken o nerdeyse 4 ün sonlarına gelmiş oluyor başta gaz tepkimesi benden çok çok iyi ama ara 1-2 boy olduktan sonra öyle başta koptuğu gibi olmuyor özellikle 150-160 lardan sonra çok yavaş açılıyor dediğimgibi dıştan çekilen videolarda gelse çok daha iyi olcak araç içikameralar birbirimizi çekmedi hiç şu foto alınan videolar gelemedi bi türlü neyse sonuç olarak daha yapılacaklar var inş tekrar deneme şansımızda olur bende aracın bu haliyle nasıl olduğunu görmüş oldum.
http://i1133.photobucket.com/albums/...E6C25483AE.png
Maşallah deneyen araçlara eğer fark 3 boy ise f7r çok iyi gitmiş sizde video yokmu okan?
Okan ve okanin yaninda gelen arkadaslardistan cekilmis toplam 3 video mevcut
Hepsinde fark ayni hatta daha fazla llqnda var
kendinizi kandirmayin ve inandirmayin bu benim devrimde basilan video falan degil
burda insanlarida yanlis yonlendiriyorsunuz bir konsey kurmussunuz 3 boy oluyora herkes inandi nerdeyse
distan cekilen videoda 6 boydan assa fark yok hicbirinde
boyle yandan cekilmelerle gercek farklar belli olmaz
ben arac ici benl ceken videolari eksiksiz kesmede koydum
sende seni ceken vidslari hic eksiksiz kesmede tek parca olarak koyarmisin
dunde beri beni cekmis diyip bahane ederek koymuyorsun sende bir koyda bizde onu izliyelim bakalim senin kameranin kadrajinda nezaman ayriljyor EGK20
Cem distan olan oteki iki videoyuda eklermisin bugun lutfen
Basar basmaz kopuyorum ne 3 4 boyundan bahsediyorsunuz dunden beri kandirmayi kendinizi
dun utanmadan akitarak basiyorsun dedin turlu turlu seyler soyledin videoyu izleyenler karar versin herkss izlesin varmi aktma yada baska hile hurda
ulan arkandan basiyorum baskasi olsa denemeyi birakir
senin devrinde basiylrum her seferinde 3 te
2 de bastigimizda ne oldugunu gordun onuda diyorsun distan cekilen video birakin bu isleri
kazasiz belasiz sag salim denedik
emegine araci a ayagina saglik ama suraya yazarken delikanli gibi gazin herzaman dost kalalim
Okan ayni fotoyu koyup koyup durma bir aci bulmussun en yakin gozuken onu koyuyorsun
ben gectikten 1.5 saniye sonra kadraja geliyorsun ne 3 boyu
arkadan distan gorunenle kendini avutma sendeki videolari ekle buraya
bende senin vites atislarini merak ediyorum
Istebguzelmkardeslerim biz bu yuzden dbn alin diyoruz biriniz 3 boy der biriniz 6 boy
ıcten vıdeolarda basma anında sıdık zoruyla gecme yokkı adam barız ayrılıyor yanındankı o ıvmeyle boyun 3 olma luksu ımkansız. gerıden basıyor bırakmıyor bızım mantık arabaya guvenıyor cunkı. ust vıteste basıyor yıne ıvmelenme ve yandan ayrılma aynı. hılmı keske kamerayı on cama taksaydınız arkaya cevırıp
Bu konudaki dıştan cekılmıs vıdeo ya bakarak 3 boy demek kesınlıkle bence yanlıs vıdeo da temiz 5 boy var
Yukarıda arkadasın 3 sny 5 boy olayınıda anlayamadım
O hangı sürelerde olduguna göre bence degısır 7 sny lık bi arabayı 4 sny lik bi araba 5 den fazla gecer ;)
abi biz dostuz dostluğumuzda bozulmaz sorun yok
eksikler giderildikten sonra en azından deneyip görmek için kıyas açısından bir araç daha oldu
ben kimseyi birşeylere inandırma çabasında değilim sadece dıştan o gece en az 2-3 araç video çekti sizden (bizimkiler hariç) içleri flaş kaynıodu biz denerken yani farkı ne senin kamera ne benim kamera göstermiyor neden dışarki videodan resim almak yerine videoları atma gereği duymadılar bunu merak ediyorum
Aksam yine deniyellimmi bu sefer sevimli gelmem okan yanindakinyancilara sahip ol kalp kirilicak tansiyonum cikmaya basladi
bu kadar insan boşamı konuşuyor kime neyi ıspat etmeye çalışıyorsunuz adam geçmiş video koymuş bariz belli aca aca giidyor arayı varsa videonuz koyun izliyelim, bugun senin denediğin adamlar hergün sokakda deneme yapan adamlar değil.kırk yılda bir denemeye cıkıyorlar, saygı duymuş kalkmış gelmiş kırmamış sizi, denemiş geçmiş, video koymuş tebrik edin, herşeye itiraz yapıyorsunuz, son zamanlarda.
maşallah iki aracada...sonuç normal cem kesene bereket egk20 çok iyi olmuş...hilmi maşallah,ne olursa sürüyosun be hacı abi :D