Stock map ile 0.8 basınçta bide ekstradan tesisat fln ağırlıkla 12.8 hayal süre megane için.tam bi düzgün yapılı stage 2 olursa herşeyi tam anca yapar o süreleri o kiloyla.
INFINITE PERFORMANCE
yaw arkadaş stock map ile araba dr ecunun dynosunda 245 hp verdi. Yazılımı yapan özgün ölçümü yapan özgün.
Etrafada yalan borcumuz yok allaha şükür. Arabada bende değil şu anda. Eee. Allah allah.
IN BOOST WE TRUST
atmosferikçileri anlamıyorum sen 150 bg başlıyorsun adam 200bg stock olarak artı kasa hafif atmosferikte bg almak kolay degil hadi aldın 60 70bg adam egsoz koysa gene önünde bg olarak ee ne anladım o kadar paraya emeğe![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bak güzel kardeşim dyno sonuçlarını git incele. Ne kat sayısına dokunduk ne bişeyine. Basınç okundu dyno üzerinde görünüo mu bilmiyorum. Özgün stock yazılımı attı denedi 245 hp verdi. Kendi yazılımını attı 266 verdi. Rs tuner yazılımı 255 verdi. Benden yarım saat sonra Zeki çıktı onun arabası 232 verdi. Benim suçum ne anlamadım. Yalan mı söylüyorum özgün ahanda burada. Loglarda dynosunda gider bakarsın. DV 1920 diye.
3 hafta önce de başka megane çıktı 208 verdi. Çocuk arabamda sıkıntı var dedi.
IN BOOST WE TRUST
IN BOOST WE TRUST
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
clio rs ile f7r karakteristik olarak çok benzer f7r biraz daha önce çıkan bir blok serisi sadece çoğu şeyi clio rs ile aynıdır yanıltmasın ben sadece kilodan çok kaybediyorum. Onuda adam akıllı söküp bakmak lazım. İşin aslında bakarsan doğru k20 stock 200hp benim araç 147hp e kasasıda hafif ama önemli olan zor olanı başarmak zaten![]()
Kapasitesi ve altyapısı benimkinden çok daha düşük olduğu için kendiminkiyle kıstas alarak söylüyorum.ben cai cooler wg dp varken kısık yazılım ile tesisatla o sürelerde gidiyodum anca ve 293hp ölçmüştük eski halindeyken.benim o zamanki halimde bile yanımda gidebilicek meg2 yoktu stock map ile o süre meg2 den mantık olarak çıkmaz eğim bol değilse,meg3 bile aynı dediğin halde olsa zor yani
INFINITE PERFORMANCE
yok piston yoktu yeterince sıkıştırma vardı zaten
![]()
okunmuş üflenmiş cam leri yürürken sakladınız savaş usta bile sakladı...
ne gerek vardı lan hazır lafı bahsi geçmişken söyliym.
ben denemeye çıkarken ismi lazım değil naçizane güzel bi abim demişti yasin çıkma denemeye onlarda cam var sende yok. boşuna kendini videolarla geçildi reklamı yapıcaksın ben yok ya dedim. söz veriştik bi bakalım dedim.
büyük sözü dinlemek gerekmiş
BİLAL AKTEPEDEN ALDIĞIM DRAGCARTEL CAMLERİ TAKTIM ARABAYI TOPLADIM KAAN ATASEHİRDE ARABAMI KIRMASAYDI GÜZEL MOCOCO OLACAKTIDA RABBİM NASİP ETMEDİ![]()
PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)