User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
250 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: egk20 vs Meganef7R 3boy :D

Throttle
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuyorum hacı .

Ama ben okurken bı yandan kripto ile şifreleri kaldırıyorum

o yazından anlaman gereken megane rs ın en ıyı suresı 12.8
    işte Alper abi öyle demiyor yazılımsız nerdeyse stock megane rs ile tesisatla bide en kötü sürem 12.8 diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock map ile 0.8 basınçta bide ekstradan tesisat fln ağırlıkla 12.8 hayal süre megane için.tam bi düzgün yapılı stage 2 olursa herşeyi tam anca yapar o süreleri o kiloyla.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw arkadaş stock map ile araba dr ecunun dynosunda 245 hp verdi. Yazılımı yapan özgün ölçümü yapan özgün.
    Etrafada yalan borcumuz yok allaha şükür. Arabada bende değil şu anda. Eee. Allah allah.
    IN BOOST WE TRUST

Throttle
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaş stock map ile araba dr ecunun dynosunda 245 hp verdi. Yazılımı yapan özgün ölçümü yapan özgün.
    Etrafada yalan borcumuz yok allaha şükür. Arabada bende değil şu anda. Eee. Allah allah.
    yani normal dynoda 270hp falan yazılımsız 0.8 bar ile aldın
    yazılımsız sen megane rs ten 50hp ye yakın aldın motor içinede girmedin
    senin aklın mantığın alıomu bunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte Alper abi öyle demiyor yazılımsız nerdeyse stock megane rs ile tesisatla bide en kötü sürem 12.8 diyor
    Map stock evet. Üzerinde intercooler filtre 76 lık egzost ve cutout ve debriyaj kiti var. Arabada katalog cart curt varken Cansın ile denedik sadece seyretmeye çıktığım akşam denedik. Yan yana gidioduk. Cansının süresi 13.2. Bu da mı yalan.
    IN BOOST WE TRUST

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi stock map dedıgın kısık ayarmı yoksa gercekten fabrıkanın yaptıgı map mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferikçileri anlamıyorum sen 150 bg başlıyorsun adam 200bg stock olarak artı kasa hafif atmosferikte bg almak kolay degil hadi aldın 60 70bg adam egsoz koysa gene önünde bg olarak ee ne anladım o kadar paraya emeğe
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Throttle
    Misafir
    Alper abi stock map dedıgın kısık ayarmı yoksa gercekten fabrıkanın yaptıgı map mı ?
    yaw ne kısığı bildiğin fabrikasyon ellenmemiş map ile 270hp aldım diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani normal dynoda 270hp falan yazılımsız 0.8 bar ile aldın
    yazılımsız sen megane rs ten 50hp ye yakın aldın motor içinede girmedin
    senin aklın mantığın alıomu bunu
    bak güzel kardeşim dyno sonuçlarını git incele. Ne kat sayısına dokunduk ne bişeyine. Basınç okundu dyno üzerinde görünüo mu bilmiyorum. Özgün stock yazılımı attı denedi 245 hp verdi. Kendi yazılımını attı 266 verdi. Rs tuner yazılımı 255 verdi. Benden yarım saat sonra Zeki çıktı onun arabası 232 verdi. Benim suçum ne anlamadım. Yalan mı söylüyorum özgün ahanda burada. Loglarda dynosunda gider bakarsın. DV 1920 diye.
    3 hafta önce de başka megane çıktı 208 verdi. Çocuk arabamda sıkıntı var dedi.
    IN BOOST WE TRUST

Throttle
    Misafir
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferikçileri anlamıyorum sen 150 bg başlıyorsun adam 200bg stock olarak artı kasa hafif atmosferikte bg almak kolay degil hadi aldın 60 70bg adam egsoz koysa gene önünde bg olarak ee ne anladım o kadar paraya emeğe
    fakirin umudunu diosun yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgünün arabadan ilk çektiği stock map. Basınç 0.8 zaten. Yazılımı atanda o. Yaw Cansınla da denedik işte diyorum. Adamın derecesi 13.2. Süre ölçtüğümde bagaj boştu. Cansınla denerken arabada dünya katalog vardı. Yanyanaydık. Neden yalan söyliim ibo allah allah.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamazsın.

400hp ye yakın cupram var , 180 hp lık clıo rs den aldıgım zevkın bı gramını almıyorum rollıng yaparken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock map ile 0.8 basınçta bide ekstradan tesisat fln ağırlıkla 12.8 hayal süre megane için.tam bi düzgün yapılı stage 2 olursa herşeyi tam anca yapar o süreleri o kiloyla.
    Yiğit megane 2 rs hakkında bilgin ne kadar allah aşkına söylesene. Kaç tanesine bindin ya da uğraştın. Megane 3 ile uğraşıosunda megane 2 yi nereden biliosun ya da benim arabamı ne kadar biliosun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakirin umudunu diosun yani
    estafurlallah ama işin zor sen en limit cıktığında bile k20 daha yeni başlıyor doldurmaya bg olarak onlarda senin bg limiti zorladığında her zaman 40 50 bg üstünde olurlar

sen clio rs doldursan daha şanslı olurdun ama bu devirde hondalara karşı durmak zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgünün arabadan ilk çektiği stock map. Basınç 0.8 zaten. Yazılımı atanda o. Yaw Cansınla da denedik işte diyorum. Adamın derecesi 13.2. Süre ölçtüğümde bagaj boştu. Cansınla denerken arabada dünya katalog vardı. Yanyanaydık. Neden yalan söyliim ibo allah allah.
    abi yalan soyelecek bısey yok da senın arabanın hp sı belllı kılosu bellı senın kılon bellı.

o hp de yapabılecegın en ıyı sure bence 12 sanıye bence.

daha ıyı dbn suren varsa koy bakalım bence.

arabayıda satmıssın zaten , candan dbn le olcun bakalım kac cıkacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamazsın.

400hp ye yakın cupram var , 180 hp lık clıo rs den aldıgım zevkın bı gramını almıyorum rollıng yaparken.
    yalnış anladın atmo karşı değilim başlıngıç setup yalnış 50 bg farkına tepkim

ama herkesin zevki tabiki

Throttle
    Misafir
    estafurlallah ama işin zor sen en limit cıktığında bile k20 daha yeni başlıyor doldurmaya bg olarak onlarda senin bg limiti zorladığında her zaman 40 50 bg üstünde olurlar

sen clio rs doldursan daha şanslı olurdun ama bu devirde hondalara karşı durmak zor
    clio rs ile f7r karakteristik olarak çok benzer f7r biraz daha önce çıkan bir blok serisi sadece çoğu şeyi clio rs ile aynıdır yanıltmasın ben sadece kilodan çok kaybediyorum. Onuda adam akıllı söküp bakmak lazım. İşin aslında bakarsan doğru k20 stock 200hp benim araç 147hp e kasasıda hafif ama önemli olan zor olanı başarmak zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit megane 2 rs hakkında bilgin ne kadar allah aşkına söylesene. Kaç tanesine bindin ya da uğraştın. Megane 3 ile uğraşıosunda megane 2 yi nereden biliosun ya da benim arabamı ne kadar biliosun.
    Kapasitesi ve altyapısı benimkinden çok daha düşük olduğu için kendiminkiyle kıstas alarak söylüyorum.ben cai cooler wg dp varken kısık yazılım ile tesisatla o sürelerde gidiyodum anca ve 293hp ölçmüştük eski halindeyken.benim o zamanki halimde bile yanımda gidebilicek meg2 yoktu stock map ile o süre meg2 den mantık olarak çıkmaz eğim bol değilse,meg3 bile aynı dediğin halde olsa zor yani
    INFINITE PERFORMANCE

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bk da piston yoktu yasin okunmus uflenmis cam olabilir
    yok piston yoktu yeterince sıkıştırma vardı zaten

okunmuş üflenmiş cam leri yürürken sakladınız savaş usta bile sakladı...

ne gerek vardı lan hazır lafı bahsi geçmişken söyliym.

ben denemeye çıkarken ismi lazım değil naçizane güzel bi abim demişti yasin çıkma denemeye onlarda cam var sende yok. boşuna kendini videolarla geçildi reklamı yapıcaksın ben yok ya dedim. söz veriştik bi bakalım dedim.

büyük sözü dinlemek gerekmiş

BİLAL AKTEPEDEN ALDIĞIM DRAGCARTEL CAMLERİ TAKTIM ARABAYI TOPLADIM KAAN ATASEHİRDE ARABAMI KIRMASAYDI GÜZEL MOCOCO OLACAKTIDA RABBİM NASİP ETMEDİ
    PowerTune

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)