selçuk yapmaz öle şeyy yaa dimi selçuk yaptınmı yokksa ???
![]()
selçuk yapmaz öle şeyy yaa dimi selçuk yaptınmı yokksa ???
![]()
Kapasitesi ve altyapısı senden düşük mü. Haha aynı motordan bahsediyoruz kafan mı iyi. Senin sıkıştırman 8.5 Megane 2 9.0. Komik olma. Benim eski arabamı bilmiosun ne bindin ne denedin. O yüzden konuşma bence. Yaw Cansın polo ile 13.2 çıkardı aynı stock map ve arkada dünya katalogla yan yana gidioduk adamla. Allah allah komik misiniz yaw?
IN BOOST WE TRUST
Düşük tabi meg2 ile meg3 arasında dünya fark var motor aynı ama çoğu şey değişik sonuçta sadece sıkıştırma değil.binmedim denemedim ama araç belli kg belli hp belli o süre mantıken zor geldi bana onu demek istiyorum.çıktıysada doğrudur ama inanamadım bi garip geldi bana![]()
INFINITE PERFORMANCE
Bi gerek vardiki yaptimama bosuna oldu cunki zaten stg1 cams yay sapkasiz verecegi guc belliydi. Aleni olsada sikinti olmazdi
fakat elinden geleni ardina koymamak en guzeli bunuda ogrendik
sendede olan seylerin yok dendigini duyuyoduk ama yasin bilgin olsun
konusuluyodu yani
![]()
ELDEN gelen arka ön biz işin keyfindeydik o zamanlar. artı kim ne demeişsse arkamdan dışardan kınıyorum*** atmak o kadar basit ki.BENİM ARABAMDAKİ MALZEMELER BELLİYDİ VE HALKA AÇIKTI MAMİ ABİ PERCOSANIM AN VE AN DENEMELER YAPIYORDUK. benim kimseden saklayacak tek bir parçam yoktu arabamda ben çıktım sizlere aslanlar gibi yürüdüm herkezle yrüdüm kimseye geri yapmadım kimseden bir çöpte saklamadım. HEM ÖYLE SEYLERİ BEN KENDİME YAKIŞTIRMAM VİCDANIM MÜSADE ETMEZ Selçuk. yalanla dolanla millet geçeceğime çıkar aslanlar gibi geçilirim...
PowerTune
Beni kimsenin ne yaptigi ettigi ilgilendirmez. Bu camiada arabasinin speclerini dogru soyleyen kisi sayisi yok desem dogru olurbundan sonra bi araba yaparsam zaten detayini bi ben bi ustam bilir
![]()
Konuyu günah çıkarma yeri yaptınız delikanlı adam speclerini söyler söylemeyen adam orspudur bana görede adam değildir..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Iyi Vallahi gizli gizli spec yap kendinden dusuk specli arabalarla dene reklamini yap ticaretiniii yap nerde kaldi adalet hak hukuk cok erdem li bi davranis gelmiyor bana su ayrimm onemli tabi isin ne tarafindasin zevk mi ticaret mi...
Usta usta oldugu surece kimsenin zan altinda kalmasin a Gerek kalmaz yada insan kendini Araba cart curt icin zan altinda birakmaz muharrem
PowerTune
Arabada piston var egzantrik var dersin
kaç sıkıştırma ve ne egzantrik oldugunu söylemek zorunda değilsin
gel gelelim bugun yurt dışında bile adamlar hemen hemen aynı parçaları kullanıyorlar ve ne kullandıklarını dünya alem biliyor
siz niye tribe girdiniz anlamadım
sanki bir drag cartel bir prayontoo racing siniz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bana göre
Fully built araçlarda.
arabanın hacmini söylersin , kaputu açarsın nos kontrolunu yaptırırsın.
Kimse setup listesini söylemek zorunda değil. isteyen dener isteyen denemez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)