İzlediğiniz video sadece kumanda ve görüntü sistemlerinin etki mesafesini test ederken çektiğim görüntülerden oluşuyor, Henüz amaçladığım çekimlere başlamış değilim,
quad ve sahil ikileminden bana da gına geldi. youtubede izlediğim quadcopter videolarının %60'ı sahil %39'u tarla ve orman, %1 i de bunların dışında kalan yer videoları.
Sistem %100 güven verdiği vakit şehrin olabildiğince içine girmeyi planlıyorum.
cok guzel ya, özellıkle clip editing cok ıyı olmus. Muzık secımı falan da gayet başarılı, sanki yurt dışı tanıtım videosu izledim![]()
Çok başarılı. Ama size de şu tshirtlerden gerekiyor galiba.
Bende Maslak sanayi çekimlerimi mi koysam.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Izlerken bile inanılmaz keyif aldım,minik bir önerim olacak bu aleti boğaz Köprüsü'nün üzerin de uçurmayı denermisiniz![]()
OEM+
Phantom 2 ye göre çok daha pahalıya geldi, çünkü amerikayı yeniden keşfettim. Ben bu şekilde olmasını tercih ettim ancak phantom 2 hazır kit olarak en iyisidir.
Kamerada güçlü çekim yapamadım 60fps ile çekim yaptım. hızlı bir sd kartım yoktu. Şimdi 120fps ile çekim yapabiliyorum ve bu tür sorunlar yaşanmayacaktır.
Hazır olarak alınabilecek phantom 2 en iyi seçenek.
Sıradan bir ekmek bıçağı da kötü niyetli bir kişinin elinde öldürücü bir icat haline gelebilir. Cihazı ihtiyacı olan kamu kurumları kullanabilir, helikopter uçuş maliyetinin 1000/1'ine aynı işi görecektir. Sonuçta dolaylı olarak hepsinin masrafı bizim cebimizden çıkıyor.
Elbette listede boğaz köprüsü var,
İstanbul anadolu yakası Suadiye ile Caddebostan sahili arasında.
Evet abi ufak ufak baslamak istiyorum arastirma asamasindayim. Bisey farkkettim kumanda neden 9xr 9x den ne farkiliklari var
Misal 27. katta kafana göre takılırken millet seni dikizliyor gibi , bu videoda bizim polislerde var
Dji Phantom Crash, Close Calls & Fails - YouTube
aklıma şöyle bir proje geldi drone la çekim yapılıcak s virajına driftçiler girecek tabi bu izinle yapılacak güzel bir çekim olur
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Geçen haberlerde görmüştüm; mobese kamera görüntülerinin özel hayata ilişkin kısımlarına perdeleme uyguluyorlarmış. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin kolluk kuvvetleri için özel hayatın gizliliğinin her zaman gözetileceğini umuyorum.
Sıradan vatandaş ise; yapabilecekleri hayal gücü ile sınırlı
MOBESE kameralarına özel hayat ayarı
Pil voltajının aniden düşmesi sonucu Maltepe Üniversitesi kampüsüne zorunlu iniş yapmak durumunda kaldım. Güvenli bir yere tek parça iniş yapabildiğim için içi yolcu dolu 747'yi indirmiş kadar sevindirik oldum.
Çok eğlenceli ya, boğaz köprüsü denemesi tehlikeli olmaz mı rüzgar etkisini nasıl absorbe edebilecek acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)