@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Type-r da borla kit yok sadece arka devil var.Coupe da da bov değil irmscher egsoz var ( standart ) + ağrıza ışı yanıyor sölemiştik bu arada astra dizel 4 binde kesiyor onunda arıza ışı yanıyor ... haftaya Kaan ( Eriador ) ın Hadnycam ile çekimleri yapıcaz adam gibi olsun herkesi bekleriz![]()
Coupede nasıl bov yok cuffluyordu?
işte dediğim gibi herkeste belirli sorunlar war maalesefki benimde saymadığım bi sıkıntılarım war aracımda en başta debriyajım ve gaz telim.. ama gerek coupe turbo, gerek cdti hiç sorunu olmasada sonuçlar da çok fazla bi değişiklik olmaz maalesefkibi dahaki sefere sorunlarını halledip gelirlerse daha sağlıklı bir deneme yapma şansımız olacak, önemli olan deneyip görmek tabii ki maksat zevk almak
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
type-r da borla egzoz vardı.. devil değildi.. en azından yalçın abi öyle söyledi gece sen yanımıza gelmeden önce.. gerçi markası da dert değilm ama header lı timing li bi typer dı..
coupeden ciddi olarak bov sesi geliodu.. allah allah.. sonuçta hp kazandırmıyo.. söylenmicek bişide değil.. filtre olsa hani bir nevi gazı bırakıncada kendi ıslığı hafifde olsa duyulur.. ama standart araba çuflamaz sanki...![]()
Coupe Turbo bovluydu ya onda herhangi bir süphe yok.
Bovsuz araba cuflarmı? Yok öyle birsey...
CDTI icin de söylenecek birsey yok, sorunsuz olsa da sonuc degismezdi.
Zaten ben de 4000-4300 arası vites atıyorum, dizel arabada 4000 sonrası hikaye...
Pazar körfeze gidersek denersiniz yolda![]()
pazar günü çok heyecanlı olcak ama bende körfez için diesel power yapabilirim senle deneriz yawuz![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
astrayı saymayalım ok de
typer 3 kalkıştada miniyi geçti rc ile kalkmadı en son 3 lü kalktılar rc en sonda ikinci mini typer kafada diimiydi yoksa bizim gözlermi bozuk karanlıkta hondayı son görüyor ? ha bu arada 2 de basacakken herkez 1 de basmasına rağmen typer 2 de bastı ve gene sonda aldı ? şimdi nası oluyoda 1 mini 2 rc 3 typer oluyo ban haala anlamış değilim ve benim gibi ordaki 40 küsür kişide bu yazılanları haala anlayamamış neyse bu hafta biz çekeriz vid leri net görünür
geçmek geçilmek bi yere önemli olan milleti eğlendirdik kazasız belasız bi gün yaşadık ve bayaada eğlendik yoksa sen bugün geçersin ben yarın öbürgün daha fazlasını yapan geçen elbet biri olacaktır sonu yok önemli olan .....
O AKŞAM KİM KAZANDI BİLİYORMUSUNUZ DOSTLUK KAZANDI
hepinize teşekkürler .
gözüken videolara yapılan yorum yalnız bunlar.. rollde type-r 1-2 boy arası geçiyormuş zaten.. Korna olayıda farklı bir tablo tabi..4 lü videoya gelince.. sahibi iyi biriydi type-r ın ama 2 den itibaren gelse o şekilde gelemezdi.. illa 1'e çekmiştir yada geç basmıştır.. çünkü 2 de gelse fark daha fazla olurdu bir vites küçük çünkü rakiplerinde boş değil.. ama eğlenceli güzel bir gündü.. sonuçta araçlar işin tatlı hırsı zevki.. sen beni geçtin ben seni geçtim muhabbeti olmaz denir ama tatlı rekabette burdadır bence.. yine denenir zaten
Ama gecesinde mangal yapalım artık
![]()
ok güzelde ben daha kalkmadan önce size bu sıkıntıları var cup un dedim kaldırmayacaktım fakat o kadar millet gelmiş eğlence var olsun hadi kalk ama geçilirsin dediğim halde arızasına rağmen genede kaldırttım seninle bu bahane diilki daha kalkmadan önce hatırlatmıştım geçilmek geçmek no prob eğlenceye devam araçta turbo chec valf de arıza var 170 ps geçmiyor şu an eriador bile geçti beni136 ps haala parçası gelmedi deutscheland dan bilgilerinize
ewt snn de arabanda bayaa sıkıntılar varmış anlattığına göre genede güzel alet maşallah fenada yürümüyor yeterde artar bile
desene sıkıntıları bittikten sonra neler yapacak millete hadi hayırlısı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)