207 serp dyno da 223 hp aldı.eg hangi dyno da 193 hp aldı?
Printable View
207rc 'ler içinde en iyi yürüyen diye sınıflandırma yaparsan ortalık karısır kardesşim:)
Herkez bütcesine göre aklının yettiği yere kadar bişeyler yapmaya çalısıyor emek ve para işi bu ama benim bildiğim daha hard RC'ler war bu piyasada hepsinede maşallah güzel gidiyorlar:icon_tup:
30 hp neye göre var ezbere konuşuyorsun, benim dyno serp dyno eg dyno nerenın dynosu eg srep dyno cıksın 230 aşşağı almaz. bırakda gitsin adamaın arabası.bildiklerim + varsa bılmem. yorum yaparken ıkı kere düşünün.
B16 engine
b16B piston
skunk2 cams
mugen Head gasket
Hondaata S300
Edelbrock Performer X intake Manifold
Akimoto Filter
PPR kpakda var biliyorum.
Crower yay şapka.
S300.
+ koltuklar demirine kadar sökülmüş.
207 lerin içinde demedi dikkat et laflar karışmasın eg nin yürüdüğü 207 dedi.
neyi düşüneyim orhan ben yazılana göre yorum yapıyorum serpini dd sini dynosunu nerden bileyim güçler yazılmış arada 30hp varsa denk olmanız gerek dedim üstüne basa basa söledim yazılanlara göre konuşuyorum diye boş yorum atmam ben serp dynoda 223 aldıysan fark normal diye yazdım az önceki postta sende aynı anda yazıyı yazmışsın ortamı germeye gerek yok
yahu sen benim neye göre yorum yaptığımı biliomusun ki ?
ben ikisiylede ayrı ayrı denedim onların denemesinden banane ?
ayrıca öyle olsa bile adam yine sana 3kg lık koltukla gelcek kalkıp orjinal koltuğunumu takcak senle denerken ben şuanki halinizi merak ettiğin sorduğun için cevapladım iyilikte yaramıo
tamam senin araban herkesi geçer bütün rc leri delik deşik edersin.. bu yorumumu istiosun al avut ozaman kendini ne diyim
yıllardır aynı muhabbetler dönüyor..
kilo az yada fazla..yarışıyosanız kilo muhabbetine girmeyin artık...sizde hafifletin aracınızı yada senin kilon daha az gibi bir laf kullanmayın...adam sökmüş ki o araba ilk sahibinden beri sökülüdür.benden sonrada hep tek koltuk olarak kullandı sahipleri..
kilosunu sorun edicek adam gelip eg ile denemicek bu kadar basit...ronay kalkıp senin araban turbo sök salyangozu in benim beygir gücüme dese hoşmu olur?
o yüzden keyfini çıkartın bırakın boş muhabbetleri...
Ya ne kadar coknuzattınız yerler kurunolsun eg ronayla deneriz farkı herkes gorur. Bn bir sefer eg ronayla oturdum. Onun sonucunu soylemıyorum bile ronaya ayıp olmasın dıye. Dener vıdeo yaparız herkez izler bukadar basit. Yok kilo yok sokuk bunları gecın denıyecek adam ona gelir sonra kıvırma olmasın sokuk dıye gecınce.
Bi şu bj kadar iyi yuruyen rc yok lafını bırakın. Kendi setupunda iyi olabılır ama bnım setupmda iyi degil.
Araba denemişsinz video atılmış yorum yapıyorum niye sinirleniyosn anlamdm:)
Ben muhasebeci değilim hesap kitap bilmem azcok izlediğim videolar üstüne konusuyorm :)
Sen erkayın rc gecebilceğını düsünüyosan onada yorumum yok hodri meydan
Erkay roll'e cıktıgnda arabasını nekadr daha hızlı yürütürmm diye söküyo deneyip geçildkten sonra polemik için değil:icon13:
rolling mevzusuna gidiyorsan sökeceksin aracını :)
sonra böyle laf söz oluyor, kaç senedir görüyoruz bunları acemilik yapmayın artık yahu.
maşallah araçlara. söksene orhan abi sende aracını deneme geceleri ertesi gün güzel bi temizlik yaparsın hem bu vesileyle her hafta.
erkayda bişey diyorsa vardır bir bildiği ;)
Rjh olaydi iyiydi ne cektin be orhanim :)
En iyisi sokuk arabayla denemieksin tak gel kardesim sekli bundan sonra
Sökmek ile modifiye oluyormuş saka gibi:)
Neymiş oda salyangozu sök deseymiş
Adam arabasına günlük biniyor , istediği zamanda gazlıyor bu sekilde giden araba benim gözümde iyidir , sökerek giden araba bana göre drag pistine yada pist e yakışır . Ne ailesini alır gezebilir nede günlük binebilir ,esas haram hızlanma sökerek olan hızlanma
Neymis kiloyu aoylemiskmis yok yaa
Neyin kafasini yasiyosunuz
Bunlar az kilo ile gazlayarak gıttıklerını sanıyorlar :) kendılerını kandırıyorlar
Yok turbo vrs peki sen kaç devir donuyorsun ?? Zora geldı mı atmosferık araba derler
Orhan I'n araba 100 kg atsa elek olur eg ,zaten arabada olan fazlalıklar 50 kg dır :)
yahu neyin kafasındasınız şimdi bu eg 2 koltuk söktü diyemi geçti :D şakamısınız siz 2 koltuğu taksın 5 değil 4,5 boy olsun sizin olsun neyin hesabındasınız anlamadım :D isterseniz bide tüp atsın arkaya falan hatta eşitlesinler arabaların kilosunu hey allam alsınyanına 2 kişi eg :D:D
Sokuk araba dddigin gibi piste gitsin kimsenin mal ve can guvenligini tehdit etmesin
ne kadar komiksiniz ya
roll yapan her araç mal ve can güvenliğini tehlikeye sokuyor kendisininde herkesinde
ozaman kimse roll yapmasın konuyu getirdiğiniz noktaya bak
adam sanki kapıyı bacayı söküp atmış gibi konşmayın altı üstü 2 koltuk toplasan 30-40 kilo gelir saçma sapan hesaplar yapmayın o eg 30-40 kilo koltuk taksa nolcak gene sittirolup gidecek hala neyin bahanesi bu anlamadım
kardeş sen şu orhanın arabasını söküp getirde bi elek yapsana eg'yi...
burda konuşarak olmaz bu işler söküceksin gelip deneyeceksin geçersen tebrik edicez. boş muhabbete gerek yok...
yarışa çıkıyosun yok sende o var yok senin kilon hafif yok rengin sarı geçin bu muhabbetleri beğenmeyen gelip yarışmıcak.merak etmicek egvtec ile ne olur sonuç diye.
orhan bu işin eskilerindendir aynı garajın adamlarıydık zamanında bu tip olayları sorun edicek adam değildir ama işte konuya senin gibi yazanlar olunca böyle sıkıntılar oluyo. al orhandan arabayı 100 kilo hafiflet yer zaman söyle gel elek et bakalım görelim hodri meydan...
200 kg ağır araba gecıp sevınmeyın , karsındakı sökmek zorunda degıl arabasına güvenen dengeler bakalım gecebılıyor mu ?
Aksı halde kendını kandırır
uzatıcak bişey yok ortada ,Egnin o speclerle ve sökük haliyle basar basmaz açması gerekirdi :)
açamamış .200hp 1ton eg ile 220hp 1250kg denenmiş sizce kimin geçmesi normal?
videonun sonunu tam göremedim 200km de kaç boy vardı ? canlı gözleriyle gören birisi yazsın.
Kardesim bizi taniyanlar bilir biz keyif icin gazliyoruz hicbir iddamiz yok
Arabamizi sokelim dahada hizlanalim gibi bir derdimiz yok
Hafif araba herzaman risklidir sende bu piyasanin icinde olan birisin bilmen lazim
Arabaya sozumuz yok rolde kilonun farkini bilmicek kadar cahil degilsiniz
doğru söylüyorsun...Ama orhanda arabasının eg den daha ağır olduğunu çok iyi bilir ve bunu bilerek gazlamış...daha bunun üzerine konuşmaya gerek varmı?
orhan söker arabasını tekrar gazlanır sonuca bakılır bu kadar basit..
hafif araba risklidir ama eg nin alt yapısı frenleri herşeyi ona göre yapıldı ve güvenlidir.iyidir yani...
He demkki simdi bn orhanla denesem sokuk oldugumdan dolayı gececegım öylemi oluyor.
Ozamn orhanla bı sokuk deneyelim bide takılı cok merak ettım spnuc ne olacak :))