O yuzden yenı drag kuralları kılo ölçümü ıle oluyor
O yuzden Formula1 kılo sınırı var hafıf olan safra ağırlığı alıyor
O yuZden bütün motorsporları sabit kılo ile
Printable View
burası f1 değil drag değil kardeş...rollingin kuralları bellidir arabanı daha hızlandırıcaksa gerekirse isteyen frenlerini bile söker seni ilgilendirmez..
denemek isteyen dener istemeyen denemez bu kadar basit.sen bu kadar dert etme kendine bu durumu.
eg sökük sende dediğin gibi sök orhanın arabasını gel bi elek muhabbeti yapalım senle..
Yo asla emeğe olana hayır demem maşallah guzel gıdıyor
Ama yazılanlar konuşulanlara ıstınaden bu yorumları yaptım
Sonuçta atmosferık ve yaklaşık 200 bg maşallah tabı kı
Evet Orhan bılerek denedı kabul edıyor zaten ama söyler geçtim böyle geçitim derken ınsanlar kendilerine yontmadan karşı tarafa da saygı duymalı
Konu sahibi bile seni. Kadar yazmadi torttle
Butun konularda boylesin herkonuda ama
Orhan I'n adına yazıyorum ben arabamı sökmem dıyor
100 kılo 1 kışı koyarsa denerım diyor
Adam haklı günlük bınıyor ve sökmek ıstemıyor
Soz yemek degıl bu ha 100 kılo o hafıfle mıs ha 100 kg eg almış ne fark eder
Gerı yok Hodrı meydan
Ya arkadaşlar neyi konuşuyosunuz neyi tartışıyosunuz neyin sidiğini yarıştırıyosunuz
Konu sahibi bişey demiyo siz birbirinize düşüosunuz.
Ronay karşıdan kalktı geldi o akşam deneyecek 1 tane araba bulamadık lafta atar yapan ya R yaptı kimiside 1e aldı devam etti.
Rica ettik orhan agaya buraya kadar geldiler soğukta dondular yol üstü dönerken bi sıkın diye.
gayet efendi sıkıldı sonuç belliliği biliniyodu durduk muhabbetini yaptık maaşallahlar çekildi Ronaylar karşıya devam etti geceyi bitirdik.
Allah aşkına gereksiz yorum gereksiz konusma yapmayın. Her deneme videosunda bu şekilde polemik yaşanmak zorundamı ya.
Bu arada Ronay aracı tatrtıracak tı yaptırdımı bilmiyorum ama DD 193 verdiğini bilioruz ölçtürsün yeni Dynoda 215 veya üstü rahat var.
Konu sahibi dışında herkes veriyor gazı bu nasıl iş ya.
207 bu ağırlığa rağmen eg kasaya karşı iyi yürümüş diyince ağırlıktan ötürü çamur yaparak konuşulmuş mu oluyor?
207 çok ağır bi araba ve o gün o 207 ye bende bindim herşey takılı fabrikadan çıktığı gibiydi.
Geçen belli ama yorumu yaparken laf olsun diye değil mantıklı olarak konuşmak lazım.
Bu kilodaki 193 hp dynamics veren eg nin 232 hp serp dynoda veren 207 ye göre bence daha iyi gitmesi lazımdı.
Sonuç olarak bu Rc iyi yürümüş bunu anlamk zor mu?
Ronayda video koyma dememin sebebini anlamıştır ;)
Zevkine basıldı dengeler değişikti
Eg ye 100kg ilave nedir ? Orayi anliyamadim.kilolari esitlemekse mevzu aradaki guc (hp) farki nolucak ?
usta seni tanımıyorum 100 kilo varsan gel bin öle deniyelim. ok
bu arkadaşın neden bu kadar heyecanlı olduğunu anlamadım ama acilen al yanına birini dene ronay hava düzelince.
yoksa bu kiloydu günlük biniyodu çok ağırdı muhabbetleri devam edicek..
kiloyu sorun edenlere tavsiye alın bi 106 ham hafif hem hızlı sökmeden hem günlük hem normal binin.. 207 rc alıp sonra burda çok ağır araba demeyin...
takılı olarak çok iyi yürüyen rc ler gördüm ben. mesela batunun kırmızı rc filtre egsoz yazılımla bile çok güzel yürüyodu.çok videomuz vardır onla aynı eg ile.
207 309u boşverin kaç boy geçti EG?
yahu neyin kafasını yaşıonuz siz odu olcak arabaları eşitleyin çuval falan doldurun eg ye :D
gidelim 1000rr racing e 1 ton yük koyalım 207 onuda geçsin
sonra Allah bilir dersiniz aboww 207 1000rr geçio :D
rjh muhabbeti başka bişe senle alakası yok ronay bi Deyim gibi oldu diyelim.
orhan güney dyno verisinin fotosunu ekler kardeşim görünür herşey net olarak Meth sıkıntılıydı basılmadı biliorum. Böyle ifadelerede gerek yok yarın öbür gün yine yüzyüze bakıoruz bakacağız zevkine basılan bi mevzunun bu kadar şekerlenmesi yersiz.
Yine o akşam yüzlerce Maaşallaha yine Maaşallah kardeşim.
Tarttırdın mı aracı bu arada ?
100 kg 5 boyu kapaticak ve elek edicek :soru:
Vay bee.
Rc nin cok iyi yurudugu zaten cogu kisi tarafindan biliniyor.bu denemede eg nin ne kadar ciddi yurudugu ortaya cikmis.
Bahanesiz tebrik edilseydi buralara gelmezdi konu.
(Her iki tarafida tanimiyorum)
Bazi basit yorumlara basit cevaplar verdim konu sahibi ve deneyen arkadaslardan affola
Rjh olayinin seninle hicbir alakasi yok
ronay kardesım senınle denerken aracı komple takıp denıyecegım olurmu :D ben orhanın rcdende 80 kg fazlalıgım var cam tavan jbl sessıtemı. okeymıyız :D